- Konu Sahibi Dentistanbul
-
merhaba kızlar ben de eylül gelini olaağım inş şuan en büyük derdim kuaför kızlar ben istanbulda 1.5 yıldır yaşıyorum vehiç bir bilgim yok bu kunuda siz ne düşünüyosunuz istanbulda olup ta öneri verebilecek var mı ?
saol cnm.peki tunalida önerecegin iki isim neresi.benim icin dantel kaitesi önemli cünkü.rise atmak istememBen gelinlik işini hallettim 1 haftalık gezintiden sonra :) tunalıda önerebileceğim 2 gelinlikçi var zaten isim yapmış gelinlikçiler. kızılayda da büyük çarşı içinde gelinlikçiler var onların fiyatları daha uygun ama tabi ona göre de riskleri var.. (dantel kalitesi, dikişin nasıl gözüktüğü vsvsvs..)
saol cnm.peki tunalida önerecegin iki isim neresi.benim icin dantel kaitesi önemli cünkü.rise atmak istemem
Ne tarafta oturuyorsun
Bakirkoyde ssm kuafor var hic gitmedim ama oneriliyor halamda gelin topuzunu orada yaptirdiBahçelievler deyim ben
Bakirkoyde ssm kuafor var hic gitmedim ama oneriliyor halamda gelin topuzunu orada yaptirdi
kızlar nasılsınızzz
Koşuşturmalı :) ıyı sen nasılsın
Ay ben şu an çok sakinim e ne alayım ki deyip deyip duruyorum-
Geçenlerde aklıma geldin dora ne yaptı ne eti diye dusundum
Ay canım bnm hiç bişey yapmadım çeyizim bitti bnm e evde yok ortada ne alayım ki diye düşündüm sizin ev var galiba
Bende beyaz eşya derdindeyim. Ne alacağımızı bilmiyoruz devamlı dolaşıyoruz o yüzden. Hangi marka daha mantıklı bilemedik.
Ay ben şu an çok sakinim e ne alayım ki deyip deyip duruyorum-
kesinlikle Siemens derim ben hepsini ordan aldım iki gün öncede ankastre setimi aldm fırın davlmbaz ve ocağım kesinlikle öneririm
bende çoğu şeyi bitirdim gibi :) keyfe bakıyorum tabi bikaç eksik varda en son ankastre setimide aldım iş bitti bi ütü falan kaldı ondada model belli alıcam biticek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?