2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

slm kızlar :KK16: bu topiğe yazmaya başladığımdan beri hırsla soru çözüyorum daha fazla çözmeliyim diyerek, gaza geldim herlde :KK51: birde her hafta bir önceki haftaya göre arttırmaya çalışıyorum soru sayımı.henüz konu çalıştığım için o yavaşlatıyor doğal olarak. Hepinize iyi çalışmalar :KK9:

soru çözme topiğine yazayım derken buraya yazmışım,dersten beynim sulanmış olablr :KK52:

yenimi başlıcaksın sen canım ?
lisanstın sanırım geçmişte gözüme çarpmıştı :KK31:
sen hangi kaynaklardan çalışıyosun / çalışacaksın ?
başka sorum yok öptüm :KK9::KK54:

Evet lisansa giricem. Yeni başladım diyelim. Ben uçak mühendisiyim doktoramı yapıyorum. Bir deneme çözdüm iyi geldi netlerim ama puan hesaplamadım nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Bir de bana p7 puan türü lazımmış. İngilizce de oluyor içinde. p7den en az 80 alıp, İngilizce sorularının %70 ini doğru cevaplamam gerekiyor. İngilizceye ağırlık vericem şimdi. Ona hiç bakmadım.. Yani bu koşulları sağlayınca bir de kurumun yazılı ve sözlü mülakatlarına giriliyormuş hepsinin ortalaması alınıp nihai not veriliyormuş :18:

İhtiyaç yayınlarının soru bankası setini aldım. Bir de pratik ders notları kitabını. Vatandaşlık ve tarih çalışmam gerekiyor biraz.

Umarım kadro falan açılır. Açılmazsa boşa gitmesin çünkü girebileceğim 2-3 tane kurum var.

Evet lisansa giricem. Yeni başladım diyelim. Ben uçak mühendisiyim doktoramı yapıyorum. Bir deneme çözdüm iyi geldi netlerim ama puan hesaplamadım nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Bir de bana p7 puan türü lazımmış. İngilizce de oluyor içinde. p7den en az 80 alıp, İngilizce sorularının %70 ini doğru cevaplamam gerekiyor. İngilizceye ağırlık vericem şimdi. Ona hiç bakmadım.. Yani bu koşulları sağlayınca bir de kurumun yazılı ve sözlü mülakatlarına giriliyormuş hepsinin ortalaması alınıp nihai not veriliyormuş :18:

İhtiyaç yayınlarının soru bankası setini aldım. Bir de pratik ders notları kitabını. Vatandaşlık ve tarih çalışmam gerekiyor biraz.

Umarım kadro falan açılır. Açılmazsa boşa gitmesin çünkü girebileceğim 2-3 tane kurum var.

uuu senin daha zormuş canım ya Allah kolaylık versin sıkı bi çalışmayla halledersin zaten
inşallah kadro açılır emeklerin boşa gitmez
herkes emeğinin karşılığını alır umarım :KK31:
ihtiyaç en iyi zaten bende ihtiyaç başta olmak üzere ilerliyorum tabi biçok kaynakdan da bakıyorum bakalım nolucak :KK31:

uuu senin daha zormuş canım ya Allah kolaylık versin sıkı bi çalışmayla halledersin zaten
inşallah kadro açılır emeklerin boşa gitmez
herkes emeğinin karşılığını alır umarım :KK31:
ihtiyaç en iyi zaten bende ihtiyaç başta olmak üzere ilerliyorum tabi biçok kaynakdan da bakıyorum bakalım nolucak :KK31:

Benim bir de bir yandan birkaç lisans dersine bakmam gerekiyor işte. Bu ayrıntıları zar zor öğrendim kurumdan biriyle iletişime geçip bir şekilde hiçbir yerde yazılı bir şey yok..

Umarım emeklerimiz boşa gitmez.. :nazar:

Merhaba canım. Hoşgeldin aramıza:KK16: Ben sana soru bankası olarak ihtiyaç, beyaz kalem ve x yayıncılığı önerebilirim canım. Yargıyı ise önermiyorum... Ayrıca topiğin ilk sayfasında kaynak önerileri mevcut oradan da bakabilirsin canım. Kolaylıklar dilerim.:KK16:

Merhaba hoşgeldin emilycim :KK16:
türkçe mat.ı bitirmiş olman çok güzel, bundan sonrası full soru çözmeye bakıyor. Diğer derslerin de konu anlatım kısımlarını halledip bol bol tekrar+soru çözümü yapmanı öneririm nacizane canım. Başarılar dilerim:KK16:

Bence totalde hepsini al canım, soru tarzı görmek açısından. İçlerinden bana göre soruları en kpss tarzına uygun ve kaliteli olan ihtiyaç, sonra da yediiklim. Yargıyı pek önermiyorum ama soru tarzı görmek adına çözülebilir. Konu anlatımlı olarak ise elimde sadece ihtiyaç var. o yüzden kıyaslama yapamıyorum ama gayet memnunum.

Tatlım aynı dertten muzdaribiz. Matematiği çok iyi yaptığımı düşünüp ihtiyaçta afallayınca deli oluyorum ben. Soruları gerçekten kaliteli. Yargının denemesini alıp 2 deneemesini çözdüm. Birinde mat full diğerinde de 1 yanlışım var. Yani ya ihtiyaç zor ya yargı çok kolay anlayamadım.:26:
ben beyaz kalem soru bankası seti aldım, öneririm ama ihtiyaç ayarında değil tatlım, ama yargı kadar kolay da değil. Yediiklim için de arkadaşım kolay dedi ama bilemiyorum yine de:26: Kısacası eğer ihtiyaç tarzı bir yayın bulursan bana da haber verir misin kuzum.:KK9:

Canım bölümün neydi senin? O biraz atanacağın pozisyona ve kuruma göre değişiyor. Uzman yardımcısı olabilmek için genelde yds şartı aranıyor mesela..

patruskacım söylediklerine harfiyen katılıyorum. Yazdıklarının aynılarını ben de yaşadım çünkü. Eğer karşılaştığımız zorluklar yüzünden kpssyi bırakırsak kötülüğü yalnızca kendimize yapmış oluruz. Tüm zorluklara inat yılmadan durmadan savaşacağız ve Allahın izniyle kazanacağız canım.:KK19:
Rabbim yardımcımız olsun inşallah:KK16:

helenacım ben de uzun süredir giremediğim için soru limiti değişti mi bilmiyorum ama konu eksiğin çok fazla yoksa limitini 200-250ye çıkar bence canım. Ben elimden geldiğince günde en az 200 çözmeye çalışıyorum ve 2-3 saat başında oturunca çok rahat çözülüyor gerçekten.:KK61:

canım bende sana katılıyorum şansımı kaybetmek istemiyorum bitmeyen sorunlara rağmen çalışıyorum. inş başarırız.

bir an önce sıkıntılarından kurtulursun inşallah ve daha da bir verimli çalışıp kazanman dileğimle :KK16:

teşekkür ederim arkadaşım inş bitecek resmen başımızda kara bulutlar dolaşıyor ama ben artık üzülmekten yoruldum insan zamanla herşeye alışıyor önemli bir sağlık problemi olmadığına şükrediyorum.

ooof kızlar ben özel bir şirkette çalışıyorum eve yorgun gidiyorum haliyle... Bide eve gidip dinlenip yemek yiyip spor yapıp ders çalsşmak ooof epey zorluyor beni günlerdir de bir tane bile soru çözmedim yaaa ve 25 yaşındaym artık yeter devlete atanmak istiyorum Allah'ımın :nazar::nazar: izniyle :KK43:

arkadaşım hem çalışmak hem de kpss ye hazırlanmak çok zor ama az zaman kaldı kendini zorlaman lazım hiç yoktan akşam eve gelip bir saat dinlendikten sonra bazı işlerini erteleyerek en az iki saat çalışman lazım tabi verimli olmak lazım bir de nasıl bir şirket bilmiyorum iş yerinde ders çalışmak için bir fırsatın olursa değerlendirmelisin inş zaman yaratıp hedefini ulaşırsın

Merhaba kizlar ben de araniza katilmak istiyorum.

Az-cok bir altyapim oldugu icin biraz tembellik ettim ve yeni baslayacagim calismaya. Adamakilli calisirsam rahat yetistiririm diye dusunuyorum. Alan calismayacagim. Yalnizca gk-gy.

Elimde dersaneme ait konu anlatimi ve soru bankalari mevcut.

Bir de; matematik ve cografya netlerim iyi olmadigi icin onlara onem vermeyi dusunuyorum. Matematik ogreten ve cografya ogreten kitaplarim var.

Tarih icin yeterli buldugum notlarim var. Bir de dersane hocamin cozumlu bir kitabi var ama cok zor geldigi icin cozmedim onu.

Bana tavsiye edebileceginiz soru bankalari var mi hanimlar?

canım ben öncelikle ihtiyacın sonra beyaz kalemin çözümlü soru bankalarını tavsiye ederim. özellikle çözümlü olanları tercih etmelisin bende data nın vatandaşlık ve tarih soru bankası da var soru sayısı fazla soru cevap kısımları da var biraz ayrıntılı ama kendin inceleyip alabilirsin türkçe de ihtiyaç ve beyaz kalemle sınırlı kaldım netlerin iyi geliyor çünkü ama matematikten de en son fem akademi matametik soru bankasını aldım çözümlü değil ama güzel soruları var. aklıma gelirse yazarım yine

Merhaba ben daha yeni başladım önerdiğiniz yayınları not ettim özellikle aradığım vidyoyu buldum çok teşekkür ederim paylaşım için

kızlaaaaar... günlerdir hiç biriniz paylaşım yapmamışsınız bende ancak bakabildim ama hiç bu kadar boş görmemiştim burayı merak ettim sizleri iyisiniz dimi topik terk edilmiş gibi huzursuz oldum. neyse tekrar girer bakarım sonra şimdi masa başına dönüyorum. sevgiyle kalın

Cep telefonunuzdan filan girip konu soru cevap şeklinde tekrar yapmak için bir site,
cep telefonunda oyunla vakit geçirecegimize bence faydalı bir yer, açıkçası benim hoşuma gitti,
denemek isterseniz http://kpsstekrar.com/
hepimize kolay gelsin...

Son düzenleme:
kızlarr hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor neler yapıyorsunuz??? :KK52: :KK52: Ben hem kpss hem açıköğretimidare etmeye çalışıyorum ilk zamanki çalışmalar nerrrdeee :KK43: :KK43: bazen umudum kırılıyor ama hemen toparlanıyorum şu aralar daha da bi sarıldım gibi konularm tarih ve matematik bitti üçüncü tekrarlara başladım.Pamukşekeri göremediğimden tabloya yazdıramaadım ama olsun coğrafya dersaneyle gidiyorum test çözee çöze sindire sindire gidiyorum artık bakalım vatandaşlık nerdeyse hiç kendim çalışmadım dersanede hocayı dinliyorum okadar nasıl olcak bilmiyorum ahh ahh :-) :KK53: :KK53:

Bu arada matematik keyifli matematik kitabını aldım başlıyorum inşallah :-)

Son düzenleme:
kızlarr hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor neler yapıyorsunuz??? :KK52: :KK52: Ben hem kpss hem açıköğretimidare etmeye çalışıyorum ilk zamanki çalışmalar nerrrdeee :KK43: :KK43: bazen umudum kırılıyor ama hemen toparlanıyorum şu aralar daha da bi sarıldım gibi konularm tarih ve matematik bitti üçüncü tekrarlara başladım.Pamukşekeri göremediğimden tabloya yazdıramaadım ama olsun coğrafya dersaneyle gidiyorum test çözee çöze sindire sindire gidiyorum artık bakalım vatandaşlık nerdeyse hiç kendim çalışmadım dersanede hocayı dinliyorum okadar nasıl olcak bilmiyorum ahh ahh :-) :KK53: :KK53:

Bu arada matematik keyifli matematik kitabını aldım başlıyorum inşallah :-)

selammm canımm keyifli matematik sıfırdan temelden başlayanlar için mi?

selammm canımm keyifli matematik sıfırdan temelden başlayanlar için mi?

Canım ben adını cok duymustum ondan aldım :)) tamamen temelden değil ama kolaydan zora doğru gidiyor yani biraz pratiklik kazanmak için aldım 60 soru çözdüm zorluk derecesi idare eder çok zor değildi ama.Eğer benim iyi bi temelim var ful soru çözüyim dersen ben tavsiye etmiyorum dedim ya ben bununla başlayıp pratiklik kazanıp öyle zor sorulara geçiyim diye aldım bu kitabı.Birde benimki çözümlü soru bankası canım.

Son düzenleme:
X