Maip cnm geçmş olsunsınavın nasl geçti aldığın kitapların hayrlı olsun tatlım.. Ben osmanlı ıslahat hareketlerini bitirdim ekleyeblrsn tatlım... Antremanlarla matematk kitabınn kaç gündür kapağını açmadım Belki 10 gün oldu mu bilmyorum... Bu aralar çok oyalanıyorum bi an önce kendimi toparlamam lazım... Maip cnm matematk çalşrken antremanlarla matematk kitabına göre gtsek olur mu O hazrladğn tabloya bitrdğimz konuları yazıyoruz ya hani.. matematk bölümüne de antremanlarla matemtk kitabına göre bitrdklerimizi yazsak olur mu...
Ben de şimdi sıkıca başlycam tekrar matematğe, çok salladım çünkü:26:
tabiiki olur, sen oraya ne yazmamı istiyorsan bana konunu istediğin şekilde yaz ben oraya eklerim, bugün ben antr. mat. 1 den başlıyorum.
amanın sakın, hadi bakalım akşam yatmadan önce ya da sabah erkenden buraya ant.mat.'den bitirdiğin konunu ekleyeceksinbekleyeceğim.
diğer konunu hemmen ekliyorum, bitirdiğini
benim kötü geçti ya, türkçe çok iyiydi eminim hepsi doğru, ama 30 dakikada bitmesi gerekirken 45 dakika sürdü türkçe, matematikten 8 soru yaptım eminim onlar da doğru, geometri hiç yapamadım, genel kütürden de 60 sorudan 30 unu yapabildim anca, o 30 cevabım da doğrudur, emin olmadıklarımı yapmadım, vatandaşlığa hiç çalışmamıştım, zaten hiç bakmadım da sorulara, zaten coğrafyanın ortasında kalemleri bırakın dediler... tam sınava hakim olamadığım için sürem de yetmedi doğal olarak.
tahminim 30 türkçe 8 mat 30 da genel kültür 68 doğrum vardır, onu da çarp 0.5 ,le 34, 40 ekle... 74 falan alacağım sınavdan.. 5 eksik 5 fazla dersem de... 74 ile 69 arası bir sonuç gelecek.
senin nasıl geçti canıım ?? eksiklerini tespit ettin mi ??
çok erken değil mi 2014 e arkadaşlar kafanızda birşey kalmaz ki Lisans mı herkes...
Kabul ederseniz ben de seneye mayısta size katılırım eşim istemiyor yaşım 35 oldu.Mühendisim yüksek lisansım var bir de kızım bu seneki orta üstü sınavım Türkçeye bağlı ondan 20 ve üstü net gelirse netim 90 üstü olur gelmez ise o zaman kötü işte.Karar verirsemki bu sanırım kasımda belli olur ilk yerleştirmede Size şöyle eşlik etmek isterim kasımdan sonra Matematik ve Türkçe çalışırım
Basit eşitsizlikleri kafam almıyor kızlar napıcam???
Genel kültür, genel yetenek demek canım. Matematik, tarih, coğrafya,türkçe, vatandaşlık anayasa falan var.
Lisans- ön lisans
Sağol canım...Bu yıl kazanamazsam ben de sizinleyimmm..şimdiden başlamam herhalde ama sizi takip edeceğim herkese kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?