2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Merhaba kızlar dün tahlillerim aldım doktor gayet iyi dedi akşam eşim incelediğinde idrarda bakteri olduğunu gördük normalde 0 olması gerekirken benim 81. 15 kıza bana yardımcı olabilir misiniz önemli bir program yok galiba degilmi korkuyorum :KK43:

cnm yok regl ağrısıda oluyo normal karın ağrısı bu . Kanamam yok çok şükür allahıma . Ya görümcem korkutuyo o zaman beni :KK43: :KK43:
Görümden kactane düşük yaptı?boş ver sen onu kanaman yoksa korkma hem migde bulantilarinda devam ediyormuş demekki bebegin içerde büyümeye devam ediyor

arkadaşlar midem bulanıyo su içiyorum sürekli içim dışım su olacak ya hiç cnm yemek istemiyor ama açımmmmm... varmı bu durum içinde olanlar yemeği düşündükçe de midem bulanıyo
Ben varım bulantidan yiyemiyorum açlığa da dayanamıyorum,diger hamileliklerinde sadce migdem kalkıyordu ama yemek yememe engel degildi,ne guzel bak su icebiliyirmusssun ben gecen sene yazında hamileydik sudan tiksinmistim su icemiyirdum o sıcaklarda 3 ay yandım kavruldum

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2014

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Anne Adayımız :21:Yaş :26: Kaçıncı Bebiş :KK49: Şehir En Büyük TÜRKİYE BDT :emir_bebek: Bebiş Cinsiyeti :KK73: Bebiş İsimlerimiz :KK52:
pufpuff 27 İlk İstanbul 18 Haziran
süperanne 30 3. 24 Haziran
oetgsl 31 İlk İstanbul 14 Haziran
ilepetzog 26 İlk İzmir 14 Haziran
seraaap 30 İlk İzmir 17 Haziran
mihrimah24 27 2. Bursa 23 Haziran
miss_night 25 İlk Bursa 6 Haziran
guness14 30 İlk İstanbul 21 Haziran
bahar3432 31 İlk İstanbul 17 Haziran
sevgi2005 27 2. İzmir 26 Haziran
fabor 38 2. Bursa 18 Haziran
blackgirll 28 İlk Konya 9 Haziran
nimet1 34 İlk Newyork 15 Haziran
zkibar82 31 İlk İstanbul 25 Haziran
Plebisit82 31 İlk Kahramanmaraş 17 Haziran
Azerikizi91 22 İlk İstanbul 1 Haziran
wilmos 28 İlk İstanbul 15 Haziran
deryaderya17 29 İlk Balıkesir 29 Haziran
ttet 25 İlk Samsun 10 Haziran
besebaba 27 İlk Van 19 Haziran
CLeOpaTRa 24 2. İstanbul 29 Haziran
mymahkamab 23 İlk Kahramanmaraş 29 Haziran
patikpat 28 İlk Antakya 2 Haziran
yazyagmuru07 24 2. Antalya 8 Haziran
bademcube 27 İlk Ankara 9 Haziran
GD2104 24 İlk Bursa 13 Haziran
ESMERSIRINE 28 İlk Adana 20 Haziran
ciceek 27 İlk İstanbul 6 Haziran
gültuğ 31 İlk İstanbul 25 Haziran
nagihannnn 23 İlk Bursa 24 Haziran
lilyum0320 29 İlk Ankara 16 Haziran
adaarin 26 İlk Adana 6 Haziran
ahmtkdr 22 İlk Ankara 11 Haziran
balmmm 21 İlk Malatya 6 Haziran
SERPILzh 34 2. 5 Haziran
tubakara 29 İkinci 9 Haziran
LoReNaaa 33 İlk İzmir 8 Haziran

liste için teşekkür ederimmm....:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK16::KK16::KK16:

GÜNAYDIN CANLARIM NASILSINIZ umarım güne iyi başlamışsınızdır ? BEN iyi değilim karın ağrıntısıyla (öyle ki bebeğim düştü sandım )bide hafif mide bulantısı eşlik etti onu bide üşüyorummm :KK43: inş siz iyi başlamışsınızdır.

yaa ben de 7. haftadayım benim de bu hafta da karın ağrılarım başladı aynı zamanda midem de bulanıyo dün dr. kağan kocatepenin bi yazısını okudum olurmuş 7. hafta da karın ağrıları.. ama mide bulantısı öldrüyo beni..:KK50:

yaa ben de 7. haftadayım benim de bu hafta da karın ağrılarım başladı aynı zamanda midem de bulanıyo dün dr. kağan kocatepenin bi yazısını okudum olurmuş 7. hafta da karın ağrıları.. ama mide bulantısı öldrüyo beni..:KK50:

heee demek ki benim karın ağrım buymuş 7. haftaya giriyorum bende . olacak artık ama evet mide bulantısı da öldürüyo insanı ama bebeğim cnm beklediğim için değer be arkadaş :KK76::KK34:

ben bahar hastanesine gidiyorum cnm gönül duras doyurana gidiyorum cnm. nasıl geçiyo hamilelik

hamilelik normal seyrinde devam ediyorum benim zaman zaman bulantılarım oluyor. Ve hamileliğimin başından beri sürekli nedendir anlamadım ama sol kasığımda batma ve ağrı var. Sürekli derken yani ağrıdığı zaman hep sol kasığım ağrıyor hiç sağ kasığımda bişi hissetmiyorum. Ve son bir kaç gündür de sürekli uyumak istiyorum akşamları 9,30 da yatıyorum kaç gündür.. :KK43:
:116:

sen nasılsın var mı zorlandığın şeyler?

hamilelik normal seyrinde devam ediyorum benim zaman zaman bulantılarım oluyor. Ve hamileliğimin başından beri sürekli nedendir anlamadım ama sol kasığımda batma ve ağrı var. Sürekli derken yani ağrıdığı zaman hep sol kasığım ağrıyor hiç sağ kasığımda bişi hissetmiyorum. Ve son bir kaç gündür de sürekli uyumak istiyorum akşamları 9,30 da yatıyorum kaç gündür.. :KK43:
:116:

sen nasılsın var mı zorlandığın şeyler?

benimde iştahsılık var sabah bulantı var su çok içiyorum artık baş ağrısı var duygusallığım tavana çıktı çok yoruluyorum ne kadar erken uyusam o kadar uykusuz kalkıyorum halsizlik var daha sayayimmi :KK14::KK14::KK1::KK1:

Son düzenleme:
benimde iştahsılık var sabah bulantı var su çok içiyorum artık baş ağrısı var duygusallığım tavana çıktı çok yoruluyorum ne kadar erken uyusam o kadar uykusuz kalkıyorum halsizlik var daha sayayimmi :KK14::KK14::KK1::KK1:

oohh ooohhh maşl. ne ararsan varmış sende de :) olsun ama cnm bebişlerimiz için değer bütün bunlara :KK1:

arkadaşlar midem bulanıyo su içiyorum sürekli içim dışım su olacak ya hiç cnm yemek istemiyor ama açımmmmm... varmı bu durum içinde olanlar yemeği düşündükçe de midem bulanıyo

bende aksine..
habire yiyorum,yemek istiyorum..tatlıymış tuzluymuş asla ayırt etmiyorum..
bulantı neymiş?o da ne ki :KK1: :KK9:

Benimde hafif bulantı var ama yemekte yiyorum maşallah.
Hatta 2 gece rüyamda lahana sarması yiyordum.şimdi sarıp yiycem oda haşlarken kokar ama napıyım canım istedi . :KK76:

Sizlerde yokmu birşeylere aşerme :KK1:

ben varım bulantidan yiyemiyorum açlığa da dayanamıyorum,diger hamileliklerinde sadce migdem kalkıyordu ama yemek yememe engel degildi,ne guzel bak su icebiliyirmusssun ben gecen sene yazında hamileydik sudan tiksinmistim su icemiyirdum o sıcaklarda 3 ay yandım kavruldum

bende aşırı içiyorum ama kendime pes diyorum sabah sekizden öğlene 1 litre bitti kardeş :KK9::KK9:

X