- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Test yaptım kuzum negatif karın ağrısı var sökülemiyor tedavi öncesi sorun olmasındaanammm niye öyle oldu stres mi oldun kuzum sen
biliyosun benmde 10 günlük gecikmelerim oldu bi kaç ay önce
Allah ım inşallah inşallah bi süpriz minnak vardır ordasüprissssssss yapar
yoktur bişey canım belki heycan yaptın stres yaptın ondandırTest yaptım kuzum negatif karın ağrısı var sökülemiyor tedavi öncesi sorun olmasında
Inşallah canım benim cumaya kadar bekliyimde ozaman belli olur herseyyoktur bişey canım belki heycan yaptın stres yaptın ondandır
bazen böyle gelmesini bekleyincede gelmiyo
ne biliyim umarım gecikmesinin tek sebebi bebiştir
üzülme canım benim herşey yoluna girecek
fsh içinmi içtin bi arkadaşımın da yüksek hangi ilaçları içtin yazarsan sevinirim oda şuan zor durumdaDeha ictim bi kac ilac daha var istersen eve gecince yazarim .
hayit ve aslan pencesi ictim
sen herhangi bişeye adaymısın benim oyum sanaKızlar duyuru yapıyorum KK nın klasik haline gelmiş EN ler yarışması başladı.
Linki girip inceleyebilirsiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dinlar-kulubu-enleri-yarisma-duyurusu.763650/
Inşallah canım benim cumaya kadar bekliyimde ozaman belli olur herseybu arada rejim iyi gidiyor maşallah kilolar gitmiş
CANIMMM heppsinden haberim varrr..üzülerek ve dua ile duydumm.. hesabımda yanlışlıklar oluştu giremedim , sonra da KK'ya küstüm :) O istanbul t.bebegin yanından geçmemmm , ne üzdüler beni ne kadar üzdüler.. yumurta çatlamadan hiç bi kontrolümü yapmadan aşılamayı bastılar geçtiler.. aman adları batsın.. en yakın arklarımdan biri de 6.denemeden sonra istanbul terk oldu :) zaten sen onları terketmesen beyin terk ederler adamı ...
napıyosun şimdiiii... ben ekim'de inşallah aysun laçin'e başlıyorum.. bu arada eşimin tüm degerleri düzeldi ve güya su an sebepsiz infertilitedeyiz..proxeed i bıraktık , 8ay sonunda sayılar müthiş yükseldi ama demek ki halen gizli bir neden var..
aşılama sonrası 7 kilo aldım hem tedavi hem depresyon , şimdi vermeye calısıyorum ekim'e kdr ki ilk tüpe bismillah dicez bakalım..
daha evvel%5 şans veren doktor şimdi %60 diyor , inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün artık..
Aksam hatirlatma msj atarsan yaziyim canimfsh içinmi içtin bi arkadaşımın da yüksek hangi ilaçları içtin yazarsan sevinirim oda şuan zor durumda
Aksam hatirlatma msj atin yaziyim canim.fsh çok önemli bi faktör paylaşırsan tabi memnun olurum
ne kadar süre içtin gibi detayları paylaşırsan çok çok iyi olur canım teşekkürler
tmm canım :)Aksam hatirlatma msj atin yaziyim canim.
İnşallah tutunurlar canım. O yumurtan kendi kendine nasıl çatlamış hayret birşey.cnim benim 3 embriyo donduruldu inşallah tarnsfer günü de tutunurlar ALLAHIN izniyle
yolundadır inşallah canım benim tedavim 9 gün sürdü yumoşlar toplandı 5 embriyo oluştu ama 3 embriyo donduruldu adet sonrası transfer olacak inş sende kaç yumi görünüyor
doğru söylüyorsun canımCanım benim kendini hiçbir şey için zorlama sadece şunu unutma, ne olursa olsun sen önemlisin. Seni daha değerli kılacak ne bir çocuk ne de bir eş.. Kendi kendini mutlu edecek tek sensin. Olursa çok güzel olur ama olmazsa da güzel olmak zorunda... Düşün bol bol ama kendini düşün ben artık öyle yapıyorum.. Stres bizim en büyük düşmanımız.
sen herhangi bişeye adaymısın benim oyum sana
evetkızlar yüklediğim videoyu izleyebiliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?