2014 Gelinlerinin Diyet zamanı başladı :D Yarışma misali..

Bilmiyorummm
Bir üye vardı reklam içerikli msj yazıyordu bizim konuyu 3 defa msj yazdı bende şikayet ettim reklam içerikli msj diye sonra konu yok oldu

Edacım Kazen'e mesaj atsan bi çaresi olur mu acaba? Biz topiğimizi istiyoruuuzzz...

Topiğimiz yok olmuşş
Noldu ki böyle yaaa

Edacım Kazen'e mesaj atsan bi çaresi olur mu acaba? Biz topiğimizi istiyoruuuzzz...

Evet kızlar yok oldu Kazene msj atamadım nereden ne yapmam gerek bilmiyorum sitenin altında bize ulasın yazan yere msj yazdım ama dogru yer degil sanırım :44: Şaka gibi oldu ya uctu gitti :44:

Bu arada envymem senin neden moralin bozuk?

Ay bende cevap yazmısım ama o panikle dikkat etmemişim cidden canım ne oldu

site hakkında sorunlarımız diye bir bölümede mesaj attım mod. onayından sonra gösterilecektir dedi inşallah geri gelir

Bu arada envymem senin neden moralin bozuk?

Ay bende cevap yazmısım ama o panikle dikkat etmemişim cidden canım ne oldu

hala kesin değil ama sevgilimin mülakat sonucu çok olumlu değil gibi olmayacak gibi sanki.. yine de umudumuzu kaybetmemek lazım ama görünürde de pek bir şey yok sevgilime de diyemedim bir şey hemen morali bozulmasın diye, o zaten ümitsizdi.. kendimi tutamıyorum ağlayıp duruyorum öğlenden beri nolur çoook dua edin bizim için kızlar..

Canım benim inşallah hayırlısıyla olumlu olur sonuc ama daha da önemlisi en hayırlısı olsun üzülme sen..

Kızlar Konumuz geri gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…