Kızlar selam... 20 haftalık ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün... 4 boyutlu pipi fotolarımız olduşaka bir yana ağladım ben yüzünü görünce ve doktor herşey yolunda deyince Allah sizlere de nasip etsin canım arkadaşlarım
Hiç te bile yoksun ki
Gebe smile miz hala yok evet Kazen e küselim
Ama ama ben hep burdayım okuyorum sözlü yap kazen duy sesimizi guldenim gel seni bi opeyim
Canım gozunaydinçok şükür hersey yolundaymis sağlıkla gelsin 4 boyutlu pipiliKızlar selam... 20 haftalık ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün... 4 boyutlu pipi fotolarımız olduşaka bir yana ağladım ben yüzünü görünce ve doktor herşey yolunda deyince Allah sizlere de nasip etsin canım arkadaşlarım
Hosgeldin canım ozlettin kendini bi daha bu kadar ayrı kalmayalimBen geldimmmmtatildeydim çok şükür bugün evime geldim
Napıyorsınız gençler beni özledinizmİ ben özledim valla sizi
Umarim kaliteli yumoslarin olur.Yarin ooum var bana dua edermisiniz dikkat etmwm gereken tavsiyeleriniz varmidir
Hiç te bile yoksun ki
Gebe smile miz hala yok evet Kazen e küselim
Hosgeldin canım ozlettin kendini bi daha bu kadar ayrı kalmayalim
Umarim kaliteli yumoslarin olur.
İki hafta yapmayı düşünmüyorum kendimce aynen ablacım toprlanamam lazım inş bundan sonrası iyi olsun saglık versin rabbim bizede çabalayalım benm için saglık huzr önmli inş bunlar olsun diyorum
zuzummmmAma ama ben hep burdayım okuyorum sözlü yap kazen duy sesimizi guldenim gel seni bi opeyim
hoşgeldin tatlım sende nasıl geçti tatilBen geldimmmmtatildeydim çok şükür bugün evime geldim
Napıyorsınız gençler beni özledinizmİ ben özledim valla sizi
Kızlar ortaya çıksınlar artık ben burdayım kaybolmayın aaaaaa delleniyorum..
Sonra gelen buranın eski havası kalmamış diyor
Tedaviye saymaya başlıyoruz ekim tedavileri çok bakalım ay sonu bebek hasılatımız ne olacak
haklısın canım korkulmucak gibi değil ki ortalıkkızlar nasılsınız benim canım çok sıkkın buralar çok kötü yaaa akşamdan bu yana çatışma var 2 kişi ölmüş yaralılar var allahım korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?