Bnde ihtiyacin denemesini cozuyorum gayet güzel
Kızlar bir tane kpss sorusunun cevabını baska baska yerlerde farklı gördüm cevaplarını.
Asagıdakilerden hangisi sınırlı ehliyetsizdir?
A. Evli kisi
B. Kendisine yasal danısman atanan kişi
C. Mahkeme kararı ile ergin kılınmıs ayırt etme gücüne sahip kisi
D. Akıl zayıflıgı sebebi ile kısıtlanmıs ayırt etme gücüne sahip kişi
E. Velayet altındaki 3 yasındaki cocuk
Kendi yorumumu söyleyim. Sınırlı ehliyetsizlik, ayırt etme gücüne sahip kücük (18 altı) ve kısıtlanmıs ama ayırt etme gücü olan yetiskinler. Buna göre cevap D olmuyor mu?
Cevaba C demis bir yerde?
Yorumunuz nedir?
Ne misafiri kuzu yaaa su donemdeBir saate kadar aksam yemeğine misafir geliyor PAAAAAATTTTTTT DİYEEEEEEEE((
selam kızlar nasılsınız
şu fem in 11 deneme setini çözüyorumda soruları baya zormuş moralim bozuldu ya off
sizin çalışmalar nasıl gidiyor ?
C sikki 18 yas alti ama boyundan buyuk isler yapabilir o yuzden ehliyetine sinir konmamis ehliyet"sizlik" ine sinir koyup ehliyetlendirmis devlet bunuda tabiki mahkeme karariyla yapmis
Corba olmamistir insallah caaaannn:)))
Yorgunluktan ölüyorum beni sorarsan...
bendede o var çok zorrr canm
aslında zoru çözmek daha iyi
bende birde yattığım yerde uyku arası kalktıp şu neydi bu neydi diye düşünüyorum
geçen çarşıdayım kafama bir şey takıldı eşimi arıyorum sormaya sizde de böylemisiniz ben çok stres yapmaya başladım sanırım
Kızlar bir tane kpss sorusunun cevabını baska baska yerlerde farklı gördüm cevaplarını.
Asagıdakilerden hangisi sınırlı ehliyetsizdir?
A. Evli kisi
B. Kendisine yasal danısman atanan kişi
C. Mahkeme kararı ile ergin kılınmıs ayırt etme gücüne sahip kisi
D. Akıl zayıflıgı sebebi ile kısıtlanmıs ayırt etme gücüne sahip kişi
E. Velayet altındaki 3 yasındaki cocuk
Kendi yorumumu söyleyim. Sınırlı ehliyetsizlik, ayırt etme gücüne sahip kücük (18 altı) ve kısıtlanmıs ama ayırt etme gücü olan yetiskinler. Buna göre cevap D olmuyor mu?
Cevaba C demis bir yerde?
Yorumunuz nedir?
Gkgy nerdesin zuzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun zamandır giremiyorum. Azalacak derken işlerim daha da çoğaldı. Ve ne yazıkki ben kitap kapağı kaldırmayalı aylar oldu.
Biraz okudum, maşallah aynı motivasyonunu koruyan arkadaşlar var. Allah nazarlardan korusun
Ben ne yazıkki umudumu yitirdim. Yine de vakit buldukça bakmak niyetindeyim sınava kadar.
Hepinizi çok özledim, şimdilik Allah'a emanet olun.
Sevgiler..
Arkadaşlar Merhaba,
Uzun zamandır giremiyorum. Azalacak derken işlerim daha da çoğaldı. Ve ne yazıkki ben kitap kapağı kaldırmayalı aylar oldu.
Biraz okudum, maşallah aynı motivasyonunu koruyan arkadaşlar var. Allah nazarlardan korusun
Ben ne yazıkki umudumu yitirdim. Yine de vakit buldukça bakmak niyetindeyim sınava kadar.
Hepinizi çok özledim, şimdilik Allah'a emanet olun.
Sevgiler..
canımcevaba ulaştın mı bilmiyorum ama cevaplayım
A. evli kişi sınırlı ehliyetlidir
B. yasal danışman atanan kişi sınırlı ehliyetlidir.
D. akıl zayıflığı sebebiyle kısıtlanmış kişi tam ehliyetsizdir.
E. de tam ehliyetsize girer.
cevap C bence
zaten 18 yaş altı mahkeme kararı ile ergin kılınıyor.
Kızlar nasıl gidiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Misafirden basimi alamadm bebegm temzlikti yemektir ugrasyrm bugünde misafir vardi simdi gittiler bugun sadece kurtulus savasini tekrar edebildm simdi de biraz daha calisip yatcam sabah engec 6 da kalkmam lazm son gunlerde daha çok calismam lazm ama eski calsmalarima gore.daha az calisiyorm eski calisma isteğimi azmimi ozledm bir an önce toparlanmam lazm gk den unuttgm yerler var(özellikle tarih ve anysa dan) denemede bocaliyorm(
Snva son bir ay snv sonucunu öğrenmeye (gecen sene aciklanan tarihi esas alirsak)son iki ay Allah yardmcmz olsn canlarm.....
Günesim nerelerde kaldın sen...Canım bırakma...Zaten konular unutuluyor emin ol...Kimsenin kimseden farkı yok, son ana kadar tekrar yapıp calısan girecek..
Bunu bir sorayım ben...Duman da C dedi...Kitapta bir hata var belki. Baska yerde görmesem yanlıs ögrenecektim soruyu demek ki.
Canım kötü gibiydi bugün benim, uyudum baktım olmayacak saat 10 gibiydi. Kalktım calısıyorum simdi, sabahlayacagım.
Kuzu bir de bunlarla ugrasıyorsun ya...Yarına bomba gibin olacaksın insallah..
Evli olunca böyle oluyor Carpem inş siz evlilik-cocuk muhabbetine kalmadan yerlesirsnz yavrukusum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?