2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
E egunal Bu arada hastane gözlemlerimden biri de hamile modasında tayt bir numara. Üstüne hafif uzun bluz. %90 nı böyleydi gördüğüm hamilelerin.
Ayrıca yabancı uyruklularda ağırlık Arap olmak üzere 1 tane de Rus vardı.
Benim 2.kontrolüm de cumartesi. 2 iğne yediğim yetmiyormuş gibi 3. ilave oldu. Çatlatmama iğnesi:)

çok güzel tespit etmişsin tebrik ederim
umarım bizde bu modaya göbüşümüzle uyarız

Kizlar dışarıda inanilmaz guzel bir hava var. Herkes dışarı baharı icine çekmeye hadiii

Bu arada telefondan paylasabiliyorum idafeleri

Kizlar dışarıda inanilmaz guzel bir hava var. Herkes dışarı baharı icine çekmeye hadiii

Bu arada telefondan paylasabiliyorum idafeleri

evet bende pencereleri kapıları açtım hava alsın diye temiz hava girsin diye
eee ifadeleri nasıl paylaşıosun peki

Evet kızlar sonunda hamiş smiley miz geldi hayırlı olsun doya doya kullanın
İstedim inat ettim sonunda aldım hamile smiley mizi..Herşey sizler için
Buradan önce Mune ye sonra Kazen e teşekkür ediyorum...
Şükür kavuşturana diyorum.
Şimdi hamile smiley olmadan gebe kalmam diyenler rahatlıkla gebe kalabilir

arkadaşlar herkese merhaba;
bi sorum olacaktııı ..ben şuan regl olmamı bekliyorum hsg rahim filmi çekilicek .sonrasında aşılama yapılacak fakat regl sürem 3 gün geçti.sanırım yine düzensizlik oldu gecikme yaşıyorum çünkü. şunu öğrenmek istiyorum zaman ilerliyor aşılama için evraklarım bekliyor tarihte gecikme olması sebebiyle diğer hazırladığım dosyalarımın süresi geçermi acaba?devlet hastanesinde malum herşeyi sorun edebiliyorlar?.test yapmakta istemiyorum bi hafta falan daha bekliyim diye düşünüyorum.zaten hiç bi belirtim de yok hamileliğe dair.kasık ağrımdan başka

Evet canım benimde gözlemlerim aynı hamile giyimde tayt ilk sırada...
Bir kolay bulunur rahat da ondan tercih ediyorlar..
Vay beee araplarda infertil demek
Ruslara üzülmüyorum hep güzel kızlar doğuruyorlar sonra sahil kentlerimize yolluyorlar eşlerimizle aramızda gerilim oluyor onlar erkek doğursun hep
Çatlatma iğnesi son iğne demek ki az kaldı toplamaya

nereye kayboldunnnnnnnnnn
bakkkkkkkkk ne gelmişşşşşşşşşşşşşşş
süprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bütün topiktekiler böyle hamiş olsun inşallah
evet canım geldi bana süpriz olmadı her an gelir diye bekliyordum zaten dün gece ki son girişimim sonuç verdi sağolsun Mune

:)
Çatlatma iğnesi değil canım, çatlatmama iğnesi. Toplama haftaya çarşamba olacak büyük ihtimal.

teşekkür ederiz canım
ben şahsen çok sevindim böyle bi topikte bu smileyin eksikliğini heran yaşıyorduk
eee artık darısı elit smileyin başına

ayy araplarda infertil demek kopardın yaaaaaaaaaaaaa

teşekkür ederiz canım
ben şahsen çok sevindim böyle bi topikte bu smileyin eksikliğini heran yaşıyorduk
eee artık darısı elit smileyin başına
Elit için başvuru yaparsam şahsım için iyi bir izlenim bırakmış olmam diye düşünüyorum..Peşine düştüğünüz şeye bakın gibi içlerinden düşünmesin insanlar

Elit için başvuru yaparsam şahsım için iyi bir izlenim bırakmış olmam diye düşünüyorum..Peşine düştüğünüz şeye bakın gibi içlerinden düşünmesin insanlar
hımm dogru ozaman elit kişiliğinden geriye sadece smileyi kalıcak

Tamam artık gebe kalbilirimkuzum benim 17 sinde gelmesi gereken regli daha gelmedi idrar testi yapdim negatif cumaya kadar gelmezse Dr gidicem

Tamam artık gebe kalbilirimkuzum benim 17 sinde gelmesi gereken regli daha gelmedi idrar testi yapdim negatif cumaya kadar gelmezse Dr gidicem

anammm niye öyle oldu stres mi oldun kuzum sen
biliyosun benmde 10 günlük gecikmelerim oldu bi kaç ay önce
Allah ım inşallah inşallah bi süpriz minnak vardır orda süprissssssss yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…