Okuduğum konuları unutuyorum benbunun için bol bol test çözmek gerekir herhalde..
matematikten hiç umudum yokbahsettiğin antremanlarla matematik kitabının 1.sini aldım bugün toplama-çıkarmadan başlıyor kendimi çok garip hissettim:)
çok teşekkürler
önümüzde iki sene var zaten, şimdilik antremanlarla mat. bitirelim sonra senin dediğini de yapalım, yediiklim, ekol hoca ve Mustafa hocadan videolusoru.com paralel çalışın diyorsun, not ettim
Evet Ankara çok güzel ama ben memleketimi İzmir'i çok özledim, hem ailem, akrabalarım, arkadaşlarım orada, hem de yazın İzmir bir başka güzel oluyor
olsun olsun, oraları hızlı hızlı geçersin işte, hızlı ilerlemiş olursun, ama hiçbir yeri atlama, sırayla tıkır tıkır git, bitince hemen 2. kitaptan devam edin diyorlar, 3. ve 4. kitap kpss kapsamından çıkıyormuş, daha çok matematiği daha iyi kavrayabilmek içinmiş, benim kitaplarım daha gelmedi, daha doğrusu siparişi geç yaptık, pazartesi ya da salı gelecek sanırım, çok hevesliyim, gelse de bitirsem hemen, sonra ikinci çalışmaya geçeceğim, sevgi_melegi'nin yukarıda yazdığı yöntemine
kitap keyifli gerçekten..elimden düşmüyor, sürekli yanımda orada burada ne zaman boş vakit bulursam çözüyorum..çok antreman var..sayfalarca aynı sorular..zaman alıyor ama atlayarak geçince aklım boş bıraktığım sorularda kalıyor, o yüzden hepsini çöze çöze gidiyorum içime siniyor..
cnm boş bırakınca evet insannn aklında kalıyor. Cnm kaçıncı gündesin antremanlarla matematk kitabında?
cuma başladım sadece akşamları bakabildim 3. güne yeni geçtim canım
Bende 10. güne gelmek üzereyim cnm. tahmnmce yarın 10. güne başlarım. ben aslında karşk gidiyordum biraz aralardan bakıyordum ama baktım karşk olmycak sennde dedğin gibi yarım bıraknca içim rahat etmyordu o yüzden atladğm yerlere geri döndüm şimdi düzenli gidiyorum.. geç olsun sağlam olsun sonuçta temel yapıyoruz
o zaman bakanlık için 2012 yada 2013 atanmam lazım
ben sanıodum ki kasım 2014 e dek zamanım var
bende bu gruba katılırım herhalde yarından sonra((
yarın sınava giricem(
olmayacak gibi geliyor çok yorgunum bitkinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?