2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sondan başlayım aynen katılıyorum canım sebepsiz diye bir şey yok sadece tıbben tespit edilememiş bir durum var...
zamanla yeni sorunlarımız çıkabilir ama ilk zamanlar asıl teşhis konulmadığı için gereksiz ilaç yüklemeleri yanlış tedavilerle yıpranıyoruz maddi manevi...Allah yardımcımız olsun anne olabilmek uğruna sağlığımızdan oluyoruz..

hım bende bu sabah gördüm saranın haberini yeniden negatif aldıgım güne gittim
hep birlikte yeniden yeni umutlara yelken açmaya devam edeceğiz omuz omuza
canını sıkan her neyse Rabbim feraha kavuştursun
herşey güzel olacak ...!
valla şuan tedavi aşamasına geçtiğin için artışlar için çemkirmicem
ama düşüşler için çemkirebilirim diyet yapmak yook

evet canım bu kez sorgusuz sualsiz akışına bıraktım herşeyi...
bazı sonuçlarım çıkmıştır ama aramadım düşün yani o kadar rahatım eski ben olsam didik didik ederdim
toplu çıksın hepsi o zaman değerlendiririz..

dilerim herşey yolunda gider ve bu sefer bebeğine kavuşursun canım canını sıkan herneysede inşallah biran önce feraha kavuşursun

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. emeklerimiz boşa çıkmasın RAbbim hayırlısıyla lütfundan kereminden bizlere de nasip etsin gönlümzdekini.
sen tedaviye hazırlık bişeyler yapıomusun peki ?

Yine geçen hafta acıbadem de yaşadığım kilo gerçeğimi anlatmak istiyorum
Tedaviye başlıyorum diye kilomu ölçtüler dosyaya ekleniyor..
Ben 52 kilo ile gittim ya hani hassas teraziye çıktım bi de ne göreyim 53
Ani bir şekilde hayır olamaz dedim
Ben 52 yim dedim...
Uzun ve ağır çizmem vardı üstüm kalındı çıplak ölçülmedim hemde öğle saatinde tartıldım diye kendimi teselli ettim
Sonra annemdeki tartı şaibelimi diye düşünerek test ettim..
5 litrelik su şişesini koydum tartıya bakalım eksik tartacakmı diye ama tam 5 kilo çıktı normaldi yani sonra kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi ferahladım

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. emeklerimiz boşa çıkmasın RAbbim hayırlısıyla lütfundan kereminden bizlere de nasip etsin gönlümzdekini.
sen tedaviye hazırlık bişeyler yapıomusun peki ?
Amin canım...
Tedaviye hazırlık bir şey yapıyorum tabii...
Herşey güzel olacak diye kendimi telkin ediyorum
Şaka bir yana sperm sonuçları ve benim diğer sonuçlarımla birlikte eksik ne varsa onu yerine koyma çalışmalarım olacak bazı vitamin takviyeleri verebilir doktorumuz..

ahahahhahahaha şaibeli tartı bi tartı niye şaibeli olur ki
ayy bana da bi şaibeli tartı lazım.digital var acaba eski tiplerden alıp bi kaç kilo eksik göstercek şekilde şaibelesem mi
moralim her gün tavan yapar ama dimi hihiihihihih
kızgın kumlardan serin sular dedinnn ayyy kış günü ne güzel bi yorum oldu bu yazı özlettin bi an

bende şunu anlamıyorum. Bu doktorlar başlayacak tedaviye vitaminler veriyor işte sperm yumurta güçlensin diye. İyide okudugum butun bilimsel araştırmalar. Sperm üretiminin 72 gün yumurta üretiminin ise 90 gün sürdügünü söyluyor. Yani yedigimiz o haplar hemen işe yaramıyor.. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum

en güzeli o zaten telkin etmek
hım bende eczaneye gitmiştim
orda vitamin haplarının yanında görevli vardı gittim danıştım
baya bişeyler satacaktı hem bana hem eşime ama ben istemedim
tedaviye başlama zamanı gelince alıcam , bu sefer embriyolarım 3. gün bozulsun istemiyorum
folik asit içiyorum sadece o da her an hamile kalabilirim ümidiyle
4 yıldır içiyorum

yumurta için bilmiyorum ama sperm için dediğin gibi 72 gün ürolog da aynı şeyi söyledi tüp bebek doktoru da ve araştırmalarımda da aynı şekilde bilgi edindim.

BEnce kes artık hapı yeterınce depolamıssındır. hamile kalınca başlarsın. Ben bıraktım valla hap sonuçta o kdar yıl iç iç :)
Ama tebrikde ediyorum hiç yılmamışsın canım :)

yumurta için bilmiyorum ama sperm için dediğin gibi 72 gün ürolog da aynı şeyi söyledi tüp bebek doktoru da ve araştırmalarımda da aynı şekilde bilgi edindim.

Bir yazıda okumuştum canım. yumurtalarımız her halimizden etkileniyormuş.Mesela bi stres mi yaşadık yumurtaların o stresi atması 90 gün sürüyormuş

Valla annemn tartısında sorun var dedim yalnız kesin olan bir şey var 3 kilo gitti ama bu 3 kilo 56 dan 53 inerekmi gitti yoksa 55 den 52 ye inerek mi gitti asıl mesele bu yeğenama anladım ki annemin tartısında sorun yok o gün üzerimde 1 kilo fazlam varmış...

BEnce kes artık hapı yeterınce depolamıssındır. hamile kalınca başlarsın. Ben bıraktım valla hap sonuçta o kdar yıl iç iç :)
Ama tebrikde ediyorum hiç yılmamışsın canım :)

yok kuzum depolamamda sorun var herhalde 3 4 ay önceydi sanırım sağlık ocagında ka vermiştim folik asid değerim oyle ahım şahım değildi, doktorada dedim yüksekse keseyim mi. yoo normal içebilirsin dedi
şimdi şey yapıorum regl oldugumda bırakıyorum 10 gün içmiyorum sonra yumi günlerinden regl zamanına kdr içiyorum
kendimce bi denge kurdum canım
napiyim her ay umut ediyorum ya olursa ya folik asidim yetmezse diye endişeleniyrum

hahhaha çok tatlısın yaa :) Dilerim inşallah olur artık. Yani artık bu halimize gülüyorum yanlış anlama yani de canım.. Ne olacak sonumuz merak içindeyim. :)

mesele kilo vermek değil kaç kilo verdiğin yeğen
asıl mesele hedefe ulaşabilmek yeğen ben de hemen özenti
bende hala 54.7 yi kıramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…