afiyet olsun, şifa olsun, yarasınnnvalla
elma rendesini bende yiyim elmayı çok severim zaten
ben çıkıyorum canım biraz işlerim var onları halledeyimafiyet olsun, şifa olsun, yarasınnn
yazın ben anneme gidiyorum köye o kadar çok iş varki (bana iş yaptırmalzar birde )bir baktım 50 kiloya düşmüşüm
Dondurulmuş 5 gün 2 taneKaçıncı gün embriyosu transfer edildi?
inşallah testi erken yaptım korkuyorumdaben ikinci çizgiyi gördüm canım
umarım kanda da güzel deger alırsın tebrik ederim
evet erken belkide kimyasal da olabilir keşke erken yapmasaydım ama heyecanıma yenildimben de gördüm ama 8. gün erken değil mi?
herkes gibi. anladım. hakkında hayırlısı olsun. inşallah koyulaşır çizgin.inşallah testi erken yaptım korkuyorumda
evet erken belkide kimyasal da olabilir keşke erken yapmasaydım ama heyecanıma yenildim
ben çıkıyorum canım biraz işlerim var onları halledeyim
tekrar gelemeyebilirim bgn için
görüşmek üzere
Inşallah hayırlısıherkes gibi. anladım. hakkında hayırlısı olsun. inşallah koyulaşır çizgin.
evet havası çok güzel keçiler koyunlar ohhh mis gibiköyün mis gibi bol oksijen varken hem beyin hem vucud olarak rahatlıyor insan ben çok severim köyü uzun müddet kalabilsem tıg gibi olurum
bende gördüm içigiyiDondurulmuş 5 gün 2 tane
Dr 22 si dedi test için çok zor gerçektenKan testine gitsenmi diye düşündüm ama az kalmış 2 gün sonra test günün zaten 5.gün embriyolarında 10.gün oluyor test.
Canım bu mesajını gördüm ama sonradan neler yazdın okumaya fırsatım olmadı.Uf mesaj yazınca ne böyle oluyorkızlar yardım nolursunuz eşim sanırım duygusal olarak birine yakinlasiyor dükkanın yanında bi aktar var deniz diye bi bekar eleman varmış kızdan demekki napiyosa deniz aşağı deniz yukarı geçengttm kkızı bana uzaktan gösteriyor yok kız benden korkuyormus ta bilmem ne.esimle çok sert konuştum en ufak bir şey hissedersem arama bakmadan giderim dedim eşim asla yapmam diye diller döktü ama benim içim hiç rahat değil ne yapmalıyım unutmuyor
evet havası çok güzel keçiler koyunlar ohhh mis gibi
10 Ekim transfer 22 Ekim test dedi yarın 10. Gün oluyor sağlık Ocağı'na gidip yaptırsammı ne Allahım sen büyüksünTransfer günü sayılmıyor ertesi gün 1.gün öyle hesapladıysan doktorun verdiği gün 11.gün oluyor..
Ama asıl test günün 10.gün
Benımde 5.gun transferiydi cumartesi transfer oldum tam bir hafta sonra cumartesi test verdim sonuç doğru çıkıyor gidip yarın ver bence beklemek çok zor10 Ekim transfer 22 Ekim test dedi yarın 10. Gün oluyor sağlık Ocağı'na gidip yaptırsammı ne Allahım sen büyüksün
Gidip yaptırayım hayırlısı Allah'tan inşallaho zaman test günün yarın
kan verebilirsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?