2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
allah sabır versin cnm çok üzüldüm yazını görünce ama elden bişey gelmiyor malesef.

Endıselenme tatlım ben ıkı kere mosmor da yaptım malesef

Canm benım Allah sabrını versın cok uzuldum Allah sana bunu unutturacak cook buyuk bır mutluluk yasatsın dua etmekten baska bır sey yapamıyorum senın ıcın ama ınan kı acını yuregımde hıssedıyorum

Amin

Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin

Geçen sefer tedavi gördüğüm merkezde hiç inanarak gitmedim zaten olmadı ama bu sefer bir faklıyım inşallah herşey güzel olacak
Inşallaha rabbim hepimize yasatsin bu duyguyu hepimiz kucagimiza alalim inşallah

1 saat sonra catlatma ignelerimi vurcam ama inadina bir uykum geldi

yokhe canm cok uzuldum Allahm guc kuvvet sabr versn sana insallah

kızlar gunaydn pek sık gremıyorum bende ya tedavi olcaz mı olmucz mı belrszlgi yasarken buraya gelnce cocuk ıstegm cok artyo uzuluyorum insallah bslarsam tedvye doncem buraya ama smdlk aralrda burdaym

kızlar gunaydn pek sık gremıyorum bende ya tedavi olcaz mı olmucz mı belrszlgi yasarken buraya gelnce cocuk ıstegm cok artyo uzuluyorum insallah bslarsam tedvye doncem buraya ama smdlk aralrda burdaym
ah belirsizlik ah o cok moral bozuyorsukur benim tedavinin tarihi ni koydukta icim rahat vaktinin gelmesini bekliyorum insl hepimizin vakti gelmistir evladimiza kavusmanin senin neden belli degil hani bu ay baslicaktin .

Gün-aydın olsun hepimize.

Bugün hepimize hayırlı olsun. Rabbim bizi şu İŞİD belasından kurtarsın.
Okullarımızı, çocuklarımızı korusun. Tüp bebek denemesi içerisinde olanlar dilerim pozitif sonuçlarla karşılaşır.
Dilerim hepiniz hayırlı, sağlıklı, bereketli bir evlada sahip olursunuz tez vakitte..

Günaydın bacılarımmm

Sizede günaydın kızlar..

size bugun nasip olmadı diye bundan sonra da olmayacak değildir lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Her şey bizim için ve siz de Allah'ın sevdiği kullarındansınız ki sizi herkes gibi sınamıyor. Her halinize şükür edin. Dilerim ve Rabbim den eminim ki size bunu isteme arzusu verdi kalbinize ilmek ilmek dokudu ise bu duyguyu muhakkak bir bebeğiniz olacak. AMa sabırlı olun. Allah şifanızı versin.. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…