2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Çok enerjik çok hırslı görünüyorsunuz. Umarım hedeflerimize ulaşıcaz. Allah herkesin yolunu açık etsin. (aminnnnnnnnnn) Bende aranıza katılmak istiyorum. Evde çalışıyorum. Dersaneye gitmeyi düşünüyorum ama yeterli bilgim olmadığımdan şimdilik vazgeçtim. Verimli bir şekilde çalışırsam başarıcağımı düşünüyorumm. Başarılar herkesee

Enerjimiz ara ara düsüyor ama, idare ediyoruz...

Hosgeldin canım..

herkese selamlar bu hafta oğlumun doğum günü hafta sonu mecburu gezmesi salıdan beri bitmeyen dersler felan derken giremedim topiğe düşünün cuma gunu nasıl geldi anlamadım bile rehberlik servisine gittim program yaptırdım ona uymaya çalışıyorum gece 2 ye kadar felan bitmiyor dersler yeterli mi bilmem elimden geleni yapıyorum bir de datanın vatandaşlık kitabını aldım çok beğendim tavsiye ederim. sizlerde iyisinizdir inş yarın evdeyim akşam girip topiğe göz atarım şimdilik hoşçakalın iyi çalışmalar ben masanın başına dönüyorum.

merhaba arkadaşlar,
tarih tekrarlarınızı nasıl yapıyorsunuz acaba ?
haftalık mı, yoksa konular ilerledikçe mi yapıyorsunuz ?
tekrarlarken sadece özet mi çalışıyorsunuz?

şu anda sondan başa doğru gidiyorum genelde video okuma ardından bol soru çözümü ama bu kaçıncı tekrar son sınav diğerlerine göre iyiydi allahtan sanırım doğru yoldayım

şu anda sondan başa doğru gidiyorum genelde video okuma ardından bol soru çözümü ama bu kaçıncı tekrar son sınav diğerlerine göre iyiydi allahtan sanırım doğru yoldayım

teşekküler kızlar yanıtlarınız için.
ben bir konuyu 2 kaynaktan okuyup 3 farklı kitaptan soru çözüyorum o da 250 soru yapıyor aşağı yukarı. zaten konuyu ilk kez çalışırken de en az 200 soru çözüyorum ardından.
tekrarlarım çok yavaş ilerliyor. sanki 2. kez konu çalışıyormuşum gibi.
farklı bir taktik denemeliyim ama nee:26:

Soru çözmeyi konuları bitirdikten sonra yapıyorum ayrıca yediiklim yaprak test aldım. Aşırı kolay ama ordaki sorularda. Pekiştirme açısından çok iyi tabi. Her konuda 3 4 arı test oluyo. Bitirdiğim konunun ardından çözüyorum.

Seinfeld dizisini izledin mi? oradaki Jerry Seinfeld. çok eski bir dizi ve çok komik

Ben geldimmmmm :)) kızlar tezdi finallerdi derken iyice boşladım sizleri ve kpss çalışmalarımı. Perşeme son sınavlarımı da verdim dün yattım çünkü gribe yakalanmak üzereyim boğazım başım ve kulağım ağrıyor. Bugün çalışmaya başlaım artık. Öncelikle kaizencim alıntını gördüm ama doğru cevap gelmeden açıklama yapmak istemedim çünkü eğer ki verdiğim cevap yanlışsa kafanı karıştırmak istemedim. Carpe_diem soruda hata olabilir gibi geldi 3kişi de salı bulduk :/ doğru cevabı öğrendiğinde haber verirsen sevinirim canım
Gelelim bugüne. Kaç saat çalıştım bilmiyorum ama oldukça çalıştım onu biliyorum :) tarihten osmanlı kuruluş ve yükselme tekrarı ile 72 soru, matematik mutlak değer ve üslü sayılar ile 143 soru, türkçe sözcükte anlam ile 96 soru çözdüm. Yani toplam da 311 soru etti. Yarın için de osmanlı dağılma, cümlede anlam, köklü sayılar bitecek şeklinde program yaptım bakalım...
Bu arada ailemi inanılmaz özledim ama gitmedim. Sanırım gitmeyeceğim de. Çünkü gidince yeğenimle oynamaktan başka bşy yapmıyorum. Bu son fırsatlar çalışabilmem için :'(

Soru çözme çizelge işini Güness arkadaşımız yapacaktı ama bu aralar görünmüyor, işleri yoğun sanırım, geldiğinde kendisine devredebilirim, bu aralar salmış durumdaydım, belki bu şekilde topik açarsak hırslanırız diye düşündüm, haftanın birincilerini de seçeceğiz, böylelikle yarış ederde çok soru çözeriz inşallah

yarın deneme sınavım var, şimdi eski denemelere bir göz atacağım, görüşmek üzere sevgiyle kalınnn :16
:

Kızlarr grip iyice sardı beni. Dün daha iyiydim ama bugün daha kötüyüm gün içinde uyudum öyle olunca akşam çalıştım. Matematikten köklü sayıları bitirdim bi de 146 soru çözdüm. Tarihten de osmanlı duraklamayı bitirdim bi de 56 soru çözdüm. Benden bu kadar şimdi uyumalıyım sabah doktora gideceğim
Bu arada topiğimiz çok cansızlaştı haydi dönün artık geri(

günaydın kızlar elfmet cnm hepsini saymak zor olucak ama en azından ne kadar soru çözmüş olduğumu görücem sayarken
bu akşam saymaya başlarım toplu olarak söylerim
dün bol tarih sorusu coğrafya sorusu çözdüm
yavaştan matematiğe ve türkçeye de el atsam iyi olacak ama şunları iyice kavramadan geçmeyi düşünmüyorum 1 ay daha pek ilgilenmem herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…