- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- Konu Sahibi PammukSeker
Kararın hayırlı olsun canımŞimdiye kadar özel sektör istiyodum ama fikrim degişti son günlerde sanırım memurluk istiyorum
Bende hazırlanmaya başlıcam ama kursa gitmek mi evde kendi planım calışmak mı karar veremedim henüz ..
Bende katıldım size yannii neyseki karar vermek için geç kalmadım
Kurs olayı da sana bağlı daha çok. Ben mesela ders çalışmayı sevmeyen ve hevesi,hırsı çabuk kaçan biriyim. O yüzden dershaneye yazıldım ki sürekli gittiğim bir ders ortamı olsun, orada çalışanları falan da görüp hırslanayım, sorularımı çözdürebileceğim birileri olsun istedim, ama pekâla evde de çalışıp kazanan arkadaşlarım var. Dediğim gibi kişiye bağlı. Sen de kendine göre düşün canım. İnşallah doğru kararı verirsin.
İnşallah kuzum.Rica ederim tatlım inşallah biran önce yakalanır pc geri gelir mi bilmiyorum ama zararın karşılanır belki..
Merhaba nur biz de bayadır ders çalışamıyoruz zaten, bayram sonrasına sakladık hepimiz kendimizi.heyyy kızlar selammm yaklaşık 10 gündür yazmıyorum neler yaptınız bakiiim çalışmaya devam mı ? yeni yayınlar çıktı mı acaba hiç bakma fırsatım da olmadı
Yeni yayınlar çıkmadı diye biliyorum ben.:44: