2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sevgili Kızlar
Bugün ögle arasında koşu bandında koşarken bir filmin sonuna denk geldim.
Kilise de harika bir dua ediyorlardı ve ben kendimi amin demekten geri alamadım. Ve sizinle paylaşmak istedim.
Hepinize şimdiden harika haftasonları dilerim. [ Film:Home Run (Yeniden Başlamak)]

Huzur Duası
Tanrım bana değiştiremediğim şeyleri kabullenmem için huzur ver.
Değiştirebileceğim şeyler içinse casaret ve farkı anlamam için bilgelik bahşet.
Günü birlik yaşamayı ve her anın keyfini çıkarmayı, zorlukların huzura kavuşturan bir yol olarak
kabullenmeyi,
İsa'nın yaptığı gibi bu günahkar dünyayı istediğim gibi değil olduğu gibi kabullenmeyi,
senin her şeyi düzelteceğini inanmamı sağla.
Senin buyruklarına teslim oluyorum.
Bu hayatta makul bir şekilde ve seninle bir sonrakinde fevkalade mutlu yaşamak için..
Amin.

sağol canım sen nasılsın nerelerdesin hiç gelmiyon artık topiğe unuttun buraları
aslında hemen hemen hergün buradayım ama ilgi alanlarımı çeşitlendirdim biraz
diyet topiklerine takılıyorum tüp bebek işlerine biraz ara verdim olmam gereken kiloda yaptıracam bu sefer
inşAllah tüp bebeği ama genelde takipdeyim canım nur hanımı düşün derim çok iyi bir doktor
Allah bahtından güldürsün hepimizi

Pardon canım ya kafam çok dağıldı, 4 tane topladılar 3 ü döllenmiş aradılar bu gün inşallah gelişimleri devam eder teyzesi ne olur dua et.
inşlh 3 üde gelişmeleri devam edecek...

Pardon canım ya kafam çok dağıldı, 4 tane topladılar 3 ü döllenmiş aradılar bu gün inşallah gelişimleri devam eder teyzesi ne olur dua et.

tatlım embriyoların sağlıkla büyüsün inşallah :) rabbim yüzünü güldürsün canım :)

valla bundan sonra sanırım aç kalmaya devam edersek vucutta dicek ki
bunun yiyeceği yok en iyisi zayıflamaya devam edim diyorum ben
yazıyorum şimdi özelden

Pes ettirip kilo verdirmeye mecbur bırakmalıyız vicudumuzu
#diren diyet

Herkese yagmurlu istanbul sabahindan gunaydin..

Günaydın kızlar hicri yeni yılınız mübarek olsun dün gece ve bu gece yapılan dualar kabul olurmuş allah dualarımızı kabul eylesin inşallah dualarda buluşalım birbirimizi unutmayalım..ben duamı ettim...Rahman ve rahim olan ALLAH ım sen hannansın sen mennasın girdiğimiz bu yeni hicri yılda sen temiz ameller nasip eyle yarab yüreğimizde ki evlat hasretini sen hayirlısıyla mutlu sona erdir yarab senin rızanla sana sığındık bizlere gül kokulu cennet meleklerinden nasip eyle ALLAH ım..Kızlar ve Oğlanlar hepsi temiz amelli salih kullardan olsun inşallah...Hakkımızda hayırlısı senden RABBİM..Kul RABBİNİ sınamaz haşa biz gönlümüzdekini dile getirdik takdir ilahi senden...Hakkımizda hayırlısı neyse onu nasip kıl nasip kılınanlarada gönlümüzü razı eyle...kızçeler allah duamızı kabul etsin amin...

Amin cnm bende dua ediyorum dunden beri.bu yeni yilimiz bize huzur saglik iman ve salih saliha evlatlar nasip etsin..yaradanin kapisi hepimize acik olsun bugun inslh dualarimiz kabul olsun..amin( ecmain )

Herkese yagmurlu istanbul sabahindan gunaydin..

samsunda puslu ve soğuk güne uyandı
burdan da herkese Günaydın
aaa bugünün müziğini unuttum dur bi bakim bulim :)

Amin canım Allah kabul etsin yüreğine sağlık.

benim diyet tam gaz gidiyoo 3 kilo gitmiş 10 günde yeni liste verdi
haftaya da bu kadar gider inşallah
Maşallah canım
tebrik ederim valla 10 günde 3 kilo gayet ideal bence
insanın morali yerine geliyor dimi
dün eşimin yanında tartıya çıktım 2 kilo gittiğini görsün diye motive olcam ya hani
''baakkkk kiloma ''dedim
''ee aynısın'' diyo
dedim nasıl aynıyım ya 2 kiloooo verdim
hedefine ulaşmadıktan sonra ben anlamam diyor :)

Çok sağol canım inşallah bidahaki tedavi son tedavilerimiz olur aslında bende biraz kilo versem hiç fena olmaz, sence semra hnm mı daha iyi nur hnm mı

Günaydın kızlar. Uzun süre hastanede yattıktan sonra çıktım sonunda.Ağrım var halen ama olsun, çünkü bebeğin kalp atışı görüldü çok şükür :) inşallah gebeliğim sorunsuz sağlıkla hayırlısıyla devam eder. Umarım herkesin gönlüne göre olur, bende dahil herkesin kucağı hayırlısıyla dolar.

Allah sağlık ve mutlulukla kucağına almayı nasip eder inşAllah sana ve hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…