- 10 Mart 2012
- 77
- 9
canım bence yemekli kına boşa masraf.
kına da genelde çerez ve istenirse kurabiye çıkar. ve meşrubat...
Ben polis evini ayarladım.
Bu arada ben de bugün sağlık ocağına gittim.
Dediğin gibi 2 gün sonra sonuç veriliyormuş.
ayrıca akciğer filmi de istedi.
nişanlımda gelebilir mi dedim buraya?
O da kendi aile hekimine gidicek dedi.
Haftaya biz de kan veririz kısmetse.
tugcecim dogru soluosun yemekli kına boşa masraf ama hiçbi yer yemeksiz yapmıyo yemeksiz yapan bildiğiniz cafe mafe varsa degerlendireyim bana da yazın..
bu arada nişanlının kendi aile hekimine gitmesine gerek yok benim nişanlımla ben aynı yere verdik..aklında olsun karşıyakada denmarın arkasında 14. saglık ocagı var..sanırım kaydı baska yerlerde olanlar vs hep oraya gidio biz gittik orada verdik benim aile hekimim ankara görünüyormus halen ıkı sene once ızmıre tasınmama ragmen oysa ki aldırmıştım kaydımı ama hala kayıtlı deil görünüomuşum..oturdugum yerdekı saglık ocagındakı kadın bızı oraya yönlendirdi orada hallettik başka çiftlerde vardı aklınızda olsun kızlar..
2014 gelinleri kuaför işini naptınız?? Sürekli bostanlı da gittiğim kuaförüm sağolsun 1.350 tl istedi..öyle key, Asos ayarında bi yerde değil hani yanlış anlamayınona o parayı vereceğime gider keyle ya da alsancak highlights şenerle anlaşarım daha iyi. ama kuaföre açıkçası böyle 500 e halletsem süper olacaktı var mı tavsiyeleriniz? Benim kuaför otele gelicek orda yapılacak saçım.. Makyaj için deniz kükrekolla anlaştım gelin ve 4 kişi 850 tl ye.. Acıyorum damatlara valla kıyamam onlara:44:
ben daha ayarlayamadım canım.
deniz kükrekol nasıl canım? fiyatı iyiymiş gerçekten.
Alsancakta osça var. ben agoradaki osçaya sorduğumda saç ve makyaj 700 demişlerdi.
Bence deniz hanım tatlı bir kadın..ben pozitif elektrik aldım kendisinden.yaptığı makyajlar başarılı google dan girip bakabilirsin..
provada ne istediğime karar vericez birlikte o şekilde çalışıcaz..freelance makyöz zaten..dilediğin yere geliyor
kızlar gelin ayakkabısı işini naptınız? henüz almayanlar mutlaka internetten sanemiko diye aratıp baksınlar..izmirli bir tasarımcı çok güzel ayakkabılar yapıyor sanem hanım..ben ona yaptırdım.. süsü seviyorsanız aklınızda olsun kızlar kişiye özel yapıyor ayakkabıları ve muhteşemmmm sindirella gibi :))
ben bugün kemeraltından sadece abiye ayakkabılar satan tanıdık bir yerden aldım. :)
tuğcecim güle güle giy canım mutluluk getirsin :)
çok sağol canım. aminn.
senin nasıl gidiyor hazırlıklar? :)
valla belediyeye gidildi gün alındı gelinlik ayakkabı mekan tamam..ev bakılıyor kına gecesi için de ögretmenevini tutmayı düşünüyorum..yemeksiz yapan bi orasını buldum en samimi arkadaşım da yemekli kına komik olur dedi..sanırım yemekli kına davasından vazgeçicem :S
kızlar merhabalarrr bende 8 eylül geliniyim yani tarihi belirledik ama salon araştırması yapıyoruz. locca garden var seferihisara cevre yolundan giderken. okadar güzel bir yer kiii anlatamam size. aslında sehir içi yerlere göre cok güzel hizmet ve bir orkestrası var elit bi yer. tabi biz yine mekan araştırması yapmadan diğer yerlere hemen gidip işi bağlamayalım dedik. ama bana yardımcı olablirseniz cok sevinirim öğrendiğiniz yerlerin fiyatları hemen hemen ne kadar. kokteyl düşünüyoruz 300 kişilik. talles bana 18 dedi mesela fazla geldi. Allah hepimizi yardımcısı olsun=)
talles park pahalıdır canım.
İnciraltı saklıbahçeye bakabilirsin. fiyatları daha uygun.