matematik ve türkçe sorun değil benim için, 2012de matematikten 44 doğru yapmıştım hiç çalışmayarak girdiğim halde.. bu sefer çalışacağım onu rahat arttırırım .. o sorun değilde tarih batırdı beni, yanlış sayım doğru sayımdan çok çok fazla :26: coğrafya ve genel kültürde kötü sayılır .. daha çok bunlara ağırlık vermeliyim .. cep kitaplarım var, almıştım 2012 çalışırım diye ama ilk üniteden öteye gidemedim:44:
zaten eğer fikrim değişmezse sınava 6 ay kala işi bırakıp evde çalışmak gibi bir planım var .. dersaneye de gitmek istiyorum ama sırf denemelere katılıp nerede olduğumu görmek için .. ama burada bazı arkadaşlar dersaneye gerek yok demiş.. bana da öyle geliyor da, bu deneme çözmek, başkaları nerelerde kaçar puan alıyor bunu görmek için ne yapabilirim:26:
tatlım 44 matematik nasıl yaptın:44: 30 da 30 mu demek istedin acaba?
matematiğinin olması çok büyük bir avantajben de de o yok mesela..alıp didik didik etmem lazım.
ama ne matematik ne de diğerleri az çalışmaya gelmeyecek türden.
kursun faydası oluyor gerçekten.başkalarıyla hiç mukayese etmedim ben kendimi çünkü diğerleri pek çok kere katılmışlardı
ve dereceleri vardı..öyle yapsam ciddi bir kaos yaşatırdım kendime..ama senin düzeyin iyi olur bu gidişle, lehine çevirebilirsin.
tamam o toplammış44 doğru 5 yanlış varmış genel yetenekte .. genel kültür vahim
maşallah canım
tarihi ve coğrafyayı sindire sindire çalışmaya başla sen
tarih zaten roman tadında geliyor bir müddet sonra.bana kurstaki hocam sevdirmişti
canım formasyon kalktı diyorlar eğer kalkmadiysa formasyon alıp kpss sınavına girip edebiyat türkçe öğretmenliği atamalarına yetecek puan atıp türkçe öğretmeni olabilirsin. dedim gibi formasyon olabiliyorsan egitimciler her yıl kpss sınavına giriyor. ama ben düz memurluk denemek istiyorum dersen çift yıllarda yapılan kpss sınavına girip b kadrolarını tercih edeceksin fakat senin bölüm 4001 kodu ile alım yapar yani tüm lisans mezunlarının tercih yapabildigi yığılma olan kadroları yazabilir sin ve bu da senin için dezavantaj olur çünkü 4001 de tabanlar epey yüksek. bence formasyon şansın varsa egitimci olmaya calis
arkadasım seni anlamıyorum ne için geç hiç bişey için geç değildir bunu unutma.
bu sınav için yaş şartı varmı hayır b grubu düz memurluk için diyorum ee o zaman ne kaybedeceksin.kendine bir rota çiz ve derse başla.
bu arad ben kendimi tanıtayım ben 80 doğumluyum ve benim sınavımda kötü geeçti yetiştiremedim ve düşük aldım yerleşmem imkansız.
ve 2014 te daha kapsamlı ve erken başlayarak çalışacağım zaman su gibi geçiyor öbür senede allahın izniyle dersaneye gideceğim.evliyim ve bir kızım var 2yaşında ben ne yapayım peki sen böyle dersen.lütfen yapıcı ol.senin için daha erken bana göre bir adım öndesin
bende daha derse başlamadım ocakta başlayıp aralık vermeden gideceğim şimdi biraz dinlenmedeyim allah herkeze zihin açıklığı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?