2014 eylül gelinleri de buraya:))

aslında çok da doğru düşünmüşsün bence elalem ne der die hiç düşünme, tadını çıkar bu zamanların senin içine sinsin de gerisi hiç önemli deil

vallahi mekan için ne zaman el sıkışmak lazım ne zamana kalırsak geç kalırız bilemiyorum hiç ama ben geçen ay gitmiştim pek dolu değildi defter :) gelinlik için de yine kafamda model var ama bu tür elbiselerde abiyelerde de rafta durduğu gibi durmuyo. rafta çok güzel olan elbise üstünde güzel duramayabiliyo vücut tipinle alakalı. o yüzden kafamdaki modele de pek güvenmiyorum :) ben haziran gibi gezmeye başlayıp buralarda kafama yatmazsa ankarada bakıcam 3,5 ay yeterli bence. bi de düğün stresi kilo alış verişleri olabilir.
fotografçı konusunda ne yapıosunuz onu da düğün salonu gibi erkenden m ayarlamak lazım acaba?

mekan icin simdiden anlas bnce cnku dolu olabilir istedgn zamnda gelinlik icin benimde kafamda model var ama ustumde nasil drur blemiyorum denemek lazim fotografci hic bakmadm henuz herseyide gelin yapmasn canim damatlar nedense cok rahat biz titizlendigmiz icin herseyin iyisini yapicagmzi bildikleri icin bize birakiyolar sanirm ama yoruluyo insan

benim nişanlım şu an askerde :) yedek subay olarak uzun dönem yapıyo. ailesi farklı bi şehirde, benim ailem farklı bir şehirde. ben burda yapayalnız :)) bütün sorumluluk ben de yani. ben herşeyi organize , burayı beğendim diyecem onlar anlaşacaklar. şanslısınız kızlar şanslııı :)

Allah kavustursun canim seninkide zormus yahu bi bakima iyi yonleride var ama tek olmak zor tabi

kızlar biraz konu dişi ama sizlere sormak istediğim kafamın cok karıştığı birşey var biz 6eylüle solanu tutmustuk ama nişanlimin müdürü eylülde 4 aylık kursun var baska tarihe çek izin vermem zor demiş.bende bugün gittim 7 ve 14 haziran boş birtek ama bız o tarihe kadar hazrlanmayız maddı olarak bırıkımı falan herseyi eylüle göre yapmistık hadi onu geçtim nişanlımın hep ögretmen arkadaşarı yok okullar acık yok semınerlerı var yok helemezler hep baska sehırden gelecek yakın arkadaşarı sırf onalrı gelmesını planladıgı için işin içinde çikamadık.fikirlerinizisöylersenız bıraz sitresm de gider belki

maddi olarakta eylüle göre hazırlandık demişsin ekimde yapsan izin alabilme imkanı nasıl olur hem maddi açıdan sıkışmazsın hem belki izinde alabilir nişanlın rahatça

maddi olarakta eylüle göre hazırlandık demişsin ekimde yapsan izin alabilme imkanı nasıl olur hem maddi açıdan sıkışmazsın hem belki izinde alabilir nişanlın rahatça

bugun hallettik cnm gidip baska tarıhe alamıcamızı anlatmıs peki madem demiş öle düğün için verecekmıs izin.walla kafam rahatladı dunden beri stresteydik.şimdi eylül iyi balayını düşünmeye başladım o konuları okuodum orta halli antalya taraflarını inceliodum.hayırlısı hepımz için

biraz yazlanarı okudum da kızlar sizlerde hızlıymısınz gelinlik falan da olmus şimdiden.bende cok arastırıom bende erkenden başladım arastırmaya diodum ama negüzel benim gibi birsürü arkadaşalar var önceden araştıran.
ama bitürlü begenemiorum git gide her modeli begenir oldum kararda veremiom nasıl bişi seçecem die.biraz balık etliyim yakıştıramıyorumda kendime.bu arada içinizde ankara da olan var sanırım oralarda gelinlikçi önerisi olan varsa benide bilgilendirsin nişanlımın işi orada belki oradan alabilirm.

bn daha bakmadim ama yakin zamanda bakmak istiyorum gelinlik cok kararsizim cunku :)

Selam kizlar,

Ben biraz planliyimdir daha once yazmistim bana soruldugu zaman bu bu bu diyebilmeliyim o yuzden ben gelinligi ev esyalarini falan hallettim. Elime para gecti mi aliyorum. Ben hizliyim biraz. Sizlerde zamani gelince herseye pat diye karar verirsiniz. Ozellikle gelinlikte birkac tane deneyin hemen anlarsiniz merak etmeyin

Benim on gun once nisanim oldu dugun tarihinide belirledik 27 eylul kir dugunu istiyodum buna uygun guzel bi yer tuttuk birde kina gecesi icin salon tutuldu ama henuz hic bi hazirligim yok cok heycanliyim sadece kuaforumu ayarlayip randevu aldim

Benim on gun once nisanim oldu dugun tarihinide belirledik 27 eylul kir dugunu istiyodum buna uygun guzel bi yer tuttuk birde kina gecesi icin salon tutuldu ama henuz hic bi hazirligim yok cok heycanliyim sadece kuaforumu ayarlayip randevu aldim

hayırlı olsun cnm hoşgeldin eylül gelinlerine sen başlarsın telaşa.bende kuoför balayı gelinlik araştırmaca devam ediorum bugun balayı yerini beğenme ayarlamadayım bunu halledip gelinli kısmına gececegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…