merhabaaa
kir dügünü olucak, 9 agustos 2014 olucak sanirim
mekan ariyoruz 200 kisilik yemekli
menemen seyrek yakinlarinda
bildiginiz biyer var mi
saime Sultan yalisi sahane... bilginiz var mi?
yada sakli bahce
seyrek köy ?
seyrek köyde geçen yaz kuzenimn düğünü olmuştu. pisti bizim aileye biraz küçük gelmişti bide ekstra sandalye çıkartmışlardı. oyüzden para istediler ve misafrlerin önnde böle bi durumla karşılaşmak pek hoş olmamıştı ama onun dışında güzel geçmişti
slm sevgili gelincikler .) bende 2014'te inşallah izmir'e gelin gelicem.Eylül gibi düşünüyoruz.Ben kır düğünü istiyoruz aslında sahilde bir yer olsa tam istediğim gibi olur.Bilgisi olan var mı sahildeki mekanlardan?
bayraklı arena havagazı fabrikası falan var inciraltının oralarda var baya
süsleme ve orkestra hariç yemegemi alıyor 8bin ?selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım:)herkese şimdiden hayırlısı olsun:)bende 2014 ağustos geliniyim.nasipse 16 ya da 23 ü olacak..düğün salonu için Pınarbaşı ve bayraklıyı baktık.pınarbaşı cok kötü tüm sesler birbirine karışıyor.bakraklı cumartesi sadece yemekli veriyor.birde bostanlı iskelesinin üzeri altın balığı sorduk kişi başı 25tl hafta içi artı kişi başı 6tl süsleme parası alıyorlar..fiyatlar bir acayip.tepekule d,sadece salon 8.500 süsleme ve orkestra hariç.
süsleme ve orkestra hariç yemegemi alıyor 8bin ?
İyice abartmışlar birkaç saat için 8bin ? kendileri olsa verirmiydi acaba :)yok sadece salon parası..bir arkadaşım sormuş onu da biz duyunca fiyatı gidip bakmadık..
İyice abartmışlar birkaç saat için 8bin ? kendileri olsa verirmiydi acaba :)
Aynen katılıyorum :)saçmalık yahu...bu işler cok zormuş.fiyatlar cok uçuk.alt tarafı düğün yapıcaz.evi mi döşeyelim salon parası mı verelim...
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım:)herkese şimdiden hayırlısı olsun:)bende 2014 ağustos geliniyim.nasipse 16 ya da 23 ü olacak..düğün salonu için Pınarbaşı ve bayraklıyı baktık.pınarbaşı cok kötü tüm sesler birbirine karışıyor.bakraklı cumartesi sadece yemekli veriyor.birde bostanlı iskelesinin üzeri altın balığı sorduk kişi başı 25tl hafta içi artı kişi başı 6tl süsleme parası alıyorlar..fiyatlar bir acayip.tepekule d,sadece salon 8.500 süsleme ve orkestra hariç.
Ben gezmiştim canım inciraltında heryer standart fiyat verdi 6.500 yemeksiz bu fiyatarkadaşlar herkese merhaba, 30 ağutos yada 14-21 haziran 2014 arası inciraltında yer bakıyoruz..daha önce u bölgeyi gezen arkdaşlar deneyimlerini ve fiyatları paylaşırsa cok sevinirim..teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?