- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Saol canım amin inşallahhayırlı olsun canım güzel olsun her şey inş
Melinda allah kucağına almayı nasip etsin zaman su gibi geçsin.Saol canım amin inşallah
Niye kiböğğğğğğğğğğğğğ midem deli gibi bulanıyor
Kizlar fsh tsh lh estradiol prolaktin nasıl sizce kızlar.Hazır et yemekleri yarışması var bizde kıyma yapmayız etli erkek beğendi yapalım kızlar..doktora gitti bugün fsh 8.61 tsh 1.35 lh 4.10 estrdiol 38.0 prolaktin 6.74 glukoz 109 çıktı açlık şekerim yüksek geldi doktora endokrinolojiye git dedi buda düsüge neden olabilirmiş...birde eşinde spermiyogram yaptirsin dedi..bende 4 sene önce bi ker yaptırdı bende bişey yok diye yanaşmaz dedim..oh ne ala dedi gebe bırakıyo ya iş ondan çıkıyomuymuş dedi morfoloji falan kapsamlı istedi...eşimede bi güzel dedim doktor hanım böyle desi sana diye
Kızlar fsh lh tsh estradiol prolaktinim nasıl sizce durumum..Hazır et yemekleri yarışması var bizde kıyma yapmayız etli erkek beğendi yapalım kızlar..doktora gitti bugün fsh 8.61 tsh 1.35 lh 4.10 estrdiol 38.0 prolaktin 6.74 glukoz 109 çıktı açlık şekerim yüksek geldi doktora endokrinolojiye git dedi buda düsüge neden olabilirmiş...birde eşinde spermiyogram yaptirsin dedi..bende 4 sene önce bi ker yaptırdı bende bişey yok diye yanaşmaz dedim..oh ne ala dedi gebe bırakıyo ya iş ondan çıkıyomuymuş dedi morfoloji falan kapsamlı istedi...eşimede bi güzel dedim doktor hanım böyle desi sana diye
Ay guldenim koptum bursaya çıkın çıkın gelin zaten bizim doktor burayı biliyor hepinize kol kanat gerer kuzum 5 yumi gözüküyor doktor iyi dedi zaman çok çabuk geçti valla inşallah sonu güzel olur
Travazol diye bir krem var onu kullan iyi geliyo bendede olmuştu eşimede bulaşmıştı benden...her tarafım sivilce oldu birde mantar oldunm
her tarafım sivilce oldu birde mantar oldunm
valla öyle sabah yataktan çıkmadan dinledim yatak odasında tv var da bizimastroloğ ablanın ağzından bal damlıyormuş
şapkalıda var şapkasızdaBu arada her yerde mantar resimleri paylaşıyor millet bir de sende görmeye dayanamayacam artıkNe türlü şapkalı mı şapkasız mantarlardan mı canım şaka bir yana geçmiş olsun...sivilce deme bana pko dan dolayı çok dertliyim bu konuda 34 yaşında ergen gibi sivilce çıkarıyorum şaka gibi yani
bende bu gün çok enteresan rüyalar gördüm sabah kalktım ilk iş nete damladımvalla öyle sabah yataktan çıkmadan dinledim yatak odasında tv var da bizimnasıl bir etki yaptıysa bende yataktan hamile gibi kalktım çok özenli ve aman bebeklerime bir şey olmasın edasında
Doktorun çok ama çok doğru demiş 4 sene önceki sperm testi yetmez canım mutlaka yeniden bakılmalı..Hazır et yemekleri yarışması var bizde kıyma yapmayız etli erkek beğendi yapalım kızlar..doktora gitti bugün fsh 8.61 tsh 1.35 lh 4.10 estrdiol 38.0 prolaktin 6.74 glukoz 109 çıktı açlık şekerim yüksek geldi doktora endokrinolojiye git dedi buda düsüge neden olabilirmiş...birde eşinde spermiyogram yaptirsin dedi..bende 4 sene önce bi ker yaptırdı bende bişey yok diye yanaşmaz dedim..oh ne ala dedi gebe bırakıyo ya iş ondan çıkıyomuymuş dedi morfoloji falan kapsamlı istedi...eşimede bi güzel dedim doktor hanım böyle desi sana diye
hep psikolojik gebeliğinden bu bulantılarböğğğğğğğğğğğğğ midem deli gibi bulanıyor
hayır olsun inşallah..bende bu gün çok enteresan rüyalar gördüm sabah kalktım ilk iş nete damladım
mantar zamanı toplayıp foto paylaşıyorlar sen de üzerine mantar deyince yeter yani yeteeeeer dedimbirde mantar oldu
şapkalıda var şapkasızdacanım hiç sorma yaaa ben erğenkende çok çekmiştim ama şimdide o günleri yaşıyorum şaka gibi yaa
Kötü yaşama derim bence kaşıntı oluyo çok deli gibi kaşınasın geliyo...ben travazol kullandım...yaa şeker biraz yüksek doktor düşük nedeni olabilir dedi sizce böyle bişey olmuşmudur ki.mantar zamanı toplayıp foto paylaşıyorlar sen de üzerine mantar deyince yeter yani yeteeeeer dedim
canım ben hiç yaşamadım çok şükür ne yapılır nasıl geçer inan bilemiyorum..
güzel şeyler söylüyorhayır olsun inşallah..
ne diyor rüya tabirin
evede bir kaç ilaç vardı ama yeteli gelmedi yarın dr amcaya gideceğiz o yazar en afilisinden bir fitil iyi gelirmantar zamanı toplayıp foto paylaşıyorlar sen de üzerine mantar deyince yeter yani yeteeeeer dedim
canım ben hiç yaşamadım çok şükür ne yapılır nasıl geçer inan bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?