2014 kitap tavsiyeleri!!!

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
merhaba arkadaşlar, bu başlıkta da kitap tavsiyeleri hakkında konuşalım..
Bu sene çıkan kitaplardan hangileri hangi yayının konu anlatımı, hangi yayının soru bankaları alınabilir veya geçensenenin kitapları çoğu kampanyada bu kitaplardan hangileri alınabilir?
bilen arkadaşlar alan arkadaşlar yorum yaparsa bize de bir fikir olmuş olur..

bu sene gk gyde en çok beğenilen setler yediiklim ve pegem akademi..
tarih data kral kızı
tarih data a,dan z,ye
tarih cahide bolat
tarih hakan dede kitapları (x yayıncılık tarih ders notları, balyoz tarih)
vatandaşlık data a,dan z,ye
uzman kariyer öğreten serisi
yine 2014 fem cep kitap coğrafya çok beğenilmiş...
yargının sitesinde alt limit olmaksızın KARGO ÜCRETSİZ kampanyası var
birde hepsi burada bazı kitaplarda güzel indirimler var özellikle uzman kariyerin kitapları ve kargo ücreti 3.60

Son düzenleme:
merhabalarrr kızlar bende öğretmenlik için kitap yavsiyesi istiyorum şimdiden başlayayım dedim ama genel yetenek ve genel kültür dışında eğitim bilimlerini mi almam gerekiyor yoksa genel kültürün içine mi dahil eğitim bilimleri kısmı yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim

ben 1 2 tane bilgi vereyim...2014 yayınlarından konu anlatımlı setlerden en çok beğenilen yayın yediiklim olmuş...
data yayınları tarih

hayır canım ikisi ayrı. zaten kitapları incelersen fark edersin. genel kültür yetenek kitapları ayrıdır, eğitim bilimleri ayrıdır..

ben 1 2 tane bilgi vereyim...2014 yayınlarından konu anlatımlı setlerden en çok beğenilen yayın yediiklim olmuş...
data yayınları tarih

merhaba.. yediiklimin eğitimi mi beğenilmiş yoksa gk gy mi ?. evet kesinlikle tarihte ve vatandaşlıkta data yayınları en güzeli..

hııım aslında gk gy yi bir çok yayından çalışmak lazım galiba ya ilk olarak yediiklimi alayım ben. pegeminde bu yıl ki mi beğenilmiş 2014 mü yani.

evet canım 2014 istersen bir kitapçıdan ikisinide kıyaslayıp internetten alabilirsin kitapseç yediiklim 53.90 a düşmüş..

evet canım 2014 istersen bir kitapçıdan ikisinide kıyaslayıp internetten alabilirsin kitapseç yediiklim 53.90 a düşmüş..

yok canım bayramdan sonra alırım hem diğer yayınlarda çıksın onlarıda inceleyeyim. bütün yayınlar çıksın biraz daha indirime girer şimdi acele etmemk lazım

Hakan Dede'nin tarih videolarından sonra kitapları ilgimi çekti. Almayı düşünüyorum araştırdım biraz çok fazla iyi yorum almış. Güzelde anlatıyor bilgilendiriyor. 2014 soru bankası ve ders notları var. İsterseniz bakın arkadaşlar

Kızlar dershanede bize yediiklimin konu anlatımlı setini verdiler ve benim hiç hoşuma gitmedi tavsiye etmiyorum pek.Sizin önerdiğiniz konu anlatımı ve soru çözümlü kitaplar neler?

Kızlar dershanede bize yediiklimin konu anlatımlı setini verdiler ve benim hiç hoşuma gitmedi tavsiye etmiyorum pek.Sizin önerdiğiniz konu anlatımı ve soru çözümlü kitaplar neler?

Benim dershanem ihtiyaç yayınlarını veriyor ben beğendim tavsiye ederim
Yargı yayınlarını da beğeniyorum o biraz daha ayrıntılı anlatıyor gibi geldi bana

Benim dershanem ihtiyaç yayınlarını veriyor ben beğendim tavsiye ederim
Yargı yayınlarını da beğeniyorum o biraz daha ayrıntılı anlatıyor gibi geldi bana

Canım bu dediklerin sadece konu anlatımı mı? ben hem konu anlatımı istiyorum hem de çözümlü soru anlatımı istiyorum matematikden bildiğiniz çözümlü soru anlatımı kitabı var mı acaba?

Canım bu dediklerin sadece konu anlatımı mı? ben hem konu anlatımı istiyorum hem de çözümlü soru anlatımı istiyorum matematikden bildiğiniz çözümlü soru anlatımı kitabı var mı acaba?

İhtiyaç'ın set halinde zaten ayrı ayrı konu anlatımı kitabı da var soru bankası da var konu anlatımlı kitaplarda her konu bitiminde sadece 1 test var standart 20 soruluk falan onun dışında alıştırmalar var doğru-yanlış, bulmaca vs. gibi değişik yöntemlerle konunun pekişmesini sağlayacak alıştırmalar koymuşlar
Yargı'nın seti var mı bilmiyorum bendeki kitap konu anlatımı ağırlıklı yine konu bitiminde 1-2 tane test var
İhtiyaç'ın çalışması eğlenceli zihni yormuyor Yargı ise İhtiyaç'a göre daha ayrıntılı bilgi vermiş İhtiyaç'ta olmayan bazı bilgileri Yargı'da bulabiliyorum ben
Matematik için bir şey diyemeyeceğim aram çok iyi değil kendisiyle
Ama yanlış olabilir bilmiyorum Okyanus yayınları diye bi kitap duymuştum temel matematik olması lazım adı en kolaydan zora doğru soru çözümleri varmış ben almadım henüz arkadaşım almıştı onu araştırabilirsin.

Canım teşekkür ederim.Benimde matematiğim iyi olmadığı için istiyorum malesefPeki canım ihtiyacın fiyatı ne kadar yargının fiyatı ne kadar?

Canım teşekkür ederim.Benimde matematiğim iyi olmadığı için istiyorum malesefPeki canım ihtiyacın fiyatı ne kadar yargının fiyatı ne kadar?

Fiyatlarını bilmiyorum maalesef canım ihtiyaç'ı dershane veriyor yargı da eski bir kaç sene önce almıştım şimdiki fiyatını bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…