• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Gelinlerinin Diyet zamanı başladı :D Yarışma misali..

Bilmiyorummm :14::14:
Bir üye vardı reklam içerikli msj yazıyordu bizim konuyu 3 defa msj yazdı bende şikayet ettim reklam içerikli msj diye sonra konu yok oldu :14::14::14:

Edacım Kazen'e mesaj atsan bi çaresi olur mu acaba? Biz topiğimizi istiyoruuuzzz...

Topiğimiz yok olmuşş :53:
Noldu ki böyle yaaa:53:

Edacım Kazen'e mesaj atsan bi çaresi olur mu acaba? Biz topiğimizi istiyoruuuzzz...

Evet kızlar yok oldu :14: Kazene msj atamadım nereden ne yapmam gerek bilmiyorum sitenin altında bize ulasın yazan yere msj yazdım ama dogru yer degil sanırım :44: Şaka gibi oldu ya uctu gitti :44:

Bu arada envymem senin neden moralin bozuk?

Ay bende cevap yazmısım ama o panikle dikkat etmemişim cidden canım ne oldu

site hakkında sorunlarımız diye bir bölümede mesaj attım mod. onayından sonra gösterilecektir dedi inşallah geri gelir :14:

Bu arada envymem senin neden moralin bozuk?

Ay bende cevap yazmısım ama o panikle dikkat etmemişim cidden canım ne oldu

hala kesin değil ama sevgilimin mülakat sonucu çok olumlu değil gibi :( olmayacak gibi sanki.. yine de umudumuzu kaybetmemek lazım ama görünürde de pek bir şey yok :( sevgilime de diyemedim bir şey hemen morali bozulmasın diye, o zaten ümitsizdi.. kendimi tutamıyorum ağlayıp duruyorum öğlenden beri :( nolur çoook dua edin bizim için kızlar..

hala kesin değil ama sevgilimin mülakat sonucu çok olumlu değil gibi :( olmayacak gibi sanki.. yine de umudumuzu kaybetmemek lazım ama görünürde de pek bir şey yok :( sevgilime de diyemedim bir şey hemen morali bozulmasın diye, o zaten ümitsizdi.. kendimi tutamıyorum ağlayıp duruyorum öğlenden beri :( nolur çoook dua edin bizim için kızlar..

Canım benim inşallah hayırlısıyla olumlu olur sonuc ama daha da önemlisi en hayırlısı olsun üzülme sen..:54:

Kızlar Konumuz geri gelmis :16:

Back