2014 Kasım Atamasını Bekleyenler

NeverOne

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
16.262
32.578
598
34
Sınavlar geldi geçti, lisans önlisans lise bütün puanlar da açıklandı. Tercihler 1 ay sonra malum. Durumunuz nasıl, umutlu musunuz, puanınız yüz güldürdü mü?
düz memurluk tercih edecekler hangi illeri hangi kurumları düşünüyor,
paylaşır mısınız?

Umarım emeklerimizin karşılığını alırız, herkes için hayırlısı olsun.

Bende ortaöğretimden girdim 81,86 almışımmm.. kasımda atama sayısı ne kadar olur ki ümitlenmek istemiyorumdaa??

35bin sıralamam normalde 2012 kasımda 7 kişi alınmış ama toplamda benim bölümden 826 kişi alım yapılmış.

Branşta ilk 800ün içerisindeyseniz olur o zaman büyük ihtimalle. Gerçi bu sene kadrolarda bir düşüş var 2012ye göre bakalım hayırlısı.

Branşta ilk 800ün içerisindeyseniz olur o zaman büyük ihtimalle. Gerçi bu sene kadrolarda bir düşüş var 2012ye göre bakalım hayırlısı.
evet inşallah bide bu branş sıralamasını bekliyorum şimdi bakalım ordan kaçıncıyım umarım ilk 800'deyimdir. zaten bana denk gelir bunlar bende bu puanla atanamazsam şaşırmam artık.

bende önlisans 87.5 aldım çocuk gelişimi ama benım kadro cok az alım yaptığı için 3001 den bakacağımaynı zamanda üni. de 3. sınıfım bakalım artık kasımdaki kadroları çok merak ediyorum hayırlısı..

Hayırlısı olsun, 3001den atanırsınız gibi geldi bana.

Niye haber etmiyon,topik bilem açmış kasım için.
Ben de geldim,4001.olarak.

Kimya mühendisiyim 88.5 puanım sıralamam 3640.
Sizin? :)

maşallah puanınız güzelmiş, bölümünüzden atanabiliyor musunuz?

Gida teknolojisi bölümüm
Puanim 87 siralamam 2313
3001 ciyim ben

sarfansari, tebrik ederim seni. maşallah puanın çok güzel senin topiğine de katılmıştım bir ara ben, çok çalışıyordun. önlisans alımlarını pek bilmiyorum ama inşallah atanırsın.

bence memurluğu kazanırsanız gidin. okul da önemli ama okulu da bir şekilde iş için okuyoruz değil mi? artık memur olmak zorlaştı, insanlar yıllarca emek veriyor bir iş sahibi olabilmek için. memur olursanız geçiş falan yaparsınız, bir şekilde hallolur okul işi diye düşünüyorum. elinize geçen bu fırsatı değerlendirin sonra pişman olmamak için :) tabi her şeyin hayırlısı...

3001 ve 4001 alımlarını herkes bekliyor, kadrolarda azaltma yapacaklarını bir sene önceden duyurdular inşallah fazla bir düşüş olmaz da atanır bekleyenler.

benim puanım 82,9 bölüm maden. branş sıralamasında ilk yüzde olduğum için umudum var ama kasım atamasında olmaz orası bir gerçek. o yüzden ben sadece kendi bölümüme bakıyorum, 4001 zaten imkansız

Branş sıralamam kötü değil ama bölümümün alımı az, bu sene iyice azaldı alımlar o yüzden 4001i de düşünüyorum mecburen.

evet ben de duymuştum sizin de alımınız az diye, o yüzden sordum. bizim de çok az bölümümüzden 90-100 arası bir şey alınıyor. inşallah çok azaltmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…