Menapuru sevmiştim ben hiç yan etkisi olmamıştı bazıları baş ağrısı vs..yapıyor ben de...haklısın canım bir ara menapur diye düşündü sonra gonal f de karar kıldı
Menapuru sevmiştim ben hiç yan etkisi olmamıştı bazıları baş ağrısı vs..yapıyor ben de...
Gonal f de şimdi kalem şeklindeymiş dimi eskiden daha farklı versiyonu vardı..
Eski halini kullanıyorsun yanii..gonal f nin kalem şeklinde olanını diğer tedavimde kullanmıştım bende o zaman yan etki yapmamıştı inşallah şimdide yapmaz
bu sefer hemşiresi iğneyi kendi hazırlayıp enjekte ediyor üç günlük enjeksiyonumuda hazırlayıp verdi ben ilçede olduğum için hergün buraya gelme acildede yaptırabilirsin zaten telim sürekli açık dedi bişey olursa ararsın dedi
Kolay gelsinBen biraz kendime işkence yapmaya gidiyorum...
Ütü vakti
İlk fırsatta gelirim kızlar...
kolay gelsinnnnBen biraz kendime işkence yapmaya gidiyorum...
Ütü vakti
tamam ilaca vs takılma tedavini sonunu düşün önce beta hcg yi sonra kese kalp atışı sonra cennet kokusuhaklısın canım bir ara menapur diye düşündü sonra gonal f de karar kıldı
Aynen canım asla kefil olamayız.Ben çok güvenirim eşime içimden de hep derim asla yapmaz diye ama hiiiiiç belli olmaz bu işler...Büyük konuşmam asla...Sadece ona ne kadar güvendiğimi hissettiririm yapacağı varsa da kaybedeceği şeyin farkına varsın diye..Güven tek kullanımlıktır...
benim önceki iki tedavimdede yumurtalarım kaliteliydi bunlarda öyle olsa desek ve genede 3 yerine 5 adet olsaydı benim için süper olurdu. Eşimin morfolojisi sıfır. O yüzden eldede üç tane yumurta var eee üç spermde bozuk olduğunu düşün elde var sıfır olur. Dediğim gibi çok fazla yumurta da iyi değil az yumurta da iyi değil. Ortası karar. En azından dondurulacak birşey olur. Neyse dediğin gibi hepsi boş 1 veya 3 veya 5 Allah istedikten sonra yeterki Allah bizler için bu güzelliği en hayırlısı ile düşünür ve nasip eder.Benim yapım gereği sanırım sonucu görürüm değiştiremeyeceğim bir durum varsa hemen adapte olurum.Sen 3 yumi deyince şu an elimizden bir şey gelemez elde var 3....Doğal olmayan bir süreçtesin gebeliği sunni yollarla bedenine uydurmaya çalıyor tıp..Bu arada bir sürü sorun yaşanabilir hiç hesapta olmayan şeyler de yaşayabilirsin..Samimi fikrimi söyleyim sana yumurta rezervinde sorun olan arkadaşlarım için hep dilediğim şey çok yumi yerine döllenebilen tek yumi olsun o da anne yapsın derim..Çünkü boş çıkan yumiler,döllenmeyenler,döllense bile bölünmeyip tedaviyi yarıda bırakanlar o kadar çok gördüm ki..Ama tek yumi ile tek taşımız dediğimiz bebeklerimiz oldu..Benim bu kadar pozitif olmamın sebebi sizlersiniz çünkü mucize denen gebelikler gördüm şimdi annelerinin kucaklarındalar..3 yumi az mı? bana soruyorsan hiiiiiiiç de az değil durumun gereği...
Eski halini kullanıyorsun yanii..
Maşallah canım ilgi süper iğneyi bile kendileri ayarlamışlar...
inşallah yetercim ağzın bal yesin emitamam ilaca vs takılma tedavini sonunu düşün önce beta hcg yi sonra kese kalp atışı sonra cennet kokusu
Ben biraz kendime işkence yapmaya gidiyorum...
Ütü vakti
Slm kızlar bende ıkıncı denemedeyım sonuc bekliyorum
Yeni baslayan arkadaslar var sanirim, hayirli olsun bacilarimm
Başladım canım, bu gün iğnelere başlıyorum. Sen ne aşama dasın?
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
İnşallah bende cmtsi Yazabilirim hamileyim diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?