2014 eylül anneleriii :)

gulsen95

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
205
7
16
34
İstanbul
7+3 hamileyim keseyi gördük içinde bebişimizi gördük kalp atışlarını duyduk herşey çok güzel gidiyor ilk hamileliğim çok mutluyum ve sabırsızım herşey güzel ama sabahları ve bu vakitlerde bulantı ve kusmalarla biraz beni üzüyor meleğimmm :) Sizlerin de hamilelikle ilgili bu haftalarda olan değişimlerinizi buraya yazmanızı bekliyorummm

canim bende 6+5 gunluk hamileyim. keseyi ve bebegi gordum .Rabbim kucagimizada almayi nasip etsin ins.

bende mide bulantisi yok , istahim acik masallah:)) kilo alicam galiba ilk aylarda ya.

az once cin takvimi yaptim. sen yaptinmi dogru cikiyormus yuzde 90.

Tatlım bende de yoktu o dönemde ama 7. hafta girince başlıyor.. Benimde açık herşeyi yiyorum ona yarasın diye Yaptım evet ama pek inanmıyorum çünkü bebeğim sağ tarafımda orası da yüzde 90 erkek veriyormuş Allah ne yazdıysa o benimki Kız çıktı eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olsun ben kucağıma almak için sabırsızlanıyorum bileeee

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin o haftalarda bulanti genelde sik goruluyor merak etmeyin. ben hamile degilim ama yazinizi okuyunca aklima ilk hamileligim geldi cok duygulandim.oglum 6 yasinda:)

Amin inşallah :) Evet hemde çok fazla oluyor. İyi yaptın yazmakla sen deneyimli sayılırsın bana zorlandığım konularda yardımcı olursan çok sevinirim :)

Merhaba, bende 7.haftayım +5,bebeğimizi kesemizi gördük :)) ama benimde dün itibari ile bulantılarım başladı çok vahim olmamakla beraber bu kadarla kalır inşallah. kızlar benim bir de gaz problemim var yaa..

Tebriklerrr. Canım ben de 8 haftalık hamişim
Benimde 6. haftada başladı bulantılarım ilk günler kötüydü ama şimdi sık sık az yemeye çalışıp midemi yormuyorum aç kalmakta mide bulantısı yapıyormuş çünkü. Doktorum " Mide bulantılarının olması çok iyi bu bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir" dedi. Ben de bu yüzden bulantı olduğu zaman en azından bebiş sağlıklı diyorum:))))) O yüzden üzülme tatlım sakın:) İnş. sağlıklı bir hamilelik geçirir alırız kucaklarımıza bebeklerimizi

Merhaba, bende 7.haftayım +5,bebeğimizi kesemizi gördük :)) ama benimde dün itibari ile bulantılarım başladı çok vahim olmamakla beraber bu kadarla kalır inşallah. kızlar benim bir de gaz problemim var yaa..

Merhaba daha da artıyor canım inşallah çok artmaz :) o sorun bende de var şişkinlik birde :)

Merhabalar bende başlığınızı gördüm mesajlara bakıyodum , senin mesaj ilgimi çekti.

Bulantılar hormonlarla alakalı , bildiginiz gibi BetahCG hormonu hamileliğin başında giderek yükselir , belli bir haftadan sonra da düşüşe geçer , düşüşe geçene kadar da bulantılarımız olur. Fakat bazı bünyeler bu hormonların değişikliğini tolere edebilir ve gebelik boyunca hiç bulantısı şikayeti olmaz, bazi bünyeler de bu değişikliklere tepki verir ve bu yüzden de bulantı ve kusma olur. Bulantının varlığı yada yokluğu hamileliğin gidişatı ile ilgili sağlıklı bilgi vermez.

O nedenle bulantısı olmayan arkadaşlar mesajını görüp telaşa kapılmasınlar bulantının olmadığı bebeğin sağlıksız olduğu anlamına gelmez. Gebeliğimin 21. Haftasındayım çok şükür sağlıklı bir oğluşum var :) ve benim bir kere bile mide bulantım yada kusmam olmadı. Ve benim gibi bir çok arkadaşım var..

Şimdilik inşallah hepimiz bebişlerimizi Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..

Kizlarr merhaba. Bugun tam 7 haftalik hamisiimm. Kalp atislarini gorduk. Daha once yazmistiimm. eylulde bebislerimizi kucagimiza almak dilegiyle

Aranizda cin ve rus takvimi yapan varmi acep

Son düzenleme:
gulsen canim sen niye takvim yapmadin? bugun nasil hissediyorsunuz kendinizi bakalim??

Ben yaptım kız çıktıı bende :) Ama ne yalan söyliyim pek inanmıyorum ben onlara. Bugün çok iyiydim hiç bulantımda olmadı annesini üzmedi minik bebeğim :)

Bende aç kalmamaya dikkat ediyorum aynı zamanda midemi yormamaya çalışıyorum. Eşim de senin dediğini söyledi bulantıların iyi olduğuna dair zaten herşey bebeklerimiz için yediğim bile ona yarasın diye dua ediyorum :) İnşallah dediğin gibi bebişlerimizi kucağımıza alırız tatlım :)

Bizde bugün 7+3 olduk. Kalp atışlarını 6+5 de gördük çok şükür. Benimde ilk bebişim, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Evet canımm doğru söylüyorsun . Doktor beni rahatlatmak içinde söylemiş olabilir. Yanlış anlaşılmasını istemem.Benimde bir kaç arkadaşımın hiç midesi bulanmamış. Ben de doktora ama midem bulanıyor diye söyleyince olsun bulanması gayet normal dedi:) Midesi hiç bulanmayanlarda gayet normal dedi. Yani bünyeye göre değişiyor. Zaten 6. haftadan 12. haftaya kadar olurmuş yalnız bizim akrabalardan 9 ay bile bulantı çekeni var. Bereket benim az az devam ediyor inş. 9 ay sürmez:)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…