2014 Kasım Atamasını Bekleyenler

genelde kasımda az olur haziranda coştururlar ama bu sefer olur mu hiç bilmiyorum.sözleşmeli bakayım diyorum kurum yok. olsa da diploma yok elimde daha :KK43: ay bilemedim hazırlanırken bi dertti puanı beklemek dertti şimdi de atanmak.. zoruma da gidiyo hani modern referans, torpilin,bu denli olması ve sınava girmeden devlet kurumunda işe baslayanların olması sinir katsayımı artırıp sabrımı düşürüyor
Ben o torpillilerin yerleşmesini hic düşünüp sinirlerimi ayri bir bozmuyorum
Merkezi atamalarla ilgileniyorum
Bir rehber hoca haziran atamasina 3001 dek 1000 kadro olursa puan 85 e düşer yazmis.
simdi toplam onlisansa 750 kadro verirken hazirana sadece 3001 e 1000 kadro verir mi soru işareti ????
Allahtan umut kesilmez bekleyelim bakalim.
Dediğin gibi beklemek daha zor. Kaç yasindasin ?

Ben o torpillilerin yerleşmesini hic düşünüp sinirlerimi ayri bir bozmuyorum
Merkezi atamalarla ilgileniyorum
Bir rehber hoca haziran atamasina 3001 dek 1000 kadro olursa puan 85 e düşer yazmis.
simdi toplam onlisansa 750 kadro verirken hazirana sadece 3001 e 1000 kadro verir mi soru işareti ????
Allahtan umut kesilmez bekleyelim bakalim.
Dediğin gibi beklemek daha zor. Kaç yasindasin ?

20 yaşındayım :KK46:
yaşım küçük kendimi sıkmayım diyorum ama aileme yeterince yük olduğumu düşünüyorum. kendi çapımda işler de buldum markettir şudur budur ama 1hafta bile çalışamadım kio_O

ha bide 2013 haziranda 1200 lerde 3001 gelmiş, 2015haziran kaç olur bekleyip görücez

20 yaşındayım :KK46:
yaşım küçük kendimi sıkmayım diyorum ama aileme yeterince yük olduğumu düşünüyorum. kendi çapımda işler de buldum markettir şudur budur ama 1hafta bile çalışamadım kio_O

ha bide 2013 haziranda 1200 lerde 3001 gelmiş, 2015haziran kaç olur bekleyip görücez
Bak ben 29 yasindayim canim
Evliyim bebek bekliyorum
Kaç yasinda olursan ol yeniden ders calisma stresi çok zor
Senin bilgiler biraz tazedir
Ben üniversite mezun olali 6 sene oldu.
İlk hazirlanmam olmuştu KPSS te inşallah son da olur.

Bak ben 29 yasindayim canim
Evliyim bebek bekliyorum
Kaç yasinda olursan ol yeniden ders calisma stresi çok zor
Senin bilgiler biraz tazedir
Ben üniversite mezun olali 6 sene oldu.
İlk hazirlanmam olmuştu KPSS te inşallah son da olur.

olur olur emin ol bu sıralamayla :) hem de hamilesin, çokca dua ediyorsundur ve inşallahta kabul olur bebişinin hatrına.. 2yıl önce liseden sonra girmiştim öylesine, bu yıl hazırlandım böyle oldu. matematikte hayal kırıklığı yaşamama rağmen yine de geldi böyle bi puan inş işe yarar bakalım

Ben 4001 yazmadım kuzum, başka bir iş çıktı o olursa en azından hazirana kadar bekleyebilirim artık. Sadece bölümümün kadrolarını tercih etmem gelirse onlar gelsin yoksa haziranı beklicem o arada da diğer işe giderim dedim.

Hakkında hayırlısı olsun kuzum,inşallah kendi mesleğini yaparsın hakkınla.

bakanın açıklamasını duydunuz mu ya 2015de bazı kurumlara alım yok dedi resmen. felaket tellalı gibi oldum ama ne olacak bu işin sonu

Back