istanbul uzak canım bulunduğumuz yere. ankara 2 saat şimdi ankara düşünüyoruz bakalımBenim merkezde imsi varmış. İstanbul a gelirseniz mutlaka randevu alın. Özellikle Emre Bey'den.
http://www.bahceci.com/fulya-tup-bebek-merkezi/saglik-hizmetleri/kisirlik-ve-tup-bebek/imsi
Orda da çok iyi merkezler var tabii. En yakını çok daha iyi.istanbul uzak canım bulunduğumuz yere. ankara 2 saat şimdi ankara düşünüyoruz bakalım
tedavi başlamadna önce histeroskopide yapıldımı canım ?4750 TL ödedik. İlaçlarda yaklaşık 1500 TL tuttu. Rapora uygunsanız ilaçlarda rapor verebiliyor hocalar bu arada. Biz raporsuz yaptırdık.
rapora uygun muyuz bilmiyorum canım bakalım görüşünce konuşuruz
tedavi başlamadna önce histeroskopide yapıldımı canım ?
Hayır yapılmadı. 1 ay öncesinden çekilmiş rahim filmim vardı onu yeterli gördü hoca. Eşiminde 1 ay önceden yapılmış sperm testi vardı, onu da tekrarlatmadı. Ayrıca gereksiz ekstra tahlil ve tetkik istemiyorlar. Gerekeni yapıp, gerekeni istiyorlar. Elinde tahlil, tetkik sonuçların ne varsa yanına al git. Gerekmediği sürece tekrar istemezler.
hoşgeldin canımmmmne haber kızlarrr
ne güzel sen meleğinin müjdesini almışsın
Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin
bende imsi olan bi yer araştırmasındayımda
sohbetinizi okuyunca histeroskopi yapılıp yapılmadıgını merak ettim tşk ederim cvp için
Canım centrum neden tavsiye etmiyorsunAyrıca Anatolia, Ankalife ve Centrium tüp bebek merkezlerini de tavsiye etmem canım. Ben araştırdım, görüştüm kesinlikle bu merkezleri tavsiye etmiyorum. Bunlar benim görüşüm tabiki, karar size kalmış. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
geçmiş olsun nane kaynat canım yada kekik iyi gelirhoşgeldin canımmmm
ayy iyi değilim sanırım midemi mi üşüttüm naptım midem kaynıyo
ıykk bıykk böykkk durumundayım
Canım centrum neden tavsiye etmiyorsun
nane kaynattım canım tşk ederimgeçmiş olsun nane kaynat canım yada kekik iyi gelir
huhuuhuEki Görüntüle 1270334 Selam kızlar...Öğleden sonra dışarılara attım kendimi gelemedim..
bende işlerimi hallettimEki Görüntüle 1270334 Selam kızlar...Öğleden sonra dışarılara attım kendimi gelemedim..
turşu kurdum yeniden bir kavanoz zeytin kurdum kışlık pazara gittim balık yaptım kocişime yanına roka salatası şimdide çayımı aldım size oturmaya geldimnane kaynattım canım tşk ederim
sen neler yaptın bugün ?
huhuuhuselam canım hoşgeldin
bende dışarlardaydım sen neler yaptın?
nur suz da yapamazmışşşşşMarket alışverişi azcık uzun oldu...
Gelincede nur ve diğerlerini izlemeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?