....2014 GK & GY - KPSS Çalışma Günlüğüm - Katılacak Arkadaşları Bekliyorum....

maip cnm ben antremanlarla matematkte 11. güne geldim yani sadeleştrmeleri bitrdm... Coğrafyadada Türkiyenin coğrafi konumunu bitrdm. Tarihe biraz ara verdim şimdi coğrafya ve vatandaşlık çalışacağım bi 10 gün kadar... Tarihdede inkilap tarihine geldim ara verdim...

Maip cnm coğrafyadan Türkiyenin yeryüzü şekilleri bitti..

Son düzenleme:

Listeniz güzelmiş program nasıl sadec konu çalışarak mı gidiyorsunuz ben kitap bitirip özette çıkarıyordum

birilerine sormadan matematiği hiç yapamıyorum parantez açma ve kapama konusunda çözemediklerim var, kitapda da detaylı anlatmıyor
sen nasıl yapabiliyorsun?

birilerine sormadan matematiği hiç yapamıyorum parantez açma ve kapama konusunda çözemediklerim var, kitapda da detaylı anlatmıyor
sen nasıl yapabiliyorsun?

Cnm zaten birilerine illahi ihtiyaç duyulur matematk çalşırken... ben burda kadınlar kulübünde arkadaşlara sordum anlamadğm yerleri hala da soruyorum öyle öyle yapıyorum cnm.. zaten bi konuda takıldğn yeri sorunca anlayınca gerisini kendin yapıyorsun.... Takıldığın yer olursa buraya yaz yardmcı olurum cnm antremanlarla mat. 12. gündeym şu an 12. güne kadar olan yerde takıldkların olursa yazarm anlatrm cnm... sorunun fotoğrafını çekp ekleyeblrsn...

çok iyi olur canım..akşam kitaptaki soruyu ekleyeceğim

selam.. böyle konuları görünce insanın daha bi hevesi geliyor çalışmak için...
bende başlıcam çalışmaya inşallah ama anlamadığım bişi var 2013 dede kpss yapılacak... niye 2014 sınavı diyorsunuz onu anlamadım...
ikisi farklımı kii..

hiç çalışmadım ama geçen hafta ki sınavın türkçe sorularını çözeyim dedim herkes zor diye bahsetmiş..bana kolay geldi hızlı ve sıkılarak okumasam daha iyi sonuçlar çıkabilirdi tabi:)
20 doğru 5 boş 5 yanlış..çok pis gaza geldim:)

sanırım netin 18.25 ki bence türkçe için çok düşük benim netim 19 kendimi kötü hissediyorum Türkçe için iyi ne t 25 ve üstüdür.2010 netim 27 idi ki onu bile beğenmedim

sanırım netin 18.25 ki bence türkçe için çok düşük benim netim 19 kendimi kötü hissediyorum Türkçe için iyi ne t 25 ve üstüdür.2010 netim 27 idi ki onu bile beğenmedim

tabi ki iyi değil..ama ben daha kitap yüzü açmadım o yüzden moral oldu çalışsam iyi olabilir demek ki:18:

çok iyi olur canım..akşam kitaptaki soruyu ekleyeceğim

tmm cnm ekle

AAaaaa bende bakacaktım bak o sorulara unutmuştum iyi oldu hatrlattın Cnm sen ne mezunusun bu arada eylülde ki kpss ye mi gireceksn?

Cnm 2013 dede yapılacak ama 2013 de yapılan alan KPSS si yani ona sadece eğitim fak. mezunları ve İİBF,siyasal bilg. fakltesi mezunları giriyor yani mesela formasyon almamış kimya mezunu biriisi giremyor.

Çift yıllar B kadroları yani düz memurluklar içindr ama A kadroları her yıl olur. A kadroları kaymakamlk,müfettşlk,denetçilk vs. için ve eğtim fakl. mezunlarınn kadroya geçip atnması için yapılıyor cnm...

Lise,önlisans mezunları çift yıldan başka giremiyor. tek yılada bütün lisans mezunları giremio yani sadece eğtm fakl. mezunları, İİBF,SBF mezunları bazı mühendslk mezunlarıda girşyor sanırım....

Son düzenleme:

aaa ben bunu bilmiyordum..ben işletme mezunuyum 2013'deki sınava giremiyor muyum yani?

aaa ben bunu bilmiyordum..ben işletme mezunuyum 2013'deki sınava giremiyor muyum yani?

Evet cnm girebliyorsun... Bende seneye iktsat mezunu olucam inş. seneye temmuzda olacak sanrm yine... örneğin şu şeklde oluyor cnm... A kpss her yıl olur....

mesela bu şekldede puan türleri oluyor.. http://www.tasari.com.tr/upload/image/120puantur.pdf her kurum ayrı puna türlernden alıyor... ona göre o alan derslerine ağırlk vererek çalşmak lazım... Bu A KPSS sınavından sanırım şöyle bi 80 alanlar mülakatlara çağrılıyor.. bazı kurumlarda mülakatszda atama yapılıyormuş..

öyle miii..ben 2014'e girebiliyorum zannediyordum..ben de diyorum erkek arkadaşım niye laf ediyor yavaş gidiyorsun yetişmez diye..o beni 2013 de girecek zannediyormuş o zaman..ayyy tutuştum şimdi:26:

Bu arada eğitim bilimleri oturumuna sadece öğretmen adayları giriyor... eğitim fakl. mezunlarıda pazar günü yapılan bizim girebldğmz oturumlara giremiyor... Girmek istedğn kurumlar 2. günü öğle sonu yapılan oturumdaki derslerden puan istemiorsa sadece cumartesi sabah ve pazar sabah oturumuna girmek yeterli cnm.. yani seneye A kpss ye gireceksen cnm G.kltr-G.yetenek yanında bu alan derslerine de çalşmak lazım

ben de bunu sormak istiyordum(saçma bir soru olabilir bilmediğimden soruyorum)..pazar günü mesela hukuk,işletme, iktisat,maliye, muhasebeye girsem bu derslerden iyi bir puan alamazsam, c.tsi girdiğim oturum puanını olumsuz etkiliyor mu? yani mesela c.tesi olan oturumdan 90'lık bir başarım olduysa pazar olan oturumda başarısız olursam pşuanıma etki ediyor mu? yoksa olduğu gibi mi değerlenidirliyor..anlatabildim mi bilmiyorum ama :44:

öyle miii..ben 2014'e girebiliyorum zannediyordum..ben de diyorum erkek arkadaşım niye laf ediyor yavaş gidiyorsun yetişmez diye..o beni 2013 de girecek zannediyormuş o zaman..ayyy tutuştum şimdi:26:

Cnm evet bende o yüzden acele ediyorum... Matematk çalşıyorum bi taraftan diğer dersler eee bi de alan dersleride var.. şimdi kitap araştrması yapıyorum alan dersleri için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…