- 29 Temmuz 2013
- 235
- 43
Buraya sanırım iki üç kez yazdım ama ne hikmetse aranızdan biri çıkıp da hoş geldin vs demedi
hoşgeldin canım niye demeyelim bazen cok birikince sayfalar gözden kaçabiliyor hoşgeldin aramıza
canım ben hiç tavuk alıp yemiyorum marketten annem köy tavuğu kestirip soğutarak getirdi memleketten hemen dondurduk ondan yiyorum hatta yumurtada getirdi doğal kendi köyümüzden şimdilik yumurta da alıp yemiyorum bitince de bi marka var aldığım onu alırım artık malum bu tavuklar hakkında hiç iyi seyler söylenmiyo hatta bi piliç reklamında bizimkiler aynı kaynar suya daldırılmıyor çok hijyen diye reklam yapılıyor ya anaaaa dedim demek böylemi yolunuyomuş gözümde iyi şeyler canlanmadı imkanın varsa tavuk yerine balık al ye haftada bir ben haftada bir balık yiyorum sütüde cam şişede günlük süt alıyorum uhtlerin hiçbir faydası yok diyolarKızlar bir şey sorucam.Sizler tavuk eti yiyormusunuz?markette satılanlar tavuklar hormon iğnesi ile büyütüldüğü için yiyemiyorum bebeğe zararlı diye.Köy tavuğunuda nerden bulucam.Anlayacağınız tavuk etine hasret kaldım.
canım bende yok daha göğüslerde koyulaşma da yok hatta büyümediler bile korkuyorum ya sütüm olmazsa benimkiler neden değişmiyo diyearkadaşlar bişey sorucam hani şu göbekte koyu renkli bir çizgi oluyorya bazı hamilelerde, siz öyle bişey varmı ?
internete göre bu dönemlerde başlarmış
Ya kızlar olamaz böyle bırsey ya
Moralımı duzelttım Yasın I'm güçlü tekmelere başladı.....
Ya bebegımı üzdüğüm ıcın nasıl pişmanım anlatamam sıze....
Bır tanem o benim ya herşeyım
Iyı kı var canım oğlum
üzme canım bebişini bu arada hatırlatıp yaranı deşmek istemem ama benimde ablam var benden büyük ama bekar bazen çok kaprisli olabiliyo şimdi sen evlisin hamilesin ablan da senden büyük daha yeni biriyle tanışıyo filan kendini belkide kötü hissetmiş olabilir sen anlayış göster.. beni hep evin büyük kızı sanıyolar ben evliyim ablam bekar diye bozuntuya vermiyorum gururu kırılmasın diye bu arada ben sana özelden msj attım çok çok özel
Canim ben iki gundur bebegin hareketlerini daha az hissediyorum. Sende boyle oldu mu hic varmi bir fikrin.
Diger arkadaslar da cevap verebilir.
can bende ilk hissettiğim zamanlar bi gün oluyo çok hafif kıpırtı sonra iki gün hiç bişiy hissetmiyorum bazen bi tekme sonra yine tık yok araştırdım bende 20. hafta dolana kadar sabırlı olucaz sağlam tekme yemek içinevham yapma birde uzanırsan daha çok hissedebilirsin inşallah