2014 eylül gelinleri de buraya:))

Saol canm seninde hayirli olsunn.nereye gitmeyi dusunuyosunuz balayina.biz italyaya gidicez o yuzden nikahi biraz erken yapicaz pasaport ve tur islemleri icin hepsinde bi ton detay kendimi dusunmekten yoruldum :)

Saol canm seninde hayirli olsunn.nereye gitmeyi dusunuyosunuz balayina.biz italyaya gidicez o yuzden nikahi biraz erken yapicaz pasaport ve tur islemleri icin hepsinde bi ton detay kendimi dusunmekten yoruldum :)

canım biz balayına antalya yi düşünüyoruz ben hiç gitmedim oyüzden aynı zamanda oralarda gezmek istiorum.italya güzel bi seçim canm kolay gelsin zor oluyoraraştır ugraş koştur..

CNm bizde italyaya gitcez tur falan araştırdın mı sen

Aa ne guzel.benim kuzenim gitmisti ani turla ama pek memnun kalmamis sanirim en iyisi ets tur onunla gidicez.konaklama ucak bileti hersey fiyatin icine dahil fakat yemek degil diye biliyorum.italya cok pahali bi ulkeymis o yuzden yanimizda biseyler goturmekte fayda var :)

canım biz balayına antalya yi düşünüyoruz ben hiç gitmedim oyüzden aynı zamanda oralarda gezmek istiorum.italya güzel bi seçim canm kolay gelsin zor oluyoraraştır ugraş koştur..

Antalyada guzel cnm bende hic gitmedim bidaki yaza dusunuyorum gitmeyi tabi yoruluyo insan ama deger :)

Simit falan götürelim yanımızda- ay saka bi yana evet pahalıymış biz Antalya'da oturcaz o yüzden yurtdışı istiyoruz bi aklım Paris'e git diyo of bilmiyorum kaliteli bi tur istyrum ya ama çok pahalıda olsun istemiyorum-

Italya bence ideal napalim artik bi canta kek borek yapariz para bittiginde ac kalmayiz :) antalyadami oturcaksin evlenince.benim nisanlim polis nerde oturcagim belli bile degil haziranda belli olcak

Canım ya çöke sevindim adına mutluluklar darısı bızım başımıza. Off ya koskoca 7 ay var daha :84:

Kizlarrr benimde dugun tarihim degisti agustostan eylule alindim 14 eylulde benim allah izin verirse :) kasitli ayni tarihe baskasi almazsa daha...

eylülün ilk haftası inşallah evleniyorum :) ama henüz düğün yeri tutmadık. mersin de güzel ve uygun fiyata bildiğiniz bir yer varmı arkadaşlar???

Ben gelinlik işini hallettim 1 haftalık gezintiden sonra :) tunalıda önerebileceğim 2 gelinlikçi var zaten isim yapmış gelinlikçiler. kızılayda da büyük çarşı içinde gelinlikçiler var onların fiyatları daha uygun ama tabi ona göre de riskleri var.. (dantel kalitesi, dikişin nasıl gözüktüğü vsvsvs..)

Merhaba kızlar;

Ben geçtiğimiz eylül'de evleniyordum ancak düğüne 2 hafta kala ayrıldım tak etti canıma ve en hayırlısı bu oldu benim için .. Ancak özel dikim gelinlik yaptırmıştım Akay gelinlikten.. 40 beden gelinlik arayan kızlar varsa hiç giyilmedi düğün iptal olduğu için.. '0' gelinlik var elimde.. düşünen var mı aranızda ? modelin fotoğrafını da koyayım..

http://4.bp.blogspot.com/-5jLYHcFFYWY/UUjTOIElTDI/AAAAAAAAJDQ/nsG3J4acVwM/s1600/1044-A2-0945.jpg

merhaba kızlar ben de eylül gelini olaağım inş şuan en büyük derdim kuaför kızlar ben istanbulda 1.5 yıldır yaşıyorum vehiç bir bilgim yok bu kunuda siz ne düşünüyosunuz istanbulda olup ta öneri verebilecek var mı ?

Yeri tutun kuzum o zaman başka tarihe almazlar-

Tutuldugu halde degisti zaten dugun salonlarnda yerler hep dolu kizlar :/ cok zor ayarlamayanlar simdiden baksinlar bencee bizim aklimzda hic tarh yoktu gittgimzde iki tarih kalmisti birini sectik :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…