2014 İzmir Gelinleri ve tatlı telaşları

eVET canım çarşamba günü kısmetse bakmaya gidicez.
İnşallah iyi birşeyler olurr yaa...
Bir fiyat araştırması yapalım önden.

Merhaba cnm bence bir an önce gidip bak cünkü kuzenim geçen cumartesi Pınarbaşına bakmaya gıttı cogu yer full doluymus eylul boşmuş genelde.. Çoğu yerde öyleymiş bence bir an önce tutmaya bakın ki kalan birkaç tarihte dolmasın hayırlı olsun şimdiden

Merhaba canım zahmet olmazsa birde eğer bilgin varsa Pınarbaşındaki fiyatlar ne kadar biliyormusun? bir de talles le ne kadara anlaştınız ?

Merhaba canım zahmet olmazsa birde eğer bilgin varsa Pınarbaşındaki fiyatlar ne kadar biliyormusun? bir de talles le ne kadara anlaştınız ?

canım pınarbaşındaki mekanlarla alakalı pek güzel şey duymadığım için hiç o tarafa bakmadım daha önce pınarbaşında evlenen arkadaşlarım hiç pınarbaşına bakma dediklerinden dolayı orası hakkında bilgim malesef yok ne desem yalan olur mekan adlarını da bilmiyorum..daha çok balçova, inciraltı, karşıyaka, her semtteki oteller, tepekule, aula, saime sultan yalısı,arena gibi mekanlara baktım.. talles kişi başı içkili yemekli fiyat 85 olarak konuşuldu çok nezih ortam çok yardımcı oluyorlar ve çok ilgililer kokteyl fiyatları ne durumda bilemiyorum ama mutlaka yardımcı olurlar güzel kolaylıklar yaparlar diye düşünüyorum çünkü amaçları çiftlerin mutlu gün geçirmeleri gözlerini para bürümüş işletmelerden değiller nezihlik birinci kuralları gibi geldi bana o yüzden tercihim burası oldu sonuçta en mutlu günü güzel geçsin istiyor insan..

canım bu arada belirtmeyi unutmuşum bende hep unutup unutup ekleme yapıyorum kafam çok yoğun çünkü bu aralar:))) zormuş bu koşturma telaşe.. talleste ekleme yaptığın şeylere göre genel rakam değişiyor..ek süslemeler, içki yemek, yer volkanı, havai fişek vs vs fiyatı değiştiriyor..o yüzden ben ne desem yalan olur yüzyüze daha iyi anlaşırsın dediğim gibi çok tatlı insanlar umarım yer vardır çünkü biz bakarken bile çoğu tarih doluydu..

cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim.. Pınarbaşı hakkında bir iyi bir kötü diyorlar bende ne yapacagımı sasırdım gerçi benım daha var 2015te ama 2015için bile insanlar yer ayırtmaya baslamıs izmir cok aceleci düğün salonu tutmakta inşallah karar verebilir ve istediğim gibi biryer tutabilirimm

rica ederim canım sana da şimdiden mutluluklar..bende önceden bakmak zorunda hissettim kendimi çünkü gerçekten içine sinmesi vakit alabiliyor bende çok gezdim her yerde içime sinmeyen birşey çıktı o yüzden yavas yavas arastırma yapmakla en ıyısını yapıosun canım :)

Canım haftaiçi de olabilir öyle olursa.
Bir de bizim kapalı alan olacağı için belki daha kolay bulabiliriz diye düşünüyorum.

Kokteyl fiyatlarını ben de sorucam canım talles park için.
Çarşamba kısmetse nişanlımla gider sorarız.
İnşallah yardımcı olurlar.

canım hayırlı olsun şimdidenn..ohh analştın kurtuldun şimdi zamanı bekliceksin sadece Allahın izniyle..ne kadara anlaştınn ne kadar izmirde fiyatlar bana bilgi verebilirsen çook mutlu olurum.bende nişanlıma söylerim en azından bi fikir edinir düşünürüz offff biz hala tarih bekliyoz sonra yer bulabilcek miyiz bakalım çok işimiz var çooookkk

Ben teklif alıyorum önce internetten.
Ehli keyifin fiyatları çok uçuk.
Orayı eledim.
Prenses gardendan fiyat gelmiş bugün. Kokteyl fiyatları uygun geldi.
Herşey dahil...
Kapalı alan olacağı için indirim de yapabilirler.
Çarşamba ilk oraya gidip konuşucaz inşallah.
Sizin nasıl gidiyor yer arayışları canlarım?

Prenses garden ne kadarmış canım kokteyl olarak

Prenses garden ne kadarmış canım kokteyl olarak

Cuma-pazar kişi başı: 40
Cumartesi: 45
Haftaiçipazartesi-salı-çarşamba-perşembe): 30

Kapalı alanda indirim yapabiliyorlarmış.
Herşey dahil fiyatlar bu canım.
İçinde pasta, orkestra, fotoğraf ve video çekimleri de var.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım sana da mutluluklar dilerim..yalnız altı aydan önce gün alamıyorsun..önce gün alayım sonra yer bulayım dersen de gün alınca yer bulamıyorsun..çünkü heryer tutulmus oluyor.. oyuzden benim tavsiyem önce sana uygun tarihi ve mekanı belirle ve ödemeni rezarvasyonunu yap kafan rahat olsun..sonra daha zorlanabilirsin..önceden de belirttiğim gibi talles parkta ek şeyler var o zaman fiyat değişiyor yer volkanı, havuz nilüferi, ışık şelales,içkisi,yemeği bilmemnesi fiyatı değiştiriyor canım.. o yüzden yüzyüze konuşmakta fayda var..ama eğer talles diyorsan kişi başı içkili yemekli en az 80 lirayı kenara koymak gerekiyor..zor işler valla koşturma ile geçiyor aylarımız..sana da kolay gelsin canım..

hımmm o zaman ben nişanlıma söyliyim bakıp araştırsın şimdiden.. ben giresundayım çünkü sürekli gidemiyorum izmire.çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için canım çok sağol :)

Bugün akşam kısmetse birkaç mekan gezip soruşturmayı düşünüyorum.
Yeni bilgilerle aranızda olucam kızlar inşallah.

Bugün 6 mekan gezdim kızlar.
2 yer var şuan aklımda kapalı yer olarak.
Bordo veya saklıbahçe...
Hayırlısı bakalım neresi olacak.

bende fuarda ilk nikahımı yapıcam sonra arkadaşlarımızla tulumbalı nihat baba var izmir mithatpaşada orayı kapatıyoruz.4000 falan vericem 60-70 kişiye.aileler olmucak arkadaşlarla olucaz.izmirde iyi makyaj yapan yer varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…