2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

pelin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
3.551
25
118
Antalya
slm kizlar ben bu ay kurtaj oldum yani haziranda bi sorun çikmazsa ve allah nasip ederse ekimde çalismaya basliycaz .simdiden tanisalim istedim

slm kizlar ben bu ay kurtaj oldum yani haziranda bi sorun çikmazsa ve allah nasip ederse ekimde çalismaya basliycaz .simdiden tanisalim istedim

Hayrdr neden kürtaj oldun :(
Geçmiş olsun kac haftalikdi

5+4 ama 4 haftalikken gebelik bozulmus kuretaj oldum kurtaj degil tam olarak içerdeki dusmesi gerekeni aldilar.patolojiye gonderdiler inss temiz çikar.simdi beta hcgnin dusmenin bekliyorum.sende hamileymissin çok sevindim hatirladim seni neyin olcak cnm

5+4 ama 4 haftalikken gebelik bozulmus kuretaj oldum kurtaj degil tam olarak içerdeki dusmesi gerekeni aldilar.patolojiye gonderdiler inss temiz çikar.simdi beta hcgnin dusmenin bekliyorum.sende hamileymissin çok sevindim hatirladim seni neyin olcak cnm

Geçmiş olsun :( üzüldüm hayrlisi oyleymis demekki rabhim herseyin en iyisini bilir evet hamileyim teşekkürler oğlum olucak

Oyle cnm sende baya ugrastin kendiliginden oldu dimi tedavi falan yok yani.ins sag salim kucagina alirsin

Oyle cnm sende baya ugrastin kendiliginden oldu dimi tedavi falan yok yani.ins sag salim kucagina alirsin

Yok ben cok uğraşmadm evlendikden 4.ayda oldu ilk iki ay bilincsizdi.3.ay sehir disi falan yumrtlma zamani denk gelmedi 4.aya nasipmis ben sabirsizdim sadece :))pko var dmslerdi ama inanmadm ben kendilignden oldu.allaha şükür
Amin tşk ederm darisi tüm isteyenlere inşallah

yazdiklarindan sanki bikaç yildir olmuyo gibiydi de ondan iyimis cnm ya o zaman.alanyadaydin dimi

yazdiklarindan sanki bikaç yildir olmuyo gibiydi de ondan iyimis cnm ya o zaman.alanyadaydin dimi

Yk ya ben sabirsizm biraz ondan ;) bide blirsn adet zamani beklemek zor zaman geçmydu sanki :) yk ahatlidayim ben

tmm senin esin kiskaçti hatta ovulasyon testini elden alamamistik arkadas için hatirladim :)

Oo grup konusu süper. Hepimiz için hayırlısıyla olsun, gerçekleşsin inşallah.

şimdiden yer edindiğimize inanamıyorum, geldik bakalım hayırlısı :)

Galiba bende geleceğim buraya bat 4 eylül ama olsun.olursa yine gelirim :D

Ben de diğer topicten buraya transfer olucam kıslar, bizim tayfa burda zaten :KK46:

benim bat 23 eylül artık çalışmalar başlıyor bu ay olmazsa önümüzdeki aya inşallah herkes hamile kalır

benide alın aranıza umarım bende ekimde müjdeyi veririm kızlar çok istiyorum çokkkkkk

Back
X