2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Selamm cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallahhhhh

Canım gozunaydinçok şükür hersey yolundaymis sağlıkla gelsin 4 boyutlu pipili

Yarin ooum var bana dua edermisiniz dikkat etmwm gereken tavsiyeleriniz varmidir

Hiç te bile yoksun ki
Gebe smile miz hala yok evet Kazen e küselim

Güldenim bende artık burdayım
Tatilde pek yazamadım buraya kusura bakma internet zor çekiyor hattımı değiştiricem
Nasılsın kuzum nasıl gidiyor pastalar çörekler işler nasıl herşey yolundam

İki hafta yapmayı düşünmüyorum kendimce aynen ablacım toprlanamam lazım inş bundan sonrası iyi olsun saglık versin rabbim bizede çabalayalım benm için saglık huzr önmli inş bunlar olsun diyorum

Yokhe canım ben böyle durumlarda kitleniyorum pek bişi yazamıyorum ama seni çok iyi anlıyorum tez zamanda sağlıklı bebişler nasip olur inşallah : (((((((((

Ben geldimmmm tatildeydim çok şükür bugün evime geldim
Napıyorsınız gençler beni özledinizmİ ben özledim valla sizi
hoşgeldin tatlım sende nasıl geçti tatil
ben bişey anlamadım valla gurbette bi başımıza olunca
epey zamandır da pek ugrayamadım kk ya bi eşim grip oldu o iyileşti bayramın 2.günü ben grip oldum bgn iyiyim çok şükür
benden hbrler böyle

kızlar nasılsınız benim canım çok sıkkın buralar çok kötü yaaa akşamdan bu yana çatışma var 2 kişi ölmüş yaralılar var allahım korusun

bende burdayım bundan sonraa kii
canım editörüm benim kızçelerine küsmesin
bayram seyran derken zaman olmamıştır ondan boşluk olmuştur belki diye düşünüyorum
kış geliyo artık eski modumuza geçeriz yavaştan inşallah
bide bayramda öpemedim gel bi bayramlaşalım harçlık da isterim tabi

kızlar nasılsınız benim canım çok sıkkın buralar çok kötü yaaa akşamdan bu yana çatışma var 2 kişi ölmüş yaralılar var allahım korusun
haklısın canım korkulmucak gibi değil ki ortalık
inan bu gidişin sonu ne olacak merak ediyorum
Allah ım yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…