Teşekkürler. Hepsini yaparım da çiş tutma fenaymış:)Canım benim unuttum bile süreçleri yanlış bilgilendirmek istemem :) bir de genelde herkese göre değişiyor. Ama ilaçlara başladığımda 2 günde 1 gidiyordum. Yumurtalar ölçülüyor ona göre ilac arttırılıyor ya da devam ettiriliyor. Karından iğne yapıyorsunuz kendinize ama korkmayın çok acımıyor. yaklaşık 14 gün sonra idi sanırım yumurtalarım toplandı. o sırada eşiniz de sperm bankasına uğruyor :) Ondan sonra bi 5 gün bekliyorsunuz o sürede ilişkiye girmek yasak , bi takım ilaçlar olabiliyor daha sonrası transfer zaten o gün çişinizi tutuyorsunuz baya şıkışmış olmanız lazım. Ben çatlamak üzereydim. Hatta titriyordum diye bilirim. Sonra afacanı hop atıyor ve her şey beklemeye geçiyor. işte 10 gün bekliyorsunuz gene ya iğne veriyor ya da ilaç kullanıyorsunuz..
Teşekkürler. Hepsini yaparım da çiş tutma fenaymış:)
Bizim transfer dondurulup 1 ay sonra olacakmış. Bu yolla daha sağlıklı sonuç alındığını söylemişti doktor.
yok canım 25 yaşına yeni girdim :) eşimde 28 yaşında. sigarayı maalesef içiyor ve bıraktıramıyorum. tedavi başladığında kaç günde bir çağırıyormuş bilgin var mı canım. orada kalacak mısın? git gel mi olacak?
canım çok takıntı yapmıyorum ben eşim küçükken ateşli hastalık geçirmiş doktor onun etkisi olabilir dedi. eşim çok istiyor iki üç tane olsun istiyor. rabbim kısmet ederse bu vesile olur bebeğimiz olur eğer olmaz ise de uzun süre ara veririz normal yolla bekleriz bebeğimizi. rabbim aratmasın.CAnım benim senin bi kere en önemli avantajın senin ve eşinin çok genç olması.. Ben sizin yerinizde olsam kafamdan bebek olayını atar hayatımı akışına bırakırdım en azından 30 yaşına kadar. Bunu demek kolay tabii bana kızmanı asla istemem. Ama benim hayatımda 2 insan doktorlar tarafından normal yolla asla bebek sahibi olamayacaksınız demelerine rağmen normal yolla anne oldular. Her ikisi de bu işten vazgeçmişti biri yaşı gereği evlat edinmek üzereydi biri menapoza girdiği için çok rahat davrandı. Kafa da kurunca olmuyor bu iş. Çünkü stres bütün yumurtaları etkiliyor malesef. Hakkında hayırlısı olsun canım dilerim çok kısa bir sürede anne olursun tabii. Ama maddi yönden durumun çok iyise bekleme ama bir de kendini maddi sıkıntılara sokma.
canım çok takıntı yapmıyorum ben eşim küçükken ateşli hastalık geçirmiş doktor onun etkisi olabilir dedi. eşim çok istiyor iki üç tane olsun istiyor. rabbim kısmet ederse bu vesile olur bebeğimiz olur eğer olmaz ise de uzun süre ara veririz normal yolla bekleriz bebeğimizi. rabbim aratmasın.
canım aslında çok kilolu değilim 1 70 boyla 63 kiloyum ama diyet yapıyorum. eşim de bugun mutlu bir haber aldı sigara konusunu tekrar konusacağım. çok haklısın canım beslenme önemlio zaman muhakkak öncesinde hazırlık yap derim. Mesela fazla kilon varsa ver. Eşin sigarayı mukakkak bıraksın! 3 ay saglıklı beslenın ve spor yapın keçi boynuzu kullanın vucudunuzu arındırın. Çünkü bugunun spermi 3 ay öncesine ait oluyor.
Amin insallah darisi hepimizin basina sende saglikla kucagina al insallahAllahım sizlerede nasip etsin güzel haberlerinizi alalım inşallah kızlar
Bir iki güne adet olunca başlayacak tedavi. Nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum. Sadece embriyo dondurup 1 ay sonra transfer olacağını biliyorum.İlaçlar ayni saatte içiliyor aksatma tabi. İğnelerini heleki onlar tam saat önemli yani. Zaten itina ile takip edyisun canım güzel biu sonuç icin. Nasıl bi tedaviye basladin sorunun nedir
Maşallah size:) Darısı isteyen herkesin başına...Dondurulmus embriyo evet daha saglkli bi gebelik saglkiyo benimde dondurulmuş eembriyo du çünkü. ve Allaha sukurki gayet ssağlıklı bi gebeligim oldu 3 aylık şuan ve binlerce kez şükürc çok iyi düşük tehlikem bile oolmadı maşallah
B12 kansızlığa iyi geliyor canım, kanı tazelediği gibi temiz kan üretmeni sağlıyor. İnşallah arkadaşım ben inanıyorum ki hepimiz bir güm Allahın izni ile hamile kalacağız.Çok sağol canım, multivitamin, çinko, folikasit ve b12 iğne verdi, gün aşırı vuruluyorum. B12 pıhtılaşma ile ilgisi varmı, önceden verildiğini duydunmu hiç, bana 2 ay kullan sonra başlayacağız dedi. Daha öncekilerinde hemen başlanmıştı, şimdi öncesinde hazırlık yapacağız dedi, çok iyi oldu,histereskopi içinde kararı bana bıraktı sanki, ben önerdim çünkü, kendisi muyaneden sonraya bıraktı bakalım, inşallah hepsi işe yarar, bu sefer pozitifi görürüz canım.
Dondurulmuşlarla şans daha yüksek çünkü rahim dinlenmiş oluyor. İş ki embriyoların iyi çözülsün gerisi Allahın taktiri canım. Ben cumartesi saat 1 de orada olacağım. O saatlerde orada olursan çıtı pıtı bir kız görürsen o bil ki benim, birde sarışınım.benim bir yumrta çatlamış sağda 4 tane görünüyor dedi cumartesi toplanıp dondurulacak gelecek ay transfer olacak RABBİM den hayırlısı dondurulmuşla ne kadar şans var kaliteli olurmu onu da bilmiyorum bakalım herşeyde vardır bi hayır ALLAHIM yardımcımız olsun inşaallah
Gerçekten de doğru söylüyorsun taktir Allahımın.bir kaç kez miyom ameliyatı oldu ve menapoz teşhisi kondu. Düzensiz adetleri vardı. eşinde problem yok ama kendisindeki problemler oldukça çoktu. Dr.lar asla tüp bebek yapmazsan çocugun olmaz demişti.
Kaldı ki 37 yaşında görümcem var bi kaç ameliyat geçirdi tek tüpü ve 3 yumurtası oluyordu Memorial da Semra Kahraman a gitti ve asla normal yolla çocuk sahibi olamazsın sen diye söylemişti :) onunda normal yolla oldu :)
Umudu kaybetmemek lazım. Bu iş için 1 ymurta ve 1 sperm gerekli ama önemli olan Allah'ın taktiri
İlaçlarımız farklı canım, sonucu inşallah hayırlı olur.gonal f 300 mg ile başladım
İlaçlarımız farklı canım, sonucu inşallah hayırlı olur.
canım aslında çok kilolu değilim 1 70 boyla 63 kiloyum ama diyet yapıyorum. eşim de bugun mutlu bir haber aldı sigara konusunu tekrar konusacağım. çok haklısın canım beslenme önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?