- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
- Konu Sahibi sura260511
-
Kızlar diyete başlıyoruz tamam ama öyle kuru kuruya olmaz ki buher hafta en fazla kilo veren yıldızlı takımımızda sıralamada birinci olsun bu daha çok azmetmemize neden olur hadi bakalım katılacaklar ismini kilosunu hedefini yazsın bakalım ekleyeyim bende
kuuzuuuummm pazartesı tartılıp hatta tartının futurafını cekıp gonderıooorummm sanaahep beraberrrcee zayıflayaaalııımmmm gitsin kilolaaarr
tamamdır canım benimpazartesi günü başlıyoruz da salı bitirmesin hiçbirimiz ya istediğimiz kıyafetleri düşündükçeeeee bi 10 kilom daha gitmeli hemde hemen hatta ağustosa kadar mümkünse 20
Kızlar benim de bi 5 kilo falan gitmesi lazımdı, yavaş yavaş 1 kilosunu verdim sayılır. Bir hafta oluyor aşağı yukarı başlayalı. Aslına ben sabit bir diyet listesi uygulayamıyorum maalesef. Sadece porsiyonları küçültüyorum, abur cuburu kesiyorum. Bu sefer farklı bir yol denemeye karar verdim. Yine abur cuburu kesitim, porsiyonları küçülttüm ama bunun yanına ek olarak yaptıklarım şunlar;
1- Her sabah demleme yeşil çay içiyorum.
2- Kahvaltıda bir kase light yoğurda 1-1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği koyup yiyorum.
3- Her akşam kiraz sapı çayı içiyorum.
4- C vitamini yağ yakıyormuş, her akşam yemekten bir saat sonra falan mandalina, portakal yiyorum.
Bunları yaptım, tabi yediğime de dikkat ettim, sonuçta 1 kilo gitti. Pazartesi ben de fotoğrafını koyarım tartının kızlar.
kızlar unutmayın tartı fotolarınızıhadi hadii tartı fotosu koymayanda söylesin yazalım bakalım
Kızlar ben bugün aceleyle çıktım evden, fotoğrafını çekemedim ama tartıda gördüğüm 64,2 idi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?