2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
haklısın canım bir ara menapur diye düşündü sonra gonal f de karar kıldı
Menapuru sevmiştim ben hiç yan etkisi olmamıştı bazıları baş ağrısı vs..yapıyor ben de...
Gonal f de şimdi kalem şeklindeymiş dimi eskiden daha farklı versiyonu vardı..

Menapuru sevmiştim ben hiç yan etkisi olmamıştı bazıları baş ağrısı vs..yapıyor ben de...
Gonal f de şimdi kalem şeklindeymiş dimi eskiden daha farklı versiyonu vardı..

gonal f nin kalem şeklinde olanını diğer tedavimde kullanmıştım bende o zaman yan etki yapmamıştı inşallah şimdide yapmaz

bu sefer hemşiresi iğneyi kendi hazırlayıp enjekte ediyor üç günlük enjeksiyonumuda hazırlayıp verdi ben ilçede olduğum için hergün buraya gelme acildede yaptırabilirsin zaten telim sürekli açık dedi bişey olursa ararsın dedi

Eski halini kullanıyorsun yanii..
Maşallah canım ilgi süper iğneyi bile kendileri ayarlamışlar...

Merhaba Hanimlar...

Ayy sanırım benim sorunum bu güven. Ona güvenmiyorum hiç ona hissettirmedim ama işte

benim önceki iki tedavimdede yumurtalarım kaliteliydi bunlarda öyle olsa desek ve genede 3 yerine 5 adet olsaydı benim için süper olurdu. Eşimin morfolojisi sıfır. O yüzden eldede üç tane yumurta var eee üç spermde bozuk olduğunu düşün elde var sıfır olur. Dediğim gibi çok fazla yumurta da iyi değil az yumurta da iyi değil. Ortası karar. En azından dondurulacak birşey olur. Neyse dediğin gibi hepsi boş 1 veya 3 veya 5 Allah istedikten sonra yeterki Allah bizler için bu güzelliği en hayırlısı ile düşünür ve nasip eder.

Eski halini kullanıyorsun yanii..
Maşallah canım ilgi süper iğneyi bile kendileri ayarlamışlar...

hakkaten maşallah canım çok ilgililer eğer doktorum moralini yüksek tut motivasyon önemli diyo herşey Allahtan biz vesileyiz diyo seviyorum doktorumuda hemşiresinide

Slm kızlar bende ıkıncı denemedeyım sonuc bekliyorum

Başladım canım, bu gün iğnelere başlıyorum. Sen ne aşama dasın?

Merhaba seninle daha önceden yazışmıştık belki beni hatırlarsın, keroessa ben. Bir türlü açamadım üyeliğimi yeni üyelik aldım canım. Bursada yaşıyorum, bende kısmetse Şahin beyde başlayacağım 3. tedavime. Dün bende öğleden sonra ordaydım, , pıhtılaşma sorunum var o yüzden bir sürü vitamin ve iğne verdi, devamlı vururlacağım. Aralık ayında başlayacağız o zamana kadar iğne olmam lazımmış. Öbür aya kontrolüm var, niyetim histereskopide olmak bakalım.
Bu arada ilaçlarına başlamışsın, hadi hayırlı olsun, inşallah bu sefer olur canım, güzel haberlerle gel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…