2014 gelinlik fuarları???

linatrn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
259
30
0
34
Antalya
slm kızlar önümüzdeki aylarda yaklaşan gelinlik fuarlarıyla ilgili bilgisi olanlardan ricam burdan paylaşımlarda bulunursak faydası olur diye düşünüyorum.özellikle antalyada:)))

Son düzenleme:
slm kızlar önümüzdeki aylarda yaklaşan gelinlik fuarlarıyla ilgili bilgisi olanlardan ricam burdan paylaşımlarda bulunursak faydası olur diye düşünüyorum.özellikle antalyada:)))

merhaba canım bende antalyadayım 13-16şubatta fuar ben geçen senekinede gitmiştim ama düğüne daha baya vardı o zaman pekte dikkatle bakmamıştım ama bu sefer iyce araştırcam çünkü düğünüm haziranda gerçi gelinlikçiyle anlaştım ben o fuarda olmucak ama olsun davetiye için falan baya bi araştırmayı düşünüyorum

iyi oldu soyledigin ben bilmiyrdm.bizde bu yaz dusunuyrz kesin olmamakla birlikte:)ama ben fikir sahibi olmk icin gidip gormek istiyrm.nerde oluyo peki canm ant.?

iyi oldu soyledigin ben bilmiyrdm.bizde bu yaz dusunuyrz kesin olmamakla birlikte:)ama ben fikir sahibi olmk icin gidip gormek istiyrm.nerde oluyo peki canm ant.?

yani git bi gör fikir edinirsin tatlım geçen sene cam piramitte olmuştu galiba bu senede orda olcak evlilikle ilgili aklına ne geliyorsa var balayı turlarından gelinlikçilere davetiyecilere ne geliyosa aklına işte bi bakarsın :)

şimdi baktım cam piramıtte 14/17si arasıymış bı gitmek lazım:))
senin düğünede az kalmış hazırlıklar nasıl gidiyor?

şimdi baktım cam piramıtte 14/17si arasıymış bı gitmek lazım:))
senin düğünede az kalmış hazırlıklar nasıl gidiyor?

git bak bi canım bencede mutlaka bilgi edinirsin evet az kaldı zaman gerçekten çok çabuk geçiyo benim nerdeyse herşeyim tamam haftaya ilk gelinlik provasına gidicem balayınıda bu ara ayarlamaya çalışıyoruz mobilyalar falan herşeyimiz alındı darısı senin başına inşallah senin tarihin bellimi ne zaman düğünün

bizim ev esya durumlarinda sikinti yok canimda daha tarih alamdigimiz icin gelinlik kinalik davetiye gbi aytrintilarada giremiyrm malesefbiz turizmciyiz sezonu gormeden tarih alamiyoz anlican:))
bisey daha sorim sana nasil bi dugun istiosun dugun mekani nereyi ayarladiniz?banada fikir olur diye soruyrm

hımm anladım bu turizm işi gerçekten berbat ama gecikmeyin derim ben biz poyraz düğün salonunu tuttuk nişanlımın tarafı çok kalabaık bin kişiyi geçicek o yüzden kır düğünlerine falan bakmadık maliyeti çok yüksek olucaktı salonda olcak yani ama siz çok kalabalık değiseniz uygun fiyatlara kır düğünü yapılcak bir sürü yer bulabilirsiniz

en geç yaz sonuyapmak istiyorum bende mayıs ya da eylül Allahtan bi mani çıkmazsa.ben bi kaç yerden fiyat aldım ama çokta uygun değil bi de kişi sayısı her gecen gün artıyor malesefbakalım tarihe bi karar verelim geriside gelir inş.

inşallah canım düğün sezonu açılmaya başladığı için fiyatları yükseltirler biz ta bir sene önceden tuttuk salonu o yüzden uygun oldu bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…