pazartesi hiç gitmedim canım benim 1 yumi erken çatlamıştı o yüzden diğer aya kaldı transfer hayırlısı olsun inş görüşmeyi çok isterim canım dün saat 5 te ordaydım doktorla görüştükBenimde yarın toplama işlemi yapılcak canım. Senin neden donduruldu? Ya birde birşey sorucam sen pazartesi 2 veya 2.30 gibi hastanede miydin? Kapalı bir bayan gördüm uzun boyluyduda. Çünkü sen kendini öyle tarif etmiştin.
ben telefondan giriyorum ve çok da rahat oluyo benim telefonumda samsung galaxy S4 belki ayarlarındandır bi kontrol et canım
evvet canım güvenlik ayarlarından dolayı giremiyormusum duzelttim :)
şansınız açık olsun canım[/Qcanım nasılsın ne yaptın tedavinde ne aşamadasın
Heyyymybaby24 suan telefondan gonderiyorum :)) guvenlik ayarindan dolayi imis guvenli bulmayinca kendiliginden engelliyormus bende kizdim cabuk kaldir engeli dedim ve suan yaziyorum
Kaç yumurta donduruldu? Umarım benimki de çatlamaz zaten topu topu 4 yumurtam var. Senin yumurta mı donduruldu embriyo mu?pazartesi hiç gitmedim canım benim 1 yumi erken çatlamıştı o yüzden diğer aya kaldı transfer hayırlısı olsun inş görüşmeyi çok isterim canım dün saat 5 te ordaydım doktorla görüştük
canım nasılsın ne yaptın tedavinde ne aşamadasın
canm gözünaydın maşallah vallaKizlar fsh degerim dustuuuuuuu.
Dr cok sasirdi.
Ben bu degeri dusurecem demistim hadi dusur gel dedi.
Tatatammmmmm
Mutluyummm tupe basliyacagiz
Kizlar fsh degerim dustuuuuuuu.
Dr cok sasirdi.
Tatatammmmmm
nereye kayboldunnnnnnnnnnGünaydın canım
nereye kayboldunnnnnnnnnn
bakkkkkkkkk ne gelmişşşşşşşşşşşşşşş
süprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bütün topiktekiler böyle hamiş olsun inşallah
inş herşey yolundadır canım istenilen boyuta gelmişlerdiryarın kontrolüm var canım bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş
Kizlar fsh degerim dustuuuuuuu.
Dr cok sasirdi.
Tatatammmmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ee hallettik desene artık 7/24 burdayız
inş herşey yolundadır canım istenilen boyuta gelmişlerdir
nereye kayboldunnnnnnnnnn
bakkkkkkkkk ne gelmişşşşşşşşşşşşşşş
süprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bütün topiktekiler böyle hamiş olsun inşallah
cnim benim 3 embriyo donduruldu inşallah tarnsfer günü de tutunurlar ALLAHIN izniyleKaç yumurta donduruldu? Umarım benimki de çatlamaz zaten topu topu 4 yumurtam var. Senin yumurta mı donduruldu embriyo mu?
telefonda ben de göremedim smileyleriaminnn bunları nerden buluyorsunuz yaa çok şeker hahaha
yolundadır inşallah canım benim tedavim 9 gün sürdü yumoşlar toplandı 5 embriyo oluştu ama 3 embriyo donduruldu adet sonrası transfer olacak inş sende kaç yumi görünüyoramin inşallah canım
sen nasılsın sende herşey yolundamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?