Kimya mühendisiyim 88.5 puanım sıralamam 3640.Bolumunuz puaniniz siralamaniz kaç ?
Gida teknolojisi bölümümKimya mühendisiyim 88.5 puanım sıralamam 3640.
Sizin? :)
Gida teknolojisi bölümüm
Puanim 87 siralamam 2313
3001 ciyim ben
Sıralamanız kaç? Daha önceki senelerde ne kadar alım olmuş?Bende ortaöğretimden girdim 81,86 almışımmm.. kasımda atama sayısı ne kadar olur ki ümitlenmek istemiyorumdaa??
Sanirim zor bir ihtimalBende ortaöğretimden girdim 81,86 almışımmm.. kasımda atama sayısı ne kadar olur ki ümitlenmek istemiyorumdaa??
35bin sıralamam normalde 2012 kasımda 7 kişi alınmış ama toplamda benim bölümden 826 kişi alım yapılmış.Sıralamanız kaç? Daha önceki senelerde ne kadar alım olmuş?
sağlık meslek mezunuyum bölümümün alımı bu yıl 77'ye kadar da düştü.Sanirim zor bir ihtimal
Lise düzeyi 90 dan asagi düşmüyor.
Ama saglik lisesi iseniz umut var.
35bin sıralamam normalde 2012 kasımda 7 kişi alınmış ama toplamda benim bölümden 826 kişi alım yapılmış.
evet inşallah bide bu branş sıralamasını bekliyorum şimdi bakalım ordan kaçıncıyım umarım ilk 800'deyimdir. zaten bana denk gelir bunlar bende bu puanla atanamazsam şaşırmam artık.Branşta ilk 800ün içerisindeyseniz olur o zaman büyük ihtimalle. Gerçi bu sene kadrolarda bir düşüş var 2012ye göre bakalım hayırlısı.
Hayırlısı olsun, 3001den atanırsınız gibi geldi bana.bende önlisans 87.5 aldım çocuk gelişimi ama benım kadro cok az alım yaptığı için 3001 den bakacağımaynı zamanda üni. de 3. sınıfım bakalım artık kasımdaki kadroları çok merak ediyorum hayırlısı..
teşekkürler başka yer olursa okulu bırakmak gerekecek o konuda kararsızım biraz.Hayırlısı olsun, 3001den atanırsınız gibi geldi bana.
teşekkürler başka yer olursa okulu bırakmak gerekecek o konuda kararsızım biraz.
Kimya mühendisiyim 88.5 puanım sıralamam 3640.
Sizin? :)
Gida teknolojisi bölümüm
Puanim 87 siralamam 2313
3001 ciyim ben
bende önlisans 87.5 aldım çocuk gelişimi ama benım kadro cok az alım yaptığı için 3001 den bakacağımaynı zamanda üni. de 3. sınıfım bakalım artık kasımdaki kadroları çok merak ediyorum hayırlısı..
maşallah puanınız güzelmiş, bölümünüzden atanabiliyor musunuz?
Branş sıralamam kötü değil ama bölümümün alımı az, bu sene iyice azaldı alımlar o yüzden 4001i de düşünüyorum mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?