• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Gelinlerinin Diyet zamanı başladı :D Yarışma misali..

sura260511

Son dönemeç :)
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
1.022
124
73
Azmettik başaracağız..

Benim tatlı mı tatlı şeker mi şeker 2014-2015 gelinciklerim..
Diyet yapıyoruz.. Kimimizin nişanı var kimimizin sözü var kimimizin de oldu.. eee bembeyaz gelinliklerimizin içinde sülün gibi süzülmek için başlayacağız diyetimize.. diyet tarihimiz ortak kararımızla 29.04.2013 olarak belirlenmiştir. hafta hafta verdiğimiz kilolar isim listelerimizin yanında yazacaktir.

Haydi bakalım kızlar kimler var bakalım..

Son düzenleme:
Kızlar diyete başlıyoruz tamam ama öyle kuru kuruya olmaz ki bu :D her hafta en fazla kilo veren yıldızlı takımımızda sıralamada birinci olsun bu daha çok azmetmemize neden olur :D hadi bakalım katılacaklar ismini kilosunu hedefini yazsın bakalım ekleyeyim bende :D

kuuzuuuummm pazartesı tartılıp hatta tartının futurafını cekıp gonderıooorummm sanaa :16: hep beraberrrcee zayıflayaaalııımmmm gitsin kilolaaarr :16:

kuuzuuuummm pazartesı tartılıp hatta tartının futurafını cekıp gonderıooorummm sanaa :16: hep beraberrrcee zayıflayaaalııımmmm gitsin kilolaaarr :16:

tamamdır canım benim :D pazartesi günü başlıyoruz da salı bitirmesin hiçbirimiz :D ya istediğimiz kıyafetleri düşündükçeeeee bi 10 kilom daha gitmeli hemde hemen :D hatta ağustosa kadar mümkünse 20 :D

bu arada güzel fikir verdin :D herkes tartılsın fotosunu çeksin koysun kiiiii yedikçe vicdan azabı çeksin herkes :D

tamamdır canım benim :D pazartesi günü başlıyoruz da salı bitirmesin hiçbirimiz :D ya istediğimiz kıyafetleri düşündükçeeeee bi 10 kilom daha gitmeli hemde hemen :D hatta ağustosa kadar mümkünse 20 :D

bende bı 8 kilo vermek ıstıyooruuumm yaa :32: bu yaz bızım yazımııızz olsun :21:

Ben de geldimmm :16: Ama yok tartının fotosunu koycak kadar cesur değilim sanırm :14:

Hadi kolay gelsin o zaman :52: Sağlıklı kilo verin kızlar ben atadan şanslıyım sanırım bu konuda ama size destek veririm yapabilirsinizzzzz:34: Siz 2014 ün biricik gelinlerisinizzzz :16:

Kızlarrrr ben eskiden ne kadar güzel diyet yapardım 37 kilo vermiştim :14:
Ama şimdi..
Geçen diyete başladım dün yine bozuldu :1:
Bugünde annemin arkadaşına kahvaltıya davetliyiz :26:
Ne zaman başlıyoruz :25:

Kızlar benim de bi 5 kilo falan gitmesi lazımdı, yavaş yavaş 1 kilosunu verdim sayılır. Bir hafta oluyor aşağı yukarı başlayalı. Aslına ben sabit bir diyet listesi uygulayamıyorum maalesef. Sadece porsiyonları küçültüyorum, abur cuburu kesiyorum. Bu sefer farklı bir yol denemeye karar verdim. Yine abur cuburu kesitim, porsiyonları küçülttüm ama bunun yanına ek olarak yaptıklarım şunlar;
1- Her sabah demleme yeşil çay içiyorum.
2- Kahvaltıda bir kase light yoğurda 1-1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği koyup yiyorum.
3- Her akşam kiraz sapı çayı içiyorum.
4- C vitamini yağ yakıyormuş, her akşam yemekten bir saat sonra falan mandalina, portakal yiyorum.

Bunları yaptım, tabi yediğime de dikkat ettim, sonuçta 1 kilo gitti. Pazartesi ben de fotoğrafını koyarım tartının kızlar.

Kızlar benim de bi 5 kilo falan gitmesi lazımdı, yavaş yavaş 1 kilosunu verdim sayılır. Bir hafta oluyor aşağı yukarı başlayalı. Aslına ben sabit bir diyet listesi uygulayamıyorum maalesef. Sadece porsiyonları küçültüyorum, abur cuburu kesiyorum. Bu sefer farklı bir yol denemeye karar verdim. Yine abur cuburu kesitim, porsiyonları küçülttüm ama bunun yanına ek olarak yaptıklarım şunlar;
1- Her sabah demleme yeşil çay içiyorum.
2- Kahvaltıda bir kase light yoğurda 1-1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği koyup yiyorum.
3- Her akşam kiraz sapı çayı içiyorum.
4- C vitamini yağ yakıyormuş, her akşam yemekten bir saat sonra falan mandalina, portakal yiyorum.

Bunları yaptım, tabi yediğime de dikkat ettim, sonuçta 1 kilo gitti. Pazartesi ben de fotoğrafını koyarım tartının kızlar.

canım ben 2,5 ayda 10 kilo verdim ve diyetisyen kontrolünde. sağlıksız bir şekkilde değil yani. bu arada yaptığın yanlışları belirtmek istedim. kiraz sapı çayını tek başına içme yanında yeşil çay mısır püskülü vs vs karıştırarak yap yaptığının zararı yok ama bu daha yararlı. ayrıca yemekten bir saat sonra mandalina portakal sakın sakın yeme. çünkü kan şekeri yemekten bir saat sonra tavan yapıyor ve yediklerinde şekerli gıdalar o nedenle bunun yerine ara öğününde posalı meyvalar tercih et özellikle ve mükemmel diyet yardımcısı olan elmayı. ara öğünde bunu yedikten sonra ya öncesinde ya sonrasında 4 kaşık yoğurt ye ki kan şekerin yavaş yükselsin ayrıca yoğurt zayıflamaya birebir. akşam yemeğinde bir kase ara öğünde bir kase. sakın olaki hiçbiriniz light ürünlere gitmeyin. onlar daha çöok kiilo yapıyor. sabah yediğin yoğurtla yulaf kepeği de sakıncalı çünkü kepek mideyi geniişleten bir ürün hele ki yulafla birleşince karbonhidrat yüklü bir ürün oluyor tok tutuyor evet doğru ama onun yerine beyaz peynir sekersiz çay ve yumurta hem daha çok doyurucu hem daha çok zayıflamaya yardımcı. bu arada benden size tavsiye sabah kalkınca aç karnına 3 kayısı 5 tane çig fındık 5 tane çiğ badem ve 2 ceviz sonrasında iki bardak ılık su :D ardından yarım saat sonra kahvaltı bakın görün ne de güzel zayıflıyorsunuz birde ben skechersin shape up at work ayakkabısını kullanıyorum belimde fıtığım olduğu için aldım. annem diyet yapmadan sadece bu ayakkabıyla 7 kilo verdi ve bende onunla daha hızlı zayıfladım ve zayıfladığınız her kilonun kas mı su mu yağ mı olduğunu ölçtürün benim %85 yağdan gerisi su ve kas olduğu için doğru yolda zayıfladığımdan eminim. ve spor yapmamama rağmen hiç sarkmam olmadı. aksine daha derli toplu incecik oldu :D

kızlar unutmayın tartı fotolarınızı :D hadi hadii tartı fotosu koymayanda söylesin yazalım bakalım :D

tamam işte o nedenle foto koyan koysun :D yada zayıfladıkça koyalım koymayanda söylesin liste yapalım öbür türlü neden açtık bu topiği :D

kizlaar bende geldimmm.. ben 10. ayda evleniyorum ve 10 kilo vermem lazim.. simdi 62 kiloyumm.. boyumda 1.63.

Bir sene icinde tam 10 kilo aldim ben :(( niye böle oldu bilmiyorum.. ama büroda calisdigim icin tüm gün oturuyorumm..

ben bu sabah basladim diyete. Dr. ayca kayanin tarifine göre.. bu Sabah iki dilim kepekli ekmek yedim, bi bardak sekersiz cay, salatalik, bi parca peynir 4 tanede zeytin yedim.

gün boyuda cok su icmeye bakicam.. aslinda su icemem cok ama denicem.. su olmadan zayiflanmiyomus..

bu ilk diyetimm umarim basaririm.. :(

hep birlikde basaririz insallahh

Kızlar ben bugün aceleyle çıktım evden, fotoğrafını çekemedim ama tartıda gördüğüm 64,2 idi...:53:

ya ama öyle pat diye söylenirmi diyete başlıyoruz... :) Stresten kilo almazsam benim bi problemim yok ama yinede ne kadar zayıf okadar iyi fotoğraf çekilcez falan :)

Back