2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
keşke 28 milyon olsa sadece 28 adet cnm zeynep kamile gidiyorz inşlh böyle bi cihazları vardır
zeynep kamile bende gidiyorum siz hangi aşamadasınız tedavinizin.birazz hijyen konusunda ve prosödür konusunda kötü bi yer gibi geldi bana.umursamaz tavırları var .siz hangi doktorda tedavi oluyorsunuz

aaaaayyyyyyyyyyy baya bi korkutucu geldi bana valla ben aşırı korkarımmmm :)neyse eşim yapar artık ben tutamama bile onu ya :)ya bide fitil olayı varmışşş alttan dimi oda ya içim bi tuhaf oluyor valla hi:)çok zor geliyor bana ya

Kızlar çok zor günler yaşamış gıpta ile bakıyorum ki altından kalkabilmiş rabbim bebişine minik mucizesine sağlık versin mutlu bi şekilde büyütsün ama bi yandanda korku başladı hafiften zaten tutunamıyo mucizelerim bi de laporoskopi sonucu dış gebelik riskin çok yüksek tüplerin çok iltihaplı imza almış olsaydım ameliyatta tüplerini bağlıyacaktım demişti dr ve kan pıhtılaşması da var bnde ve ben bu kadar güçlü değilim rabbim artık hakkımızda hayırlısı

Farkettinizmi bilmiyorum sayfanın sol üst köşesinde konu takipçileri var oraya tıklarsanız çaktırmadan bizleri takip edenleri görebilirsiniz artık herşey ortaya çıkacak

ahahah her açıdan canım. yoklugun farkediliyor buda seni üstad yapıyor:)

Ahhh canım sağolasın...
Ben bu ara hiç bir şeye yetişemiyormuşum gibi hissediyorum...
Özel yaşantım aktif, KK ya girdiğimde işlerimden topiğe gelemiyorum forum hayatım aktif,kafam meşgul,ev işlerini öylesine yapıyorum hiç bir şeye yetişemiyorum sanki..Bak hala listeyi güncelleyeceğim

Farkettinizmi bilmiyorum sayfanın sol üst köşesinde konu takipçileri var oraya tıklarsanız çaktırmadan bizleri takip edenleri görebilirsiniz artık herşey ortaya çıkacak
Egunal eski kızların bi kaçı var bu takipçilerde :)

Canim cok gecmis olsun sanada elbet yuzumuz gulecek bir gun.

Canim allah razi olsun derdi veren mevlam sabrinid veriyor inan bak ikinci husranimida bugun tastikleyecegim ama uzulmuyorum ilk yasadigim daha aciydi elbet guzel gunler gelecek...

Canim allah razi olsun derdi veren mevlam sabrinid veriyor inan bak ikinci husranimida bugun tastikleyecegim ama uzulmuyorum ilk yasadigim daha aciydi elbet guzel gunler gelecek...

Elbet canım her halimize şükür. Dİlerim çok kısa zaman da kucagına alırsın yavrunu...
Güzel günlere (alkol kullanmadıgım icin ayran olsun )

zeynep kamile bende gidiyorum siz hangi aşamadasınız tedavinizin.birazz hijyen konusunda ve prosödür konusunda kötü bi yer gibi geldi bana.umursamaz tavırları var .siz hangi doktorda tedavi oluyorsunuz
canım benim tüp bebek olacak raporum çıktı ilaçlarımı da aldım şuan aralık adetimi bekliyorum 2.günü gideceğim ilaçlara başlayacağız.aslında bnce sistemleri güzel sadece sorulara cvb vermeye tahammülleri yok kapıdaki sekreterler zaten sadece prosödrle ilgileniyo doktorlarlada pek görüşme fırsatım olmadı açıkçası şimdilik memnunum.doktorumun hangisi oldğnu bilmiyorm çnkü her gttğimde başka biri orda oluyor.

RENK11 canım gittin mi doktora ?
Lulinda tatlım nasılsın? Haber yok bayadır senden nasıl gidiyor her şey?
Canim ben bugun tastiklettim negatifimi doktorum embriyo kaynaklı olabilir dedi bende her sey kısmet isi dedim cok sebep aramiyorum..doktorum canım doktorum bana ister bu klinikte yada baska bir klinikte muhakkak anne olacaksin dedi gozleri sana benzeyen bir kizin olacak dedi.müthiş gaz verdi bana cok iyi geldi biraz ara ver dedi zayıfla dedi nisan gibi tekrar başlayalim dedi esime certix diye bir ilac yazdi bu surecte kullansin dedi gelismeler böyle cnm.luinda da guzel haberler bekliyorumm insallah rabbim onu mutlu etsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…