hadi hayırlısı canım Rabbim nasip etsin hepinize inşallah tedaviniz vesile olurEvet canım bu gün iğnelere başladım. Hayırlısı olur inşallah. Solda tek sağda iki yumurta gördü. Hormon değerlerimi iyi buldu. İnşallah bu sefer hayırlı bir gebelik yaşarım.
geldim hadi kaynatalımhadi çabuk bitir işleri ve kayanatalım bu gün
kımse yok herhalde canım bende bugun katıldım aranıza tanışmadık seninle. hoşgeldin :)geldim hadi kaynatalım
ama benden başka kimse yok şuan aşağıda görünen
Önce yüksek başlanıyor zaten sonra düşürüyorlar bende de hep böyle olmuştur..
Gonal f ahhhhh gonal f
Damarımı kessen %80 lucrin, %15 gonal f , %5 diğer iğneler akar
geldim hadi kaynatalım
ama benden başka kimse yok şuan aşağıda görünen
kımse yok herhalde canım bende bugun katıldım aranıza tanışmadık seninle. hoşgeldin :)
ayyy sorma bende mutfaga girdim ama ne pişircem derdi çöktü üstümeBende geldim
Mutfakta çok işim varrrr çığlıkkkk atmak istiyorum bitmiyor işler bitmiyorrr
Oyyyy senin durum daha kötüymüşayyy sorma bende mutfaga girdim ama ne pişircem derdi çöktü üstüme
canım bişey yapmak istemiyor makarna bile haşlayasım yok o derece
ne güzel işte ben konuşan insanı severi:)tanışalım canım
ben 4,5 senedir bebiş hasretiyle yanıp tutuşan, geçen mayıs ayında da ilk tüp bebeğimi deneyip negatif sonucu alan kendi halinde ev hanımı biriyim :) yaşım 27, 5 senelik evliyim
1 sene kendi haline bıraktıktan sonra doktorlara gidip geldim
önce ilaç tedavisi gördüm 3 ay
doktorlara göre bende görünen hiç bişey yoktu
eşimde de morfoloji sorunu var %2 morfolojisi
zamanla hsg çekildim tek tüp tıkalı çıktı sonra laporoskopi oldum açıldı güya ama yine gebelik olmadı
bu zaman içinde tabi arada binbir çeşit koca karı ilaçları bel çekmeler kürler vs bisürü şey denedim ama hiç gebe kalmadım
mayıs ayındaki tüp bebek denememden 1 ay önce histeroskopi yapıldı ve polip varmış onu aldılar
14 yumi çıktı 6 tanesi döllendi 2 tanesi transfer olabilcek şekilde gelişti diğerleri malesef gelişmedi
bu yüzden dondurulmuş embriyom da kalmadı şimdi beklemedeyim
maddi ve manevi açıdan toparlanınca 2. yi deneyeceğim
ayyy amma yazdım he iyiki bi tanışalım dedin
meğer benimde ne çok anlatasım varmış bunları
teee o günlere döndüm
işte böyle canım senin hikayen nedir?
ne oluyor yaaaaaaaaaaaakim kime çay içmeye gidiyor neden gidiyor biz niye gelmiyoruz
pofff evet ya bi iştahsızım canım bişey pişirmek istemiyorOyyyy senin durum daha kötüymüş
benim yemek olayım bitti gibi sadece pilav yapıcam
pofff evet ya bi iştahsızım canım bişey pişirmek istemiyor
bakalım bende bişeyler düşünüp pişireceğim elbet azcık keyfim gelsin de
ne güzel işte ben konuşan insanı severi:)
ben 13 aylık evli ilk günden bu yana hiç korunmayan her ay acaba bu ay bebeğim gelir mi diye umut eden aslında sınıf öğretmenliği mezunu olup ev hanımlığı yapan 25 yaşında bir bayanım.
ben yeni başladım bu yolculuğa eşimde sperm azlığı ve varikosel var merkez araştırıyorum. bulunduğumuz ilde doktor eşimin varikoselin çok ileri olmadığını belirtti. eşim küçükken ateşli hastalık geçirmiş onun etkisi olabilir dedi. bakalım yola çıktık sonumuz hayırlı olur inşallah
evet canım bu hafta ara vardiyada 4-12 çalışıyorKuzum Senin kocanda mı eve geç geliyor
benim düşüncelerimi anlatmışsın canım hakkımızda hep hayırlısı olsun sağlıklı ve hayırlı evlat olsun rabbim aratmasın. sen hangi merkeze gittin canımumarım daha fazla bekletmez bebişin hayırlısı olsun hakkında
iyi bir doktor ve merkez şart öncelikle onu iyice araştırmalısın
kk bence mükemmel bi yer iyiki var diyorum
burdaki hikayeleri okumak iyi geliyor insana
kk ya ilk üye oldugumda erken hamilelik belirtilerinde takılıyordum
ne belirtilerim oldu bi anlatsam şaşarsın düşününce gülüyorum
ozamanlar 4 senedir istiyoruz 5 senedir istiyoruz diye yazılan yazıları okudukça öyle tuhaf geliyordu ki
ama şuan bende o durumdayım yani böyle olmasını hiçbirimiz istemezdik
herkes gibi korunmayı bırakınca hamile olmak kim istemeszki
ama kader kısmet Rabbim in takdiri bizimde sınavımız buymuş diyorum
önemli olan evladımızın sağlıkla hayırlı bi şekilde gelmiş olması tek duam bu şuan
evet insan bir an önce olsun istiyor ama herşeyden önce hayırlısı diyorum
senin için de umarım Rabbim daha fazla aratmaz ve bebeğinin müjdesini tez zamanda alırsın
ben izmirde özel tınaztepe hastanesine gittimbenim düşüncelerimi anlatmışsın canım hakkımızda hep hayırlısı olsun sağlıklı ve hayırlı evlat olsun rabbim aratmasın. sen hangi merkeze gittin canım
bende imsi kullanan merkez araştırdım bugün canım bende ankaraya gidip geleceğim mecbur bulunduğum ilde yok tüp bebek yapan yer. benim de sorun eşimde olunca bu teknik iyi olur diye düşündümben izmirde özel tınaztepe hastanesine gittim
doktorumdan ve hastaneden memnun kalmama rağmen
2. deneme için imsi olan bi yer arayışındayım
çünkü morfoloji sorunun dan dolayı iyi spermi seçmek daha kolay imsi ile
benim gittiğim merkezde yoktu ve 14 yumiden sadece ikisi gelişme gösterdi
sanırım kaliteli spermlerle döllenme olmadı diye düşünüyorum
izmirde de ımsi olan tek yer var orayıda ben istemiyorum
başka şehir olabilir ama henüz karar vermedim
zaman neyi göstericek ona göre yolumuzu çizeceğiz
sen hangi şehirdesin ? aklında bi yer varmı?
evet canım bu hafta ara vardiyada 4-12 çalışıyor
ondan böyle yayıla yayıla keyfimin gelmesini bekliyorum
işte yemek yemiyor eşim o yüzden eve aç geliyor
gece gece de ağır şeyler iyi olmadıgında her gün aperatif bişeyler hazırlıyorum
ama inanki şuan tıkandım aklıma yapıcak bişey gelmiyor
yogurdumda bitmiş yogurtlu tariflerim var pratik ama şuan yogurtsuz tarif düşünüyorum
iyi düşünmüşsün bende ilk denememde de keşke öyle yapsaydım diyorum amabende imsi kullanan merkez araştırdım bugün canım bende ankaraya gidip geleceğim mecbur bulunduğum ilde yok tüp bebek yapan yer. benim de sorun eşimde olunca bu teknik iyi olur diye düşündüm
Kahvaltı yapın en güzeli
Benim canım bişi yapmak istemediği zaman kahvaltı hazırlıyorım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?