2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım 5. güne gitmesi iyi :) inşallah kaliteli kaliteli olsunlar :) hayırlısı ile ptesi güzel haberler alalım :)

İyi aksamlar ben aranıza yenı katıldım carsamba günü yumurtalar toplandı hala beklıyoruz aramalarını sızce nezaman transfer olur bilgisi olan varmı

İyi aksamlar ben aranıza yenı katıldım carsamba günü yumurtalar toplandı hala beklıyoruz aramalarını sızce nezaman transfer olur bilgisi olan varmı

Hoşgeldin tatlım..
Çarşamba toplandıysa bugün 3.gün muhtemelen pazartesi yani 5.gün transfer olursun bazı arkadaşlar 6.gün transferi oldular duruma göre 6.günde bile transfer olabilirsin..Neden tüp yaptın peki sorun neydi..

Reglinede az kalmış iğne sürecine girince su gibi akıp gider tedavi her zaman yanındayız aklına takılan olursa sor dertleşmek istersen içini dök rahatla olur mu
çok teşekkür ederim yaklaşımınız beni çok memnun etti Rabbime şükürler olsun bugünlerde çok mutluyum umarım hep böyle devam ederde hepimiz güzel haberler alırız

Valla bende dün kuruhasanlarıma takviye yaptım taze taze aldım ama 2 gündür yemeyi unutuyorum ki hasan bana küscek
iyiyim canım uzun zaman sonra daha iyiyim..
canım ben normalde tatlı fazla yemem ama suan görmen lazım tatlıcıların önünden yalanarak geçiyorum nerdeyse hergün kakaolu kek yapıp yiyorum benim içim bayılıyo çocuk dürtüyor daha yeeeeee diye :)

canım ben haziranda dondurttum 1250 civarı verdik acıbademde :) çözme işleminde de o kadar veriyoruz tekrar transfer yapılacağında :)

Amin ihşallah hepimiz en kısa zamanda mutlu haberler alırız, teşekkür ederim..

çok teşekkür ederim yaklaşımınız beni çok memnun etti Rabbime şükürler olsun bugünlerde çok mutluyum umarım hep böyle devam ederde hepimiz güzel haberler alırız

Bu sürecin en önemli detayı bence psikoloji kendini iyi hissetmek pozitif düşünmek.Merkezlerin bir kısmında tedavi öncesi ve sırasında terapi gurupları oluşturuluyor psikolojik destek veriliyor.Bunun çok faydası olduğunu gördüm.Dersen ki sen destek aldınmı hayııııırrroysaki teklif edilmişti bende gerek yok ben kendimi motive ederim dedim 9 yıldır anne olamıyorum motiveye bak

Canım bende Florence Nightingale Kadıköyde dondurttum Ocak ayında. Haziranda kullandık ilaçlarla birlikte, yanlış hatırlamıyosam 1000 TL civarı tutmuştu. :)

ye tatlıyı doğur hakkıyı demişler
senin hakkının maşallahı var desene
yerim ben onu
bende bu akşam cupcake yaptım deli gibi kakao kattım azcık acı olmuş o yüzden

Bizim sorun sperm azlıgı vardı ama son yapılan tahlılerde bu sorunda kalkmıs ortadan allahıma sukurler olsun ama normal yolla olmadıgından bıze bu yolu sundu drmiz

yerim ben onu

Aralıkta Ankaraya geliyorum bana kek yapmayan çikolatasızlıktan sürünsün mü?

Bizim sorun sperm azlıgı vardı ama son yapılan tahlılerde bu sorunda kalkmıs ortadan allahıma sukurler olsun ama normal yolla olmadıgından bıze bu yolu sundu drmiz
O zaman şansın çok inşallah ilk denemede gelir bebeğin...
Embriyoların 5.güne gitmesi tutunma şansının arttığını gösteren birşey...

Enerjiniz yansıyo gerçekten bizim merkezdede var ama bnde gerek görmedim kaç kere denediniz tüp bebek acaba ?

Enerjiniz yansıyo gerçekten bizim merkezdede var ama bnde gerek görmedim kaç kere denediniz tüp bebek acaba ?
2 aşılama 3 tüp denemem var..
1 dış gebelik 1 kimyasal gebeliklerim oldu...
4.deneme için her an herşey olabilir...
bugüne kadar sebepsiz infertilite diye yazıldı raporlara doğal gebelik için görünürde birşey yokmuş ama bebekte yok..
detaylı araştırma gerekiyor...

özledim ben seni nasılsın napıyorsun kuzuyla..

canım bende özledim sizi bir aydır ttnetimiz yoktu çok sükür giderdiler arızayı :) esimin telden ne yapıyorsunuz bakıyordum ama yazamıyordum iyiyiz sükür teyzesi büyüyoruzzzzzzz görsen karnımı 1-2 aya doğurur dersin :) kızda bu kadarken doğurdum bunda daha yarıladım 19 +2 yiz :) iyi gidiyor şekerden korkuyorum kızda yemediğim halde çıkmıştı oğlummmmmm tatlıcı dönüyor hep gözümün önünde :) içimde benden çok farklı birsey var sevdiklerimiz tutmuyor ve hep onun dediği oluyor :) kıpır kıpır maşallah o kıpırdadıkça mutlu oluyorum iyi diye :) inşallah böyle devam eder :) bende sizi özledim ama yazdıklarınızı hep okuyorum yazmasam da :) hepinizi merak ediyorum :) dualarımdasın :) rabbim gönlündekini nasip etsin :)

merhaba dostlar uzun zamandır sadece takip ediordum sizi. liste kalkmış oyüzden kimler hamiş göremedim. arada baktıkça gördüklerimi biliyorum.. pazartesi sabahı doğuma giriyorum ben. kızıma kavuşucam inşallah.. önce dikişimi alıcak doktor. sonra da sancı vericek. normal doğum yapıcam inşallah.. buraya yazmamın sebebi de; doğum esnasında edilen dualar kabul olurmuş ya, hepiniz için dua edicem. umarım hepiniz bi an evvel hamile kalır ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız diye... selam ve sevgilerimle ....

yerim ben onu
ooooooooooooooooo süperrrrrrrr :)neyseki evde kek var çikolata soslu yoksa daha okurken yalanırdım eşimi artık nerelere gönderirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…