2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Günaydın canlarım

Caniimmmmmmm biz de seni ozledk, daha dun aklımdan gectydn kalp kalbe karsiyms:)

Eneeeeee Çok sevindim kuzum benim, hissettim zaaar Kalp kalbe karşıymış tatlım
Sen nasılsın canım bu arada, bebiş kociş filan herşey yolundadır inşallah..

İnşallah Carpeeeeem, benim iyi bir sopaya ihtiyacım var aslına bakarsan
Ağzımı açıp oturdum valla yaa
Sen napiyosun şeker, herşey yolunda mı?

Gunaydn ballibademlerm eşimi ise gonderp basliycam calismaya hepinize iyi calismalar...

Sorma vallahi ben de çok üzüldüm kuzum yaaa Etkisinden çıkamadım valla. Oğulları tek tek düşüyor ya, bittim orda.

Bu arada 'Devlet-i aliyenin saadetine üfleyim.' cümleni okuyunca bi güldüm öyle deli deli.
Dedim ki Carpem bu yaa, Nickini silse tanırım ben bu şeker cadıyı :)

Hepinizi öpüyorum kuzular,
Haaa bu arada ofise bissürü kitap getirdim. Bugün tekrar aklımı başıma toplamaya karar verdim

Bu da bendim dimi yaaa, özlemişim kendimi bile

İyiyz fistgm yuvarlanip gidiyoz iste:)
Aynen Carpem in dediklerine katiliyirm calisilan bicok sey unutuluyor bizde hala tekrarlarla ugrasiyorz sen de asil kuzum bir ayda snv kazanan insanlar var biri de neden sen olmayasin...

Uykum geldi yaâa kalkiym elini yüzümü yikaym bir kahve yapiyim buarada kizlar haril haril ders calisiyor herhal ses seda yok???

Uykum geldi yaâa kalkiym elini yüzümü yikaym bir kahve yapiyim buarada kizlar haril haril ders calisiyor herhal ses seda yok???
Bacisko hastanedeyim dislerimun son seansi kaldida. Ama burdada telden ozetleri okuyorum bos durmak yokkkk

Hah şöyle...Kendine gel bi annem...Sonuna kadar vaktin oldukca calıs...

Tanırsın tabiykisi, özlemisim. Kaybolma annem ortadan bir daha :)

Ben de kafam el verdikce calısmaya calısıyorum. Arada birilerine kızıyorum, öyle gecip gidiyor bakalım. :)

Ben de az önce türk kahvesi yaptım mis gibin. Bu vatandaslık ömrümü yedi benim.

Bacisko hastanedeyim dislerimun son seansi kaldida. Ama burdada telden ozetleri okuyorum bos durmak yokkkk

Yavru gecmis olsun, masallah orada bile bos durmuyor he.

kızlar bişi sorcam kpss ilk tercihler kasımda oluyor ya ikinci terchler ne zaman oluyor bide diyelim ki atandık işe başlama zamanı ne kadar süre içinde oluyor yani haziran atamasında atanırsak temmuz ağustos gibi başlamış olur muyuz sizce ?

Kendimi bir mahkum gbi hissedyrm...

Eve hapsedilmis,ozgurlugum elimden alnmis(

Son düzenleme:

İlk atamalar Kasımda, ama ikinciler ne zaman bir fikrim yok...

kızlar kolay gelsinnnnn herkese
çağdaş çalışacam şimdi

Kolay gelsin annem...

Sana da kolay gelsn kuzum..

Ben de bi dagıldım...Acilen kendimi topluyorum, devam ediyorum. Bir kahve icip..

Hosbulduk cnm iyiyim sen nasilsin?? İdare eder denemelere basladim hayirlisi artik olsun canim senin nasil gidiyor.....cozebildigin kadar kaynak çöz ayni olsun farklı olsun farketmez bol bol coz :)))

Kendimi bir mahkum gbi hissedyrm...

Eve hapsedilmis,ozgurlugum elimden alnmis(

az kaldı kuzum kaç ayı yedik biz şurda 29 gün kalldı onumu bitiremeyeceğiz dimi amaaaaaaaaaaaaa
birde beni düşün sınav da 2 saat oturnca sancılarım başlıyo
artık mutfağa giremiyorum benim ve eşimin ailesindeden de yanımızda kimsecikler yokk zarzor bişe yapabilirsem o
doktor dışardanda yeme diyor iiçim dışım kahvaltı olacak:2:
bu gün sınava gittim yarıda çıktım sınavın
mide bulantılarım arttıııı:18:
işte kuzummm yine iyiyim de kendine gücünü kuvvetini topla ders çalışmaya dvam et
sıkıldığında aklına ben gelimmm
anlaştık mı kuzucummmm
tabi bu söylediklerim bir senin için değil bütün sınava emek veren arkadaşlarımmm için için geçerli
kocaman öptümm zuzumuuu

Gazdan payıma düseni alabilir miyim?

Kızlar bu vatandaslık belasından nasıl kurtulacagım ben? Önce x yayıncılıgın kitabına calısmıstım biraz, onu bıraktım. İnce bir kitap var onu bitirdim bastan sona konu, pegemin. Tüm videolarını izledim. Soru cözdüm bütün konulardan, baktım cok yanlısım cıkıyor. Bu sefer konu anlatımdan calısıyorum simdi, ince kitabın üstüne not ala ala. Yanlısım azaldı, ama ya cok uc seyler sorarlarsa ya:18:

Siz neler yaptınız? Nasıl hallettiniz bu illeti? Su kitabı bitirsem, cografya ve tarihe dönecegim göz atmam lazım. Bitse ya artık vatandaslık kusuyorum. Ben hayatımda böyle igrenc bir ders görmedim. Hukukculara Allah sabır vermis cidden. Zaten masadan hic kalkmıyorlardı biz yurttayken...

canım aynı dert bende de var yaa of çok gıcık bir ders
bende vatandaşlık ve tarih tekrarlarımı bitirdim kızlar ama yine unutmuşum
son ana kadar tekrar mı diyorsunuz?

İyiyz fistgm yuvarlanip gidiyoz iste:)
Aynen Carpem in dediklerine katiliyirm calisilan bicok sey unutuluyor bizde hala tekrarlarla ugrasiyorz sen de asil kuzum bir ayda snv kazanan insanlar var biri de neden sen olmayasin...

geçmişe kısa bi göz attım da canım ya benmde konular bitti ama tarih vatandaşlık unutuluyor son ana kadar tekrar üzerine de soru çözüm mü öneriyosunuz şimdi

bir de son 1 ay çalışıp kazanan mı oluyor

canım aynı dert bende de var yaa of çok gıcık bir ders
bende vatandaşlık ve tarih tekrarlarımı bitirdim kızlar ama yine unutmuşum
son ana kadar tekrar mı diyorsunuz?

Yarın alakamı kesmek istiyorum naletle artık :) Umarım yaparım.

Son ana kadar tekrar, ama hızlıca ve üstünkörü bir tekrar bence sonlara dogru. Eksik hissettigimiz yerler agırlıklı daha cok. Ayın 10'unda gene vat ve ayın 14'ünde tarih tekrar dersim var benim. 18'ine de Türkce. Ayın 13'ü dahil tüm tekrarlarımı bitirip sonra full deneme yüklenmeyi planlıyorum dershane, milli küt ya da adnan ötükene gidip (Kocaman da bir İNŞALLAH yazim) Belki karsılasırız bu arada seninle Adnan Ötüken'e gidersem. :)

Ben uyudum kızlar gece kalkacagım gene...

Saolasn bebegm telkinlern icin..
Bulantilar erken baslamis sanki?Allah yardmcn olsn kuzum kiyamam inş bu bir ay seni çok yormaz minign hyrlisiyla atlatrsn snvi ve atlatrz ins,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…