2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
böğğğğğğğğğğğğğ midem deli gibi bulanıyor

Kizlar fsh tsh lh estradiol prolaktin nasıl sizce kızlar.

Kızlar fsh lh tsh estradiol prolaktinim nasıl sizce durumum..

her tarafım sivilce oldu birde mantar oldunm

Ay guldenim koptumbursaya çıkın çıkın gelinzaten bizim doktor burayı biliyor hepinize kol kanat gererkuzum 5 yumi gözüküyor doktor iyi dedi zaman çok çabuk geçti valla inşallah sonu güzel olur

Okuyorum çok şükür de okuduğumu anlamada galiba sorunum var
Maşallah 5 yumiye gayet güzel canım...
Perşembe itinayla büyüttüğün yumileri yumurtla bakalım

her tarafım sivilce oldu birde mantar oldunm

Bu arada her yerde mantar resimleri paylaşıyor millet bir de sende görmeye dayanamayacam artık Ne türlü şapkalı mı şapkasız mantarlardan mıcanım şaka bir yana geçmiş olsun...sivilce deme bana pko dan dolayı çok dertliyim bu konuda 34 yaşında ergen gibi sivilce çıkarıyorum şaka gibi yani

birde mantar oldu
şapkalıda var şapkasızda canım hiç sorma yaaa ben erğenkende çok çekmiştim ama şimdide o günleri yaşıyorum şaka gibi yaa

valla öyle sabah yataktan çıkmadan dinledim yatak odasında tv var da bizim nasıl bir etki yaptıysa bende yataktan hamile gibi kalktım çok özenli ve aman bebeklerime bir şey olmasın edasında
bende bu gün çok enteresan rüyalar gördüm sabah kalktım ilk iş nete damladım

Doktorun çok ama çok doğru demiş 4 sene önceki sperm testi yetmez canım mutlaka yeniden bakılmalı..
açlık kan şekerinde çok olmasada yüksek buna da önlem alınmalı..
bir hapla yoluna girer..
değerlerin iyi genel olarak..

birde mantar oldu

şapkalıda var şapkasızda canım hiç sorma yaaa ben erğenkende çok çekmiştim ama şimdide o günleri yaşıyorum şaka gibi yaa
mantar zamanı toplayıp foto paylaşıyorlar sen de üzerine mantar deyince yeter yani yeteeeeer dedim
canım ben hiç yaşamadım çok şükür ne yapılır nasıl geçer inan bilemiyorum..

mantar zamanı toplayıp foto paylaşıyorlar sen de üzerine mantar deyince yeter yani yeteeeeer dedim
Kötü yaşama derim bence kaşıntı oluyo çok deli gibi kaşınasın geliyo...ben travazol kullandım...yaa şeker biraz yüksek doktor düşük nedeni olabilir dedi sizce böyle bişey olmuşmudur ki.

evede bir kaç ilaç vardı ama yeteli gelmedi yarın dr amcaya gideceğiz o yazar en afilisinden bir fitil iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…