- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.221
Merhaba meslektaşım, hoşgeldin. Kaç aldın Kpss A'dan? İnşallah 2014'e gerek kalmadan atanırsın.Çok güzel olmuş bu konu. Ben de kimya mühendisiyim. Bu seneki KPSS puanımla A kadro ilanlarını takip ediyorum. Ay sonunda vdk müfettiş yardımcılığı sınavına gireceğim, bu aralar ona çalışıyorum. İnşallah olur, olmazsa 2014 de ben de gireceğim sınava. Herkese kolay gelsin
Benim pek bilgim yok ama Dvd seti almayı düşünen kızlar vardı aslında, onlar görürlerse yardımcı olurlar canım.kpss dvd seti alan alacak olan düşünen varmı kızlar.
hangisi iyidir acaba neye göre almalı almalımıııı
kafam karışık bu aralar napcamı kestiremiorm :26:
Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Öncelikle azmin için kutluyorum. Ygs ve kpss ikisi bir arada zor gibi görünse de kpss'ye çalışırken aynı zaman da ygs'ye de çalışmış oluyorsun aslında. İnşallah 2 sınavdan da istediğin sonucu alırsınMerhaba çalışkan bayanlar bende aranıza katılmak istiyorumm ben hem ygs'ye hem kpss'ye hazırlanıyorum bu sene ygs topiğim var birde buraya katılmak istiyorum. Alanım hemşirelik ve Antalya'dayım. Yüksek bir puan alıp nokta atışı yapmak istiyorum.
Tavsiyeleriniz bizim için çok değerli. Çok teşekkür ederiz. Darısı başımıza inşallahMerhaba kızlar kpss ye hazırlanmıyorum ama denk geldim 2012 de hazırlanan biri olarak çalışma stilimi paylaşmak istedim belki faydası olur su an üniversitede memurum.oncelikle dersaneye gittim ama şart değil bence otokontrolum olmadığı için gittim.ağırlık bende tarihti yediiklim konu anlatımı ve x yayınlarını bitirdim ama daha cok x yayınları.konu anlatımı cok calışmadım toplasanız 2 ayı geçmez her gün 1 deneme cozdüm matematik türkçe de eksiklerimi denemelerde gorüp o konuya calıstım sadece.sınav yaklaştıkca denemeyi günde 2 ye cıkardım yayın tercihi yapmadım her yayının denemesinden cozmüşümdür. bide bana gore sınava en yakın fem in denemeleri oldu.83 aldım bana yetti iktisat mezunuyum.hepinize kolay gelsin emeğinizin karsılıgını alınca cektiğinz butun sıkıntıları unutacaksınız.