2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

O kistler folikül kistleri yani basit kistler adetle atılırlar merak etme...
Çikolata kisti başka birşey hemen anlaşılır doktorun yeni kistler dediyse doğrudur aklına takılmasın canım...

Hosgeldin tatlim aysemi topigimize ben davet ettim E egunal kendisi pek yedirgin biz sana kesin iyi geliriz dedim :) surekli ozelden yazistigim bir arkadasim

İyi yapmışsın canım davet etmekle
Moral motivasyonunu yüksek tutcaz ayşemin

slm arkadaşlar nasılsınız umarım herkes iyidir bende iyim arada girip sizi takip ediyorum sizin yeriniz bambaşka

Kızlar acil bi bakın lütfen ; geçen hafta perşembe kontrolümde endometrium bi tarafı 7.8 mm bi tarafı 9 mm ölçmüştü doktorum. bugğn kendi çalıştığım hastanemde merak ettiğim için muayene oldum doktor endometrium 6.6 mm dedi ve ben şok oldum, transferimde pazartesi. acayip moralim bozuldu ağlamamak için zor tutuyorum kendimi böyle bişey olabilrmi yaa gerçekten öyleyse ve bebeklerim tutunamazlarsa

hakkınızda hayırlı olmasını dilerim. Fulya Bahçeci klini bu alanda cihaz olarak en iyilerini kullanıyor. Eşimde de aynı problem var. Dilerim tez vakitte güze haberle sonuçlanır. benim dr Güvenç Karlıkaya

merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım artık anne olmak istiyorum dr a gittim ve benden bir takım testler istedi ve hsg rahim filmi istedi. rahim filminde sorun yok. Hepsini yaptırdım prolaktin yüksek 4 ay ilaç içmem gerektiğini söyledi ardından prolaktinin çok çocuk istediğim için yükseldiğini ve tüp bebek yapmamı söyledi. yumurta rezervlerinde yada herhangi başka sorunmu var dediğimde yok bekleme diye dedim gibi saçma bir açıklama yaptı ki bir sorun varsada anlayıp araştıracak kapasitede biriyim.kilom var 15 kilo verdim daha da vermeye çalışıyorum bu kilo ile tüp bebek sorun olmaz mı dedim onlar seni zayıflatır zaten zayıflıyorsun dedi. kafam çok karıştı sorularıma cevap alamadım başka bir dr a gideceğim bu işin içinde olduğunuz için sizlere sormak istedim.
tahlil sonuçlarım:
rahim filminde sorun yok.
(reglinin 2 ci günü yapıldı tahliler)
t4: 1.09
TSH: 2.0645
FSH: 3.85
Estradol: 32
LH: 1.4
Prolaktin: 59.53

Değerlerinde sorun yok canım sadece prolaktin yüksek onun içinde ilaç kullanacakmışsın zaten..Eşinin sperm testi yapıldı mı peki?Bu arada eşinde sorun yoksa prolaktini düşürüp doğal gebelik deneyebilirsin..

benim de geçen yıl 110 larda çıkıyordu bu yıl maşallah bayağı düştü çok şükür neden nasıl düştüğünü de bilmiyorum son iki testimde düşük..

phalacım fsh ı düşürebildinmi ? ben de düşürmeye çalışıyorum.Son adetimde 9,5 çıktı. senin değerin kaç canım. benim en fazla 11 çıktı. önerebileceğin seyler varmı

benim de geçen yıl 110 larda çıkıyordu bu yıl maşallah bayağı düştü çok şükür neden nasıl düştüğünü de bilmiyorum son iki testimde düşük..

Sevindim canım..
Adetin 2.günü bakılan e2 yüksek çıkmamalı..
Yumiler büyüdükçe yumi sayısına göre artış olmalı opu ya kadar..Düşük başlayıp yükselmeli yani.iğneleri vururken e2 yeterli yükselmiyorsa orda da sorun var demektir..

phalacım fsh ı düşürebildinmi ? ben de düşürmeye çalışıyorum.Son adetimde 9,5 çıktı. senin değerin kaç canım. benim en fazla 11 çıktı. önerebileceğin seyler varmı
Testere dişli aslan pençesi çayı içti canım düşürmek için işe yaradı..

Canim ya ben de geçen ay yaptim bu ikiaylik kurmuş bu ay da devam ediyorum e2 yukselirmiki
valla canım herkese yumi kalitesi için incir kürü öneriyorlar şu kişiler kullanmasın diyen yok biz burada sadece tahmin yürütüyoruz..incir e2 değerini yükseltir denir hep mesela ben ohss riski taşıdğımdan tedavi öncesi kürlerden uzak dururum.Bu kürü önerirken detaylı bilgi verseler çok mutlu olacam..Ama araştırayım yanlış yönlendirmek istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…