günaydın sanada güldencim, bugün doktora gittim rahim duvarı 8.4 mm dedi pazartesi transferim var sanki ince gibi çok umutsuzum nar suyu içsem bigünde etkiler mi
Arkadaşlar selam. Beni tanıyanlar için ben iyiym ve beklemedeyim onu yazayım dedim. Merkez ve doktor değiştirdim. Ocak 2015'te 5. tüp bebeğe başlayacağız. Pes etmek yok :) O zamana kadar lucrin depot kullanıyor olacağım. Endo'lular bilir muhtemelen...
Hala benim gibi uğraşanlara sabır ve başarılar diliyorum.
Hiç birşey yapma canım gayet iyi kalınlık pazartesiye kadar da 9 u geçer zaten merak etme..
6 küsürle gebe kalanları biliyorum senin ki şahane...
Sonunda çıktın ortaya
Azmine hayranım..
O bebek buraya gelecek annesi babası bu kadar isterken en kısa zamanda gelecektir minnak..
Nereye hangi doktora başladın..
Canım benimarada sana bakıyorum ben. Ama istemeden de olsa bencillik yapıp kendim yazmıyorum
Vaz geçmek daha zor. O nedenle devam ediyorum. Yeni merkeze gelince Ankara'yı bitirdim İstanbul'a başladımKadıköy Şifa'ya gidiyorum. Daha tam tedavi protokolü belirlenmedi ama 3 ay geçici menapoz önerdi doktor. Bu endometriozisi durdurmak için. Embriyoların tutunmasına engel oluyor demek ki uzun protokolde kullanılan lucrin baskılamaya yetmiyor. 3 ay baskılayalım. ne yumurtlama ne adet olmasın. ondan sonra direk tüp bebek yapalım dedi. Ben de yeni bir şey denemek istiyorum zaten.4 kere aynı şeyi yaptık. Bir de bunu deneyelim. Yan etkileri (menapoz belirtileri, kemik kaybı vs) olan bir tedavi ama göz aldık. inşallah ciddi bir şey olmaz.
Sen nasılsın? Ne yapıyorsun?
bilmiyorum içim hiç rahat değil 10 gün önce 7.8 mm olan kalınlık şimdi 8.4 mm normal değil yani
Daha önce rahim kalınlaşmasıyla ilgili bir sıkıntın olmuşmuydu tespit edilen bir şey var mı ?
Benim de cikolatalar var bir sey sormak istiyorum sana ameliyat dusunmedin mi? Onermediler mi? Ve de neden? Tabi cevaplamak istemezsen anlarim cunku anladigim kadariyla yorulmussun insaallah bu tedavin hayirli olsun ve sifa olsun saglikla kucakla cocuklariniCanım benimarada sana bakıyorum ben. Ama istemeden de olsa bencillik yapıp kendim yazmıyorum
Vaz geçmek daha zor. O nedenle devam ediyorum. Yeni merkeze gelince Ankara'yı bitirdim İstanbul'a başladımKadıköy Şifa'ya gidiyorum. Daha tam tedavi protokolü belirlenmedi ama 3 ay geçici menapoz önerdi doktor. Bu endometriozisi durdurmak için. Embriyoların tutunmasına engel oluyor demek ki uzun protokolde kullanılan lucrin baskılamaya yetmiyor. 3 ay baskılayalım. ne yumurtlama ne adet olmasın. ondan sonra direk tüp bebek yapalım dedi. Ben de yeni bir şey denemek istiyorum zaten.4 kere aynı şeyi yaptık. Bir de bunu deneyelim. Yan etkileri (menapoz belirtileri, kemik kaybı vs) olan bir tedavi ama göz aldık. inşallah ciddi bir şey olmaz.
kış geldi buraya yağmur yağıyor
Kz kçta gunaydn dedm ki ya okul var napim anca baktm demek kiGünaydın mııııı yavrum saate bakmaya davet ediyorum seni
Gece mesaisi yaptın sanırsam
canım tedavin hayırlı olsun bende endoluyum. geçen sene ameliyattan sonra 3 ay kullanmıştım lucrin. şimdi tüp bebek deniyoruz temmuz ayında yumurtalarım toplandı ardından tekrar lucrinin muadili olan decapeptyl kullanıyorum geçen hafta 3. dozu oldum salı günü histeroskopim var ardından trasnfer olacak.Canım benimarada sana bakıyorum ben. Ama istemeden de olsa bencillik yapıp kendim yazmıyorum
valla yağıyor bu gün geceden bu yana ama hava sıcak halaCanım burası da kısmen aynı... Yağmur yağdı yağacak çok basık bir hava var
Çok şükür maşallah embriyolarınaArkadaşlar klinikten aradılar ( maşallah ) allahıma şükür olsun 5 gün embriyolarımız blastosist aşamasına gelmiş ve dondurulmuş. Gelecek ay inşallah transfer olacak. Bana önereceğiniz bişeyler varmı ben de pko var.
İnşallah her şey dilediğin gibi olur canım çok hakkettin anne olmayı...
Geçici menapozu hulusi hoca önermişti bana sonra uzun protokole karar vermiştik yani ne olduğunu biliyorum yan etkileri olsa da denenmedik bu kaldı bir de bunu dene bakalım...Hastaneyi nerden buldun biri mi yönlendirdi istanbul da daha ön planda hastaneler var sen de biliyorsun burayı tercih etmene şaşırdım aslındaBen de durumlar aynı 3 tedavimde hiç sorun yaşamadan hemen tedaviye başladım ama 4.ye bir türlü başlayamıyorum engeller çıkıyor.Kendi haline bırakmış gibi görünsem de evde bununla ilgili ciddi bir gerilim var eşimden adım bekliyorum yoksa bu hayatı ikimizede zehir edecem
Benim de cikolatalar var bir sey sormak istiyorum sana ameliyat dusunmedin mi? Onermediler mi? Ve de neden? Tabi cevaplamak istemezsen anlarim cunku anladigim kadariyla yorulmussun insaallah bu tedavin hayirli olsun ve sifa olsun saglikla kucakla cocuklarini
canım tedavin hayırlı olsun bende endoluyum. geçen sene ameliyattan sonra 3 ay kullanmıştım lucrin. şimdi tüp bebek deniyoruz temmuz ayında yumurtalarım toplandı ardından tekrar lucrinin muadili olan decapeptyl kullanıyorum geçen hafta 3. dozu oldum salı günü histeroskopim var ardından trasnfer olacak.
sana diyeceğim ilaç uzun süre kullanınca kemik kaybına neden oluyormuş ama biz kısa süreli kullanıyoruz 3 ay gibi pek sıkıntı olmaz ama diğer yan etkileri insanı bunaltıyor heleki ben iki kez yaz döneminde kullanmak durumunda kaldım sıcak basmaları çok felaket oldu Allah tan şimdi havalar serinledi. ayrıca benim kalça kemiği ağrılarım var bununda onun yan etkisi olduğunu düşünüyorum. daha önceki tedavilerin nasıl oldu bilmiyorum ama bu tedavi şekli kesinlikle kabul gören bir tedavi. hakkında hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin...
gözün aydın canımmmArkadaşlar klinikten aradılar ( maşallah ) allahıma şükür olsun 5 gün embriyolarımız blastosist aşamasına gelmiş ve dondurulmuş. Gelecek ay inşallah transfer olacak. Bana önereceğiniz bişeyler varmı ben de pko var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?