- 27 Şubat 2013
- 14.460
- 41.273
- 798
Testere dişli aslan pençesi çayı içti canım düşürmek için işe yaradı..
valla canım herkese yumi kalitesi için incir kürü öneriyorlar şu kişiler kullanmasın diyen yok biz burada sadece tahmin yürütüyoruz..incir e2 değerini yükseltir denir hep mesela ben ohss riski taşıdğımdan tedavi öncesi kürlerden uzak dururum.Bu kürü önerirken detaylı bilgi verseler çok mutlu olacam..Ama araştırayım yanlış yönlendirmek istemem..
merhaba hoşgeldin bahçeci güvenç beyin hastasıymış sın bende öleyim dondurulmuş transferim olacak benimde ekim sonu gibi olur sanırım vazgeçmezsem.inşallah transferin çok iyi geçer bebişin tutunur sana Allah yardımcın olsun.Ben geldim
merhaba hoşgeldin bahçeci güvenç beyin hastasıymış sın bende öleyim dondurulmuş transferim olacak benimde ekim sonu gibi olur sanırım vazgeçmezsem.inşallah transferin çok iyi geçer bebişin tutunur sana Allah yardımcın olsun.
cikolatakistiyle tedawisine dewam edenler kimler bayanlar??
Ayyy Allah razi olsun cumlemize nasip olsun amin hayir gurkan beyin hastasiyimmerhaba hoşgeldin bahçeci güvenç beyin hastasıymış sın bende öleyim dondurulmuş transferim olacak benimde ekim sonu gibi olur sanırım vazgeçmezsem.inşallah transferin çok iyi geçer bebişin tutunur sana Allah yardımcın olsun.
ah keşke benim de dondurulmuşum olsaydı hiç düşünmez hemen transfer yaptırırdım.tüp bebek tedavimin 2.ayı yeniden tedaviye başlamakiçin cesaret toplamam gerekyor.Bence hemen yaptır transferi.ne güzel şansın var
Pardon karıştırmışım o vakit.:)))Ayyy Allah razi olsun cumlemize nasip olsun amin hayir gurkan beyin hastasiyim
Olsun hic onemli degilPardon karıştırmışım o vakit.:)))
Baska doktora gitsen olmaz mi ki ayni hastane baska doktor? Oyle cok zor ama doktora da inanip guvenmek lazimcanım şans mı şansızlık mı bilinmez belki sen benden daha şanlısındır avantajım var diyelim ben doktorumla ufak bir gerginlik yaşadım o yüzden ayaklar gitmiyor.ekimde olmasa kasımda mecbur giderim.senin hikayeni bilmiyorum ama bu tedavin inşallah güzel sonuçlar verir.
Canmm Rabbim miniginle yuzunu hep guldursun :) yoklugumda ismini de koymussun :) hayirli olsun insaallahMerhaba, ben tüp bebek tedavisine çikolata kisti sebebiyle başladım zaten... İlk tedavim Maslak Acıbadem Prof. Dr. Bülent Tıraş ile oldu maalesef negatif zaten transfer nasıl oldu bitti anlamadım bile.. Neyse sonra Ferticenter Florence Nightingale Kızıltoprak Op. Dr. Nuri Delikara ile tanıştım çok pozitif bir insan olması benim de bir gün çocuk sahibi olacağıma inanmamı sağladı. İkinci tedaviye başladığımda çok pozitiftim ama maalesef kimyasal gebelik oldu... İnanır mısın bilmem ama bu benim için bir şeydi. 3. tedavim donmuşlarla oldu... Yarı yarıya ümitliydim ve iğneler acılar olmayacağı için biraz da mutluydum... Ama hiçbir zaman bu sefer kesin olacak demedim. Bu sitede benimle aynı şeyleri yaşayan kızlar vardı o yüzden kurtarıcım sırdaşım oldular benim... Bak hala gözlerim dolar3. tedavimde Allah nasip etti şu an 20 haftalık oğluşum 'CEM''e hamileyim ... Ultrasonda her görüşümde çektiğim acılar aklıma geliyo gözlerim doluyo ağlamamk için kendimi çok zor tutuyorum... Soldaki kist 3.5 sağdaki 4 cm hala yerlerinde duruyolar, doktorum sezeryanda temizleyeceğini söyledi... Nuri bey'i sağır sultana bile öneriyorum... Buradaki herkese de her gece dua ediyorum! Allah yardımcınız olsun... İyi şanslar!
Baska doktora gitsen olmaz mi ki ayni hastane baska doktor? Oyle cok zor ama doktora da inanip guvenmek lazim
Canmm Rabbim miniginle yuzunu hep guldursun :) yoklugumda ismini de koymussun :) hayirli olsun insaallah
Memnunum yani elinden geleni yaptigina inaniyorum tabi zaman ne gosterir bilemem ama seviyorum kendisini ve hemsiresiniuygun olmaz herhalde doktorum çok başarılı ve çok seviyorum kendisini alıştım birde ilk denememde gebe kaldım malesef 10.haftada kalbi durdu.Biraz zaman geçerse unuturum herhalde :) senin ilk denemen mi.sen memnun musun doktorundan kliniği sormuyorum :) harika bir yer ..
Aminnn aminnn aminnnn su cikolatalara inat hamile kalayim ya Rab :) tesekkurlerÇok teşekkürler canım darısı başına inşallahh :)
benim de sizin yazdiklarinizi okurken doldu gozlerim. Allahim ins bizlerede nasipeder o muhtesem duyguyu. Allahim sizede saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin ins :)Merhaba, ben tüp bebek tedavisine çikolata kisti sebebiyle başladım zaten... İlk tedavim Maslak Acıbadem Prof. Dr. Bülent Tıraş ile oldu maalesef negatif zaten transfer nasıl oldu bitti anlamadım bile.. Neyse sonra Ferticenter Florence Nightingale Kızıltoprak Op. Dr. Nuri Delikara ile tanıştım çok pozitif bir insan olması benim de bir gün çocuk sahibi olacağıma inanmamı sağladı. İkinci tedaviye başladığımda çok pozitiftim ama maalesef kimyasal gebelik oldu... İnanır mısın bilmem ama bu benim için bir şeydi. 3. tedavim donmuşlarla oldu... Yarı yarıya ümitliydim ve iğneler acılar olmayacağı için biraz da mutluydum... Ama hiçbir zaman bu sefer kesin olacak demedim. Bu sitede benimle aynı şeyleri yaşayan kızlar vardı o yüzden kurtarıcım sırdaşım oldular benim... Bak hala gözlerim dolar3. tedavimde Allah nasip etti şu an 20 haftalık oğluşum 'CEM''e hamileyim ... Ultrasonda her görüşümde çektiğim acılar aklıma geliyo gözlerim doluyo ağlamamk için kendimi çok zor tutuyorum... Soldaki kist 3.5 sağdaki 4 cm hala yerlerinde duruyolar, doktorum sezeryanda temizleyeceğini söyledi... Nuri bey'i sağır sultana bile öneriyorum... Buradaki herkese de her gece dua ediyorum! Allah yardımcınız olsun... İyi şanslar!
amin amin insAminnn aminnn aminnnn su cikolatalara inat hamile kalayim ya Rab :) tesekkurler
Rabbimden umut kesilmez aysemdurum evelallah sabirla istegimizi elde ederizamin amin ins
Mutlu hafta sonlarınız olsun inşallahEki Görüntüle 1266112
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?