- 25 Haziran 2014
- 499
- 199
- 63
Ben de hep var bana gelEvde gofret bulunduracam senin yüzünden
Anaaaa bnı kıde gelıyor buna sudyen sallanır vallaBu sefer annem ısrarla bana bakmaya geliyo o geleceği için de heyecanlıyım
Şimdi tedavi ne zaman başlıcak canımAmaan ben memlekete gttm sonra melekeyten gelenler o yuzden tedavıyı de erteledım fılan fılan bır daha gıdınce sıze tlf bırakacgm
dövvv onu dövvvvv hep git diyom gelme diyom yine geliyo yine geliyo çok arsız çıktı
sen çek kulaklarını bi güzell
Hep böyle guclu ol ıns het sey guzel olcak Rabbımın ıznıyleKızlar hepinize çok tşk edrim allhım saglık versin yapcak bişey yok ellebette üzüldüm ama elden bişey gelmiyor malesef bu sabh aldılar bebeğimi şuan dinleniyorum üşütmemeye çalışıcam sonrasıda allh kerim artık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş allhım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş
Tamam kuzum sen rahat ol ben dövücem onu
Geleceği varsa göreceğide var
16 sında kontrolum var estroferm ıcıyorum şimdi ıns embrıyolar cozuldulten sonra da bır problem olmazsa bu ay 17 sı fılan transfer cok heyecanlıyımŞimdi tedavi ne zaman başlıcak canım
geldimmmm guzummmm geldimmmmmmmmmm
ama böyle kuru kuru olmaz ki benim gelişim şerefine çal ordan oynak bişilerrr
holeyyy holeyyyyyyyKızlar gene bir aradayız
iyi geceler kızlar uyumaya çalışacağım biraz
Kızlar ben yattım sabah 4 gibi kalkıcam
Öptüm sizi
ben bi alt tarafta duygusala bagladım bile sen geç kaldın kuzum yaaaOhh yandan hadi giz oyna sende
Iyi geceler portakalım gofretimAyyy kizlar benim yigidom kiskaniyor sizi o yuzden aksamalari onun dizinin dibinde oturuyorum simdi uyuttum oyle yazdimHepinize iyi geceler ben de bayiliyorum Yarin bulusmak üzree
bende gidiyorum ozaman kimse kalmadı
portakallı gofretcimiyigeceler canım sanada altta tek seni görüyorum görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?