Tamam
Evet tatlım doktor öyle karar vermiş, Cuma aradılar 5. Gün transferi yapacağız dediler. O yüzden Embriyo ları iki gün açıp Bakmayacağız dediler pazartesi arayıp ne diyecekler ne halde olacaklar bilmiyorum. 3 tanesi iyi dediler ama 3 tane ile 5. Güne gitmek çok riskli
özledim ben seni nasılsın napıyorsun kuzuyla..canım 5. güne gitmesi iyi :) inşallah kaliteli kaliteli olsunlar :) hayırlısı ile ptesi güzel haberler alalım :)
İyi aksamlar ben aranıza yenı katıldım carsamba günü yumurtalar toplandı hala beklıyoruz aramalarını sızce nezaman transfer olur bilgisi olan varmı
çok teşekkür ederim yaklaşımınız beni çok memnun etti Rabbime şükürler olsun bugünlerde çok mutluyum umarım hep böyle devam ederde hepimiz güzel haberler alırızReglinede az kalmış iğne sürecine girince su gibi akıp gider tedavi her zaman yanındayız aklına takılan olursa sor dertleşmek istersen içini dök rahatla olur mu
canım ben normalde tatlı fazla yemem ama suan görmen lazım tatlıcıların önünden yalanarak geçiyorum nerdeyse hergün kakaolu kek yapıp yiyorum benim içim bayılıyo çocuk dürtüyor daha yeeeeee diye :)Valla bende dün kuruhasanlarıma takviye yaptım taze taze aldım ama 2 gündür yemeyi unutuyorum ki hasan bana küscek
iyiyim canım uzun zaman sonra daha iyiyim..
canım ben haziranda dondurttum 1250 civarı verdik acıbademde :) çözme işleminde de o kadar veriyoruz tekrar transfer yapılacağında :)Öncelikle teşekkürler canlardondurulmuş sorusunu sırf meraktan sordum. Hazır başka bişey soruyoken onu da sıkıştırdım yani araya minimum enerji maksimum verim!
eşim senin dediğini diyormuş cnm egunalcim evet sağol ama tam anlamiyorlar bu aşıdan tüpten malum, aydınlatmaya çalıştım ben de biraz. Yani bana devlet tüp raporu verince iki kez mi kullanabiliyordum bu hakkı, bi de 6 ay içinde dimi?
Bugün yeni döngüm başladı, ikinci aşılama için start vermeyi düşünüyoruz kısmetse pzrtesi sabah giderim dr.a..
(bu arada dondurulmuş transferi ücretleri konusunda bilip de söylemeyen varsa)
cnm hayırlı olsun aman bizim kız opulara gelmiş inşlh bu sefer bebeğide gelecek...
inşl ilk denemende kavusursun evladına bende aralıkta ilk denememi yapıcam kısmetse..
cnm tedavin hep güzel geçsin inşlh yumoşların kaliteli büyüyordur..
cnm hayırlı olsun aman bizim kız opulara gelmiş inşlh bu sefer bebeğide gelecek...
inşl ilk denemende kavusursun evladına bende aralıkta ilk denememi yapıcam kısmetse..
cnm tedavin hep güzel geçsin inşlh yumoşların kaliteli büyüyordur..
çok teşekkür ederim yaklaşımınız beni çok memnun etti Rabbime şükürler olsun bugünlerde çok mutluyum umarım hep böyle devam ederde hepimiz güzel haberler alırız
Öncelikle teşekkürler canlardondurulmuş sorusunu sırf meraktan sordum. Hazır başka bişey soruyoken onu da sıkıştırdım yani araya minimum enerji maksimum verim!
eşim senin dediğini diyormuş cnm egunalcim evet sağol ama tam anlamiyorlar bu aşıdan tüpten malum, aydınlatmaya çalıştım ben de biraz. Yani bana devlet tüp raporu verince iki kez mi kullanabiliyordum bu hakkı, bi de 6 ay içinde dimi?
Bugün yeni döngüm başladı, ikinci aşılama için start vermeyi düşünüyoruz kısmetse pzrtesi sabah giderim dr.a..
(bu arada dondurulmuş transferi ücretleri konusunda bilip de söylemeyen varsa)
canım ben normalde tatlı fazla yemem ama suan görmen lazım tatlıcıların önünden yalanarak geçiyorum nerdeyse hergün kakaolu kek yapıp yiyorum benim içim bayılıyo çocuk dürtüyor daha yeeeeee diye :)
Hoşgeldin tatlım..
Çarşamba toplandıysa bugün 3.gün muhtemelen pazartesi yani 5.gün transfer olursun bazı arkadaşlar 6.gün transferi oldular duruma göre 6.günde bile transfer olabilirsin..Neden tüp yaptın peki sorun neydi..
Bizim sorun sperm azlıgı vardı ama son yapılan tahlılerde bu sorunda kalkmıs ortadan allahıma sukurler olsun ama normal yolla olmadıgından bıze bu yolu sundu drmizHoşgeldin tatlım..
Çarşamba toplandıysa bugün 3.gün muhtemelen pazartesi yani 5.gün transfer olursun bazı arkadaşlar 6.gün transferi oldular duruma göre 6.günde bile transfer olabilirsin..Neden tüp yaptın peki sorun neydi..
ye tatlıyı doğur hakkıyı demişler
senin hakkının maşallahı var desene
yerim ben onu
bende bu akşam cupcake yaptım deli gibi kakao kattım azcık acı olmuş o yüzden
O zaman şansın çok inşallah ilk denemede gelir bebeğin...Bizim sorun sperm azlıgı vardı ama son yapılan tahlılerde bu sorunda kalkmıs ortadan allahıma sukurler olsun ama normal yolla olmadıgından bıze bu yolu sundu drmiz
Enerjiniz yansıyo gerçekten bizim merkezdede var ama bnde gerek görmedimBu sürecin en önemli detayı bence psikoloji kendini iyi hissetmek pozitif düşünmek.Merkezlerin bir kısmında tedavi öncesi ve sırasında terapi gurupları oluşturuluyor psikolojik destek veriliyor.Bunun çok faydası olduğunu gördüm.Dersen ki sen destek aldınmı hayııııırrroysaki teklif edilmişti bende gerek yok ben kendimi motive ederim dedim 9 yıldır anne olamıyorum motiveye bak
aaaaa gerçekten mi sen gel tatlım ben çikolatalı kakaolu herbirşeyler yaparımAralıkta Ankaraya geliyorum bana kek yapmayan çikolatasızlıktan sürünsün mü?
2 aşılama 3 tüp denemem var..Enerjiniz yansıyo gerçekten bizim merkezdede var ama bnde gerek görmedimkaç kere denediniz tüp bebek acaba ?
özledim ben seni nasılsın napıyorsun kuzuyla..
ooooooooooooooooo süperrrrrrrr :)neyseki evde kek var çikolata soslu yoksa daha okurken yalanırdım eşimi artık nerelere gönderirdim :)ye tatlıyı doğur hakkıyı demişler
senin hakkının maşallahı var desene
yerim ben onu
bende bu akşam cupcake yaptım deli gibi kakao kattım azcık acı olmuş o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?