2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Kızlar günaydın :)

Cumartesi gelinliğin siparişini verdim, artık gelinlik koşuşturmacası bitti.
Cumartesi sıfır, pazar 5 puan veriyorum kendime. 259 soru çözdüm pazar günü

Kızlar bir adet matematik sorum var;

4 gün çalışıp 2 gün izin kullanan biri pazartesi işe baslıyor. Bu kişi 6. kez izinden döndügünde hangi gün işe başlar?

Kızlar bir adet matematik sorum var;

4 gün çalışıp 2 gün izin kullanan biri pazartesi işe baslıyor. Bu kişi 6. kez izinden döndügünde hangi gün işe başlar?

Haftanın 7 günü de çalışıyorlar sanırım soruya göre. Eğer ki öyle ise ben cevabı salı olarak buldum. 6 gün üzerinden hesaplayacağız. Çalışma ve izin günü toplamı 7yi bulsa hep pazartesi işe başlardı. Ama çalışma ve izin günü toplamı 6 gün olduğundan, bir hafta da 7 gün olduğundan dolayı bir gün bir gün geri gideceğiz. Pazartesi gününden itibaren 6 kere geri gittiğimizde salı günü olur. Yani şöyle düşün birinci iznini kullanıp işe başladığı gün pazar günü olur. İkinci iznini kullanıp işe başladığı gün cumartesi günü olur. .......... Altıncı iznini kullandıktan sonra işe başladığı gün salı günü olur

Son düzenleme:

Bu soruya ve cevaba yorumum Mr. Seinfeld'den gelsin
"I am speechless! I am without speech."

ne soruyu ne de cevabı anladım

günaydın herkese
ben 10 gün daha ara vericem açıköğretim sınavlarına yoğunlaşmam lazım
2.dönemde donduruyorum zaten sonra tam gaz devam en hızlısındann çalışmalara

Kızlar bu aralar salmış durumdayım, hiç çalışmıyorum. Beni motive edin nooollluuuurrr

Kızlar bu aralar salmış durumdayım, hiç çalışmıyorum. Beni motive edin nooollluuuurrr

sanki topik olarak salmışız gibi geliyor bu aralar :26:

bende geçen hafta günde 2 saat anca çalışmıştım .. acil yetiştirmem gereken siparişlerim vardı .. aslında böyle acil olanları kabul etmemem lazım ama :44: zaten arada bi sipariş aldığım için geri çevirmek istemedim cumartesi akşamı eşimden azar yedim çocuk gibi haklıydı az çalışmaya başlamıştım.. ama pazar gününden beri iyi çalışıyorum .. 4 konu bitirdim.. hele bugün 6 saat çalıştım beynim sulandı

sanırım pamuğumuz şekerimi büşramız yok bu aralar :26: neden gelmiyor bilen var mı :44:

benim sorum biraz saçma olcak ama ben kpss çalışmaya başlamak istiyorum ama yetiştirme konusunda tereddütlerim var ? tabiki kişiye ve çalışmaya göre değişir bu ama sanırım biraz güvene ihtiyacım var..bu yıl mezun oldum ama..psikolojik olarak çok zor dönemler geçirdim geçiriyorum..kpss düşünmüyordum ama en azından birşeyle uğraşmak iyi gelir diye düşündüm..ama dediğim gibi çook çoook çökmüş durumdayım.. 1 yıl içinde başıma gelmeyen kalmadı ölüm acısı,ayrılık,terkedilme :'(..ama boş kaldıkça iyice delircek gibi oluyorum..çalışıp kazanamıcam belki ama bi uğraşım olur diye düşündüm..

ama bide herşeyi unutmuş gibiyim yani hiçbirşey hatırlayamıyorum sanki..yeri geliyor adımı bile hatırlayamıcak durumda oluyorum..bu haldeyken benden iş çıkar mı dersiniz ?

aynı durum bende de var akşam soru çözüm gün içinde de cep kitabıma çalıştım

cnm ne siparişi evde birşeyler mi yapıp satıyorsun ne kadar güzel
bende bir aralar yapıyordum kurabiye bebek şekeri fln ama artık yapamıyorum

delfin sıkı çalışırsan olur cnm son 3 ay çalışıp kazananlar var bu zamanı küçümseme iyi çalışırsan başarabilirsin

Ooo biraz salmışsın ama sonra süper toparlamışsın canım. Ben de geometri çalıştım azıcık. Üçgende benzerlik ve alana kadar geldim. Ama puan falan vermiyorum kendime.

Delfincim ben de bir şey hatırlamıyordum inan, ama sonra sonra insan çalışıp yaptıkça çok mutlu oluyor. Bence çalışmaya başla, kafan dağılır. İstediğin gibi bir de puan alırsan üzerindeki mutsuzluklardan da kurtulursun, memur olma umudun artar. sana gerekli olan şey şu anda umut anladığım kadarıyla.

merhaba arkadaşlar,
tarih tekrarlarınızı nasıl yapıyorsunuz acaba ?
haftalık mı, yoksa konular ilerledikçe mi yapıyorsunuz ?
tekrarlarken sadece özet mi çalışıyorsunuz?

Teşekkür ederim -zeytin- , ebisssss..inşallah siz ve isteyen herkes başarılı olur bu sınavda..evet bana lazım olan şey umut.. her ne kadar hayattan umudum kalmasa da..dediğni denicem başlarsam belki bende hatırlarım..

başarılar ve kolaylıklar diliyorum hepinize..

Canım cevap cuma.

Ben de söyle düsündüm; 6. kez izinden döndügünde, 7. kez iş bası yapmıs olacak, bize sordugu bu.

7-1=6
peryodumuz 6'dır. 6x6=36 gün eder, yani 36 gün sonra hangi gün oldugunu soruyor.
36=1 (mod7)
ilk iş günü pazartesi+1 gün=salı oluyor. Ben de salı buldum.

Bu soruya ve cevaba yorumum Mr. Seinfeld'den gelsin
"I am speechless! I am without speech."

ne soruyu ne de cevabı anladım

O kim nan? :)

cnm ne siparişi evde birşeyler mi yapıp satıyorsun ne kadar güzel
bende bir aralar yapıyordum kurabiye bebek şekeri fln ama artık yapamıyorum

evet evde kecelerden biseyler yapiyorum .. buraya da bi konu actim hatta canim, bi bakabilirsin yaptiklarimin özeti

Ooo biraz salmışsın ama sonra süper toparlamışsın canım. Ben de geometri çalıştım azıcık. Üçgende benzerlik ve alana kadar geldim. Ama puan falan vermiyorum kendime.

yaa sorma biraz salmistim ama iyi toparladim son anda.. bu hafta sonu yine deneme var:26: pazartesi girecegim

evet evde kecelerden biseyler yapiyorum .. buraya da bi konu actim hatta canim, bi bakabilirsin yaptiklarimin özeti

yaa sorma biraz salmistim ama iyi toparladim son anda.. bu hafta sonu yine deneme var:26: pazartesi girecegim

cnm ne güzel şeyler yapmışsın ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel
bende taçlar anahtarlıklar kolyeler kapı süsleri fln yapıp satıyordum bir aralar keçeden artık bıraktım
kurabiye yapıyordum onuda yapmıyordum salladım hepsini
insanın elinde yapabildiği birşeyler olması çok güzel ama hem eve katkın oluyor hem bir hobin olmuş oluyor

kızlar dün için 3 veriyorum kendime
gün içinde video dinledim evde de test çözdüm çalışırken ancak bu kaarı geliyor elimden keşke biraz daha fazla çalışabilsem

hayırlı cumalar... dün sistemli şekilde ders çalışmaya başlamak için söz verdim kendime. vatadaşlıktan kalan konumu bitirdim. tarihten tüm padişah dönemi bitti. trablusgarp,balkan savaşları,turancılık osmancılık vs. konu sonu testini çözdüm 18 soruydu.Türkçeden 30 soru çözmüştüm. yazmaya fırsatım olmadı bugün yazayım dedim

bugün ki planımda
türkçe paragraf bilgisi konusunu btirip 30 soru çözeceğim,coğrafya çalışacağım konu testini çözeceğim veee matematiğe devam edeceğim. köklü sayılar bitmeli bugün .

bu arada ön lisanstan gircek olan arkadaşlar için sınava 253 gün kaldı

çok güzelmiş ajandan :)

merhaba kızlar. dün kaç saat çalıştım tam bilmiyorum ama 201 soru çözdü, o 1 çok önemli 100 coğrafya, 101 geometri.

Canım ben de senin çözdüğün yoldan çözdüm, ama cevabı cuma görünce, üşenmedim tek tek yazdım. Yine salı çıktı. Sanırım problem soruda.

merhaba arkadaşlar,
tarih tekrarlarınızı nasıl yapıyorsunuz acaba ?
haftalık mı, yoksa konular ilerledikçe mi yapıyorsunuz ?
tekrarlarken sadece özet mi çalışıyorsunuz?

Canım ben özetlerden calısmıyorum kendi adıma. Ders notlarım var, onlardan okuyorum, bir de kitaplardan kısa kısa notlar almıstım, onları okumaya calısıyorum. Belli bir rutinim yok malesef. Aaa unutmusum deyip okuyorum.

Galiba cevapta bir sıkıntı var, yarın deneme sınavım var, hocaya sorayım bir gidince...

Pamıkım cevabın alıntılanmıs gördüm, ama hangi sayfa bulamadım, hosgelmişsin...İlkay ben de boncuklarla ugrasmaya basladım kafa dagıtmak icin...

Güncelleri yazayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…