İnşallah. Ama 100 kişi bile alsalar son atamaya kadar beklemek tam bir işkence, 2 seneevet ben de duymuştum sizin de alımınız az diye, o yüzden sordum. bizim de çok az bölümümüzden 90-100 arası bir şey alınıyor. inşallah çok azaltmazlar
İnşallah. Ama 100 kişi bile alsalar son atamaya kadar beklemek tam bir işkence, 2 sene
Evet hatirladim seni.maşallah puanınız güzelmiş, bölümünüzden atanabiliyor musunuz?
sarfansari, tebrik ederim seni. maşallah puanın çok güzelsenin topiğine de katılmıştım bir ara ben, çok çalışıyordun. önlisans alımlarını pek bilmiyorum ama inşallah atanırsın.
bence memurluğu kazanırsanız gidin. okul da önemli ama okulu da bir şekilde iş için okuyoruz değil mi? artık memur olmak zorlaştı, insanlar yıllarca emek veriyor bir iş sahibi olabilmek için. memur olursanız geçiş falan yaparsınız, bir şekilde hallolur okul işi diye düşünüyorum. elinize geçen bu fırsatı değerlendirin sonra pişman olmamak için :) tabi her şeyin hayırlısı...
3001 ve 4001 alımlarını herkes bekliyor, kadrolarda azaltma yapacaklarını bir sene önceden duyurdularinşallah fazla bir düşüş olmaz da atanır bekleyenler.
benim puanım 82,9 bölüm maden. branş sıralamasında ilk yüzde olduğum için umudum var ama kasım atamasında olmaz orası bir gerçek. o yüzden ben sadece kendi bölümüme bakıyorum, 4001 zaten imkansız
Evet hatirladim seni.
İnşallah en geç 2. Atamada gidersiniz
3001-4001 kadrolarinin azalacagini bilmiyordum
Ben bastan beri 3001 için calistim. Umutsuzluğa kapildim simdi
O kadar stresliyim ki caniminşallah canım da ben orada bütün kadroları kast ettim, başta 3001-4001 diye belirttiğim de puanı yüksek herkes o kadroları bekliyor ya o yüzden. geçen sene memur alımını azaltacağız dedi bakan ona istinaden öyle yazdım. yoksa özellikle o kadrolar azalacak diye bir şey yok umutsuzluğa kapılma yani
O kadar stresliyim ki canim
Sinav geçse de rahat hamileligimi yasasam dedim
Sonra sonuçlar aciklansa da rahatça hamileligimi yasasam dedim
Simdi de atanacam mi kaygisi
Canim ne yaptin. Puanin kaç geldi ?Cok, çok umutsuz vakı'ayım...
Yok canim 87.19 puanım79 aldım safran. Senın 88 mıydı, öyle okudum sayfanda sanki
Tebrik ederim :)
İnşallah gıda teknıkerı olarak atanırsın, gurur duyarıZ :)
Yok canim 87.19 puanım
Kendi bolumumden geçtim 3001 içinde umutsuzluğa kapiliyorum 20 kadro verdiler bu aramada malum
Yok canim 87.19 puanım
Kendi bolumumden geçtim 3001 içinde umutsuzluğa kapiliyorum 20 kadro verdiler bu aramada malum
Ay canim isimlerimiz de benzermis benimki de nur :)ay benimde 86.58puan 2936sıralama. 500-600 kişi var aramızda.
benim bankacılık bölümüm bi sgk alıyor bölümümen, orda da ben gibi sabırsız aşırı duygusal biri çalışamaz heralde. geri kalan umut 3001milletvekillerine mesaj atıyorum ses duyurmaya calısıyorum haziranda gitmemiz lazım bu puanlarla
Ay canim isimlerimiz de benzermis benimki de nur :)
Benim hic denecek kadar az atama oluyor 2 senede 4 kişi
3001 den başka umudum yok
Memurlar.nette çok olumsuz şeyler yaziyorlar
Gecen atamalardaki kadar atama olsa kesin gideriz ama ne olacagimiz da belli değil
Ya 2012 puaniyla 3001 den 6000 bin siralamayla memur alinmiş. Bu sene memur aliminda %50 azalma olsa bile 3000 siralamalarindakilere kadar gider diye kendi kendime yorum yapiyorum ama son aramada 20 kişilik kadro böyle devam ederse puanlar 90 nin altina düşmez.heheh memnun oldum
5bin sıralamasıyla umutlu olanlar da var valla bilmiyorum ne olacağız. atanmamız için haziranda kaç kadro gelmesi lazım ki bunu araştırıyorum ben, bide atamalardan sonra önümüzdeki kişi sayısını görürsek bi tahmin yürütebiliriz az çok
Ya 2012 puaniyla 3001 den 6000 bin siralamayla memur alinmiş. Bu sene memur aliminda %50 azalma olsa bile 3000 siralamalarindakilere kadar gider diye kendi kendime yorum yapiyorum ama son aramada 20 kişilik kadro böyle devam ederse puanlar 90 nin altina düşmez.
Bizde bu puanlarla ortada kaliriz
Umutsuz olmak istemiyorum ama strese giriyorum bunlari dusundukce
Bende TBMM te dilekçe yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?