- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
- 53
Caniimmmmmmm biz de seni ozledk, daha dun aklımdan gectydn kalp kalbe karsiyms:)
Günesim nerelerde kaldın sen...Canım bırakma...Zaten konular unutuluyor emin ol...Kimsenin kimseden farkı yok, son ana kadar tekrar yapıp calısan girecek..
Kuzu bir de bunlarla ugrasıyorsun ya...Yarına bomba gibin olacaksın insallah..
Gunaydn ballibademlerm eşimi ise gonderp basliycam calismaya hepinize iyi calismalar...
İnsallah kuşum...
Günaydınlar kızlar. Kahvaltımı yaptım...Kolay gelsin, verimli bir gün olsun hepimiz için...
Suna cok üzüldüm ya
[video=youtube;b_tN4zyRfEE]http://www.youtube.com/watch?v=b_tN4zyRfEE[/video]
Devlet-i aliyenin saadetine üfleyim.
Neyse devam...
İyiyz fistgm yuvarlanip gidiyoz iste:)Günaydın canlarım
EneeeeeeÇok sevindim kuzum benim, hissettim zaaar Kalp kalbe karşıymış tatlım
Sen nasılsın canım bu arada, bebiş kociş filan herşey yolundadır inşallah..
İnşallah Carpeeeeem, benim iyi bir sopaya ihtiyacım var aslına bakarsan
Ağzımı açıp oturdum valla yaa
Sen napiyosun şeker, herşey yolunda mı?
Sorma vallahi ben de çok üzüldüm kuzum yaaaEtkisinden çıkamadım valla. Oğulları tek tek düşüyor ya, bittim orda.
Bu arada 'Devlet-i aliyenin saadetine üfleyim.' cümleni okuyunca bi güldüm öyle deli deli.
Dedim ki Carpem bu yaa, Nickini silse tanırım ben bu şeker cadıyı :)
Hepinizi öpüyorum kuzular,
Haaa bu arada ofise bissürü kitap getirdim. Bugün tekrar aklımı başıma toplamaya karar verdim
Bu dabendim dimi yaaa, özlemişim kendimi bile
Bacisko hastanedeyim dislerimun son seansi kaldida. Ama burdada telden ozetleri okuyorum bos durmak yokkkkUykum geldi yaâakalkiym elini yüzümü yikaym bir kahve yapiyim buarada kizlar haril haril ders calisiyor herhal ses seda yok???
Günaydın canlarım
EneeeeeeÇok sevindim kuzum benim, hissettim zaaar Kalp kalbe karşıymış tatlım
Sen nasılsın canım bu arada, bebiş kociş filan herşey yolundadır inşallah..
İnşallah Carpeeeeem, benim iyi bir sopaya ihtiyacım var aslına bakarsan
Ağzımı açıp oturdum valla yaa
Sen napiyosun şeker, herşey yolunda mı?
Sorma vallahi ben de çok üzüldüm kuzum yaaaEtkisinden çıkamadım valla. Oğulları tek tek düşüyor ya, bittim orda.
Bu arada 'Devlet-i aliyenin saadetine üfleyim.' cümleni okuyunca bi güldüm öyle deli deli.
Dedim ki Carpem bu yaa, Nickini silse tanırım ben bu şeker cadıyı :)
Hepinizi öpüyorum kuzular,
Haaa bu arada ofise bissürü kitap getirdim. Bugün tekrar aklımı başıma toplamaya karar verdim
Bu dabendim dimi yaaa, özlemişim kendimi bile
Uykum geldi yaâakalkiym elini yüzümü yikaym bir kahve yapiyim buarada kizlar haril haril ders calisiyor herhal ses seda yok???
Bacisko hastanedeyim dislerimun son seansi kaldida. Ama burdada telden ozetleri okuyorum bos durmak yokkkk
kızlar kolay gelsinnnnn herkese
çağdaş çalışacam şimdi
kızlar bişi sorcam kpss ilk tercihler kasımda oluyor ya ikinci terchler ne zaman oluyor bide diyelim ki atandık işe başlama zamanı ne kadar süre içinde oluyor yani haziran atamasında atanırsak temmuz ağustos gibi başlamış olur muyuz sizce ?
kızlar kolay gelsinnnnn herkese
çağdaş çalışacam şimdi
Sana da kolay gelsn kuzum..
Mrb cnm hosgeldin. Pamuksekerin topiginde yazisiyorduk biara senle bayadir goremedim iyisindir insallah nsl gidiyor calismalarin.
Bide ihtiyacin denemesini aliym diyorum ama elimde butun soru bankalari var onun. o yuzden baska yayinami yonelsem tavsiyen nedir?
Kendimi bir mahkum gbi hissedyrm...
Eve hapsedilmis,ozgurlugum elimden alnmis(
az kaldı kuzum kaç ayı yedik biz şurda 29 gün kalldı onumu bitiremeyeceğiz dimi amaaaaaaaaaaaaa
birde beni düşün sınav da 2 saat oturnca sancılarım başlıyo
artık mutfağa giremiyorum benim ve eşimin ailesindeden de yanımızda kimsecikler yokk zarzor bişe yapabilirsem o
doktor dışardanda yeme diyor iiçim dışım kahvaltı olacak:2:
bu gün sınava gittim yarıda çıktım sınavın
mide bulantılarım arttıııı:18:
işte kuzummm yine iyiyim de kendinegücünü kuvvetini topla ders çalışmaya dvam et
sıkıldığında aklına ben gelimmm
anlaştık mı kuzucummmm
tabi bu söylediklerim bir senin için değil bütün sınava emek veren arkadaşlarımmm için için geçerli
kocaman öptümm zuzumuuu
Gazdan payıma düseni alabilir miyim?
Kızlar bu vatandaslık belasından nasıl kurtulacagım ben? Önce x yayıncılıgın kitabına calısmıstım biraz, onu bıraktım. İnce bir kitap var onu bitirdim bastan sona konu, pegemin. Tüm videolarını izledim. Soru cözdüm bütün konulardan, baktım cok yanlısım cıkıyor. Bu sefer konu anlatımdan calısıyorum simdi, ince kitabın üstüne not ala ala. Yanlısım azaldı, ama ya cok uc seyler sorarlarsa ya:18:
Siz neler yaptınız? Nasıl hallettiniz bu illeti? Su kitabı bitirsem, cografya ve tarihe dönecegim göz atmam lazım. Bitse ya artık vatandaslık kusuyorum.Ben hayatımda böyle igrenc bir ders görmedim. Hukukculara Allah sabır vermis cidden. Zaten masadan hic kalkmıyorlardı biz yurttayken...
İyiyz fistgm yuvarlanip gidiyoz iste:)
Aynen Carpem in dediklerine katiliyirm calisilan bicok sey unutuluyor bizde hala tekrarlarla ugrasiyorz sen de asil kuzum bir ayda snv kazanan insanlar var biri de neden sen olmayasin...
canım aynı dert bende de var yaa of çok gıcık bir ders
bende vatandaşlık ve tarih tekrarlarımı bitirdim kızlar ama yine unutmuşum
son ana kadar tekrar mı diyorsunuz?
az kaldı kuzum kaç ayı yedik biz şurda 29 gün kalldı onumu bitiremeyeceğiz dimi amaaaaaaaaaaaaa
birde beni düşün sınav da 2 saat oturnca sancılarım başlıyo
artık mutfağa giremiyorum benim ve eşimin ailesindeden de yanımızda kimsecikler yokk zarzor bişe yapabilirsem o
doktor dışardanda yeme diyor iiçim dışım kahvaltı olacak:2:
bu gün sınava gittim yarıda çıktım sınavın
mide bulantılarım arttıııı:18:
işte kuzummm yine iyiyim de kendinegücünü kuvvetini topla ders çalışmaya dvam et
sıkıldığında aklına ben gelimmm
anlaştık mı kuzucummmm
tabi bu söylediklerim bir senin için değil bütün sınava emek veren arkadaşlarımmm için için geçerli
kocaman öptümm zuzumuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?