2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Aynen canım doğru düşünüyorsun bugün verilen sperm aslında 3 ay öncesinin üretilmiş spermi oluyor...
Biz bu ara başlasak takviyeye etkisi olabilir çünkü ben daha histeroskopi olcam en erken 2 ay sonra tedavide olurum..

hahhaha çok tatlısın yaa :) Dilerim inşallah olur artık. Yani artık bu halimize gülüyorum yanlış anlama yani de canım.. Ne olacak sonumuz merak içindeyim. :)

ben son 4 yılımı ''YA HAMİLEYSEM'' şeklinde yaşadım ve hala yaşıyorum
aman agır kaldırmayım ya hamileysem
aman midye yemiyim ya hamileysem
aman ilaç içmeyim ya hamileysem
aman ağzıma maske takayım çamaşır suyuyla iş yaparken ya hamileysem
aman karnıma ağrı girdi hamilemiyim
aman midem bulandı hamilemiyim
aman amann amannnnn..... istemeden bu şekilde davranıyorum ama benim elimde olan bişey değil ki
belki kendiliğinden hamile kalsaydım böyle olmazdım
ama şuan o kadar hassasım ki bu konuda her bişeye dikkat ediyorum etmek zorunda hissediyorum
arkadşlarım var misal hamile karnı burnunda sigara içiyor anlam veremiyorum
ben diyorum mesela hamile olsam sigara içilen ortamda dahi bulunmam ...
işte böyle kuzucum bende gülüyorum kendi halime zaman zaman ama elimde değil

maaşallah doktor gibi hatunsun
bu arada canım benim de tiroitlerimde sorun var ve mutlaka ilaç tedavisi görüyorum bunların dozu en düşük olanından
yeri geliyo değerim 3 yeri geliyo 16 ama düzende tutulması için dozu ayarlamak gerekiyo. ama ömür boyu kullanmam lazım
benimde bildiğim tek problemim bu
bu arada yeni öğrendiğin soruların tedavisi hemencecik yapılırda bebişini kucağına alırsın canımmm

sağol canım...
gerçeklerle yüzleşiyoruz ama anne olmak için ufacık bir şans bile varsa sonuna kadar denemeye devam...
tsh önemli canım ve genelde ömür boyu ilaç kullanmak demek bunu biliyorum ama dikkate alınmadığını düşünüyorum bakalım bu kez değerim kaç çıkacak ona göre ilaç verilecek...
benim değerimde dalgalı seyrediyor bence kendi kendime tsh ıma çok baktırdım biliyorum bazen 3 bazen 3,5 civarı en fazla 4 küsür çıkmıştı bir kere...değiştiğini düşünüyorum ben...seninkide coşmuş 16 yı görmüşsün peki ilaçlarla daha iyi duruma geldimi? yani ilaç kullanırsam faydasını hemen görürmüyüm...

canım bunların bi dozu var öle hemen iniyo yada çıkıyo diyemem
yada şöle diyim diğer bu sorunu olanları bilmiyorumda kendimden örnek vereyim
ilk öğrendiğimde 3 küsürlerdeydi senin dediğin gibi doktor bana önemli değil iyotlu tuz yala dedi sanki ineğimde
daha sonra başka doktor tekrar istedi ve yükselmişti 25lik dozda bi ilaç kullandım bir ay deniyosun ilacı diğer ay tekrar veriyosun dr bakıyo düşmüşmü değer nasıl diye bende pek etki etmemişti 5olik dozda aldım oda sıfırların altına düşürdü böle böle derken 1 yılı geçti ve ben dozu ayarlayamamıştım en son bi dr bana haftanın 3 günü 25lik 4 günü 50lik al dedi ve bikaç aydırda iyi gidiyo
yani bu normal değerlere indirmem 1buçuk yılımı aldı canım
tabi bu bende böleydi sende inş hemen normal değere döner
umarım seni fazla sıkmadan anlatabilmişimdir

Çok sağol canım önemli bir bilgi benim için hemen sonuç almayı beklememek lazım demek ki...
Ben çok tuzsuz yerim yemeklere nerdeyse tuz atmam azcık atarım ne tuzla ne şekerle aram yoktur...
Acaba iyot eksiliğimi var bende aklıma takıldı belki tuz yalamalıyım

dene canım günde bikaç kez iyotlu tuz yalayabilirsin ama önce sonucunu öğren bakalım kaç çıkmış dr ne sölüyo
bide dr bana tiroitler diğer insanlara göre seninki çalışmıyo o yüzden bu ilaçlar onu çalıştıracak bi ömür boyu almalısın demişti özelliklede hamile kalırsan dozunu iki haftada bir ayarlamak baktırmak lazımmış canım değerlere

Neyseki bir zamanların avrupa yakasındaki şahika koçarslanlıya bağlamadık kığııızzzz

ayy iyiki kığızzzzzzzzzzzz( çaktırmadan bağlıoz gibi geldi bana kığızz )

Geçen sefer elam88 haber vermişti phala dan o da yok bugün ortalıkta..

bende merak ettim hem phalayı hem melindamı geldi yazar dedik ama yazmadan gitti gittiiiii...
şimdi ben de çıkıyorum bgn gün var bizim
nerde benim bademlerim kuyukayısılarım yeşil çaylarım kereviz kiraz saplarım kığızzz
şekersiz çay ve 1 ikram seçme hakkım ile güne katılıciiim görüşürüz tatlım

Meraba arkadaslar bende tup bebek tedavisi goruyorum transferim yapilali uc gun oldu cok stresliyim sizler bu asamalardan gectiniz mi neler olacak bilgi verebilecek var mi aranizda

phala'ya noolmuş
tatlım bişey olmadı kan sonucunda çok şükür hamile haberini aldık
bugünde kan vericekti değeri katlanmışmı diye onu merak ediyoruz haber vermedi de hala
ben çıkıyorum tatlım şimdi görüşürüz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…