2014 eylül gelinleri de buraya:))

Ne tarafta oturuyorsun

saol cnm.peki tunalida önerecegin iki isim neresi.benim icin dantel kaitesi önemli cünkü.rise atmak istemem

saol cnm.peki tunalida önerecegin iki isim neresi.benim icin dantel kaitesi önemli cünkü.rise atmak istemem

miss defne var ben ordan aldım gelinliğimi
bi de dreamon var zaten ikisi de türkiye de gelinlik firmalarının bilinen isimleri
yine de beğenmezsen bir çok moda evi var oralarda gezer bakarsın yine son kararını verirsin :)

ınstagram falan kullanıyorsan oradan takip edebilirsin. acıkcası halam ne kadar odedi hatırlamıyor zaten tesaduf bir fırsat sitesinden bulup almıştı. bence bi git bak bi sacını yaptır bi ortama göz at derim.

Ay ne guzel benim bi beyaz esya ve ankastrelerim kaldi. Hangi marka aldin acaba ? Cam mi inox mu aldin bide

kesinlikle Siemens derim ben hepsini ordan aldım iki gün öncede ankastre setimi aldm fırın davlmbaz ve ocağım kesinlikle öneririm

kızlar bende beyaz eşya derdindeydim.donanım forum sitesini okudum taradarım sonunda simense karar verdim aldım kullanmadığımdan bilemiyorum nasıllar.gerçi çamaşır makınemı LG aldım ama suan pişman oldum eylülde düğünüm eylülde teslim olacak ozamana kadar değiştirebilirm.onuda simens alırım.şimdi mobilya ve gelinlik kaldı geriye onların arayışındayım

bende çoğu şeyi bitirdim gibi :) keyfe bakıyorum tabi bikaç eksik varda en son ankastre setimide aldım iş bitti bi ütü falan kaldı ondada model belli alıcam biticek :)

ütünü ne alacaksın? ben avm de çalişmıştım küçük ev aletlerinden az çok anlarım.philipsin azur serilerinden şaşma tefale göre daha uzun ömürlüdür philips markalar hatta 4870 modelini tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…